Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72321

NA Életkerék  (1994)

dokumentum

Roma kulturális magazin több»

Rendező: Ferenczi Gábor

Fallout
#72322

NA Fallout  (2016)

akció | kaland

Egy férfit felettese elküld, hogy keressen meg egy víztisztító chipet. A küldetést nehezíti a nyomában loholó speciális hadsereg, akik szintén tudomást szereztek a kütyüről.

Star Trek: USS PAN
#72323

akció | kaland | sci-fi

A Federáció legújabb zászlóshajója a USS Pan. 3299-ben járunk, egy új évszazad hajnalán. A USS Pan egy Desira osztályú csillaghajó, az ellenség ezúttal a Chatacronok faj... több»

Rendező: Carl Miller

Trappisták
#72324

NA Trappisták  (1994)

dokumentum

Az ausztriai Engelhartzell kolostorában a hagyományaikat mai napig hűségesen örző trappisták életébe nyerhetünk bepillantást. Megismerhetjük igen szigorú életrendjüket és az... több»

Rendező: Petneki Áron

R-GO, Létezem - Koncert a Kisstadionban
#72325

dokumentum

R-GO együttes koncertje a Kisstadionban 1998. június 5. Hatalmas buli 15 év legsikeresebb dalaival fűszerezve. több»

#72326

NA Combativo  (2020)

akció | kaland

Ahmad Ali iegy magasan képzett terrorista-elhárító egység katonája, aki egyszemélyes hadjáratba kezd, hogy visszafogja fegyveres bűnözők egy csoportjának egyre növekvő erejét és... több»

Az égigérő fa
#72327

Jánoska, az egyszerű kanászgyerek kimenti az égigérő fa tetején raboskodó királykisasszonyt, ezzel elnyerve annak kezét és természetesen a vele ígért fele királyságot is.

Rendező: Csermák Tibor

Petőfi percei
#72328

játékfilm

"Egy hattyú száll fölöttem magasan, az zengje ezt az édes éneket, ó, lassan szállj és hosszan énekelj, haldokló hattyúm, szép emlékezet". Különleges Petőfi-műsor, Galán Géza... több»

Rendező: Zolnay Pál

Szereplők: Galán Géza

#72329

akció | dráma | sci-fi

A trilógia első része Mark és Kim csodálatos kalandjainak kezdetét dolgozza fel. több»

#72330

NA Mila  (2017)

animáció | dráma | rövidfilm

A film az 1943-ban Trentoban történt bombázásra fókuszál, melynek középpontjába Milát, egy kislányt állít, így mutatja be milyen járulékos polgári veszteségekkel járt a... több»

Rendező: Cinzia Angelini

A siklósi vár
#72331

dokumentum

A siklósi vár egyik legépebben maradt történelmi emlékünk. A váron a legtöbb építészeti stílus rajta hagyta nyomát, mégis egységes, lenyűgöző látvány.

Rendező: Guzsváry Csaba

Polak-Wengry
#72332

dokumentum

A dokumentumfilm a II. világháborúban létrejött és azóta inkább csak a lengyel, mint a magyar köztudatban élő kapcsolatokat idézi fel, azt a segítséget, amelyet a magyar állam... több»

Rendező: Vajda Péter

A macska szerepe a francia irodalomban
#72333

dráma | rövidfilm

Félelem és reszketés egy külvárosi albérletben."Nem tudjuk, hogy mi történik velünk, s épp az történik velünk, hogy nem tudjuk, mi történik velünk."José Ortega y Gasset Bori... több»

Szereplők: Réti Adrienn, Bata Éva

#72334

animáció

Filmio

Az első magyar rajzfilmsorozat ötletadó darabja, amelynek folytatásával a magyar rajzfilmgyártás történetében megszületik a modern gyerekfigura-típus Peti személyében. A központi... több»

Rendező: Macskássy Gyula

Hotel Mentol
#72335

zenés

1982 márciusában a Tavaszi Fesztivál kiemelt eseménye volt a Hungária együttes koncertje a Budapest Sportcsarnokban. A koncert kulisszatitkait, az együttes tagjainak addigi életútját,... több»

Rendező: Koltay Gábor

Boldog napok, hulló csillagok
#72336

dokumentum

Az építész, aki életében először fogott fegyvert, az ünnepelt színésznő, akit az események magukkal sodortak, a híres rendező, aki a borzalmakat is lefilmezte, a zongoraművész,... több»

Rendező: Hajdú Gábor

A Fekete - Portréfilm Fekete Jánosról
#72337

dokumentum | életrajzi

A kádári gulyáskommunizmus fenntartója. Hitelfelvételeivel bebetonozta a rendszert. Végsőkig kitart baloldali elveiért. Soha életében nem lehetett megvesztegetni. A kisemberek... több»

Rendező: Németh Gábor Péter

Szereplők: Fekete János

Csodavár
#72338

NA Csodavár  (2006)

dokumentum

Seprődy Czárán Gyula örmény származású földbirtokos volt az erdélyi turizmus megteremtője. Kétezer holdas birtokának jövedelmét turistaútvonalak kialakítására költötte. A... több»

Rendező: Bakos Katalin

Szibériai nyár
#72340

rövidfilm

A különös hangulatú kisjátékfilmben egy mai Hamupipőke-történet elevenedik meg, ahol a hősnő szomorú munkájának nyomasztó színtere egy csirkefeldolgozó üzem...

Rendező: Dér András

Szereplők: Dér Denissa