Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
39
Vélemények
29
Képek
9
Videók

Vélemények: Expedíció (2018)

 
Annuska   2020. 11. 04.

legújabb vélemény

Egy finom bizonytalanság lengi körül a történetet, amely érdekes atmoszférát teremtett neki. A látványa érdekes volt, és nekem a vége is tetszett.

 
HETEDIK   2018. 05. 11.

A befejezésért kár, mert ez egy remek kis egyedi hangulatú scifi-horror. Nem mindenkinek való, vontatott és gondolkozni kell, de mer olyan kérdéseket is feltenni, hogy vajon az önpusztítás valóban belénk van kódolva? Az életünk előre lefutott, mert ú... több»


 
indingo   2018. 03. 15.

Többet vártam a filmtől. Öt nő elindul az ismeretlenbe. Semmi védőruha vagy maszk, mindent megfogdosnak, mit ittak vagy ettek. A története is kicsit felületes. Mindezek ellenére örültem, hogy megnéztem, mert érdekelt a sztori, de nem lett kedvenc.

 
Berto49   2018. 03. 15.

Nagy kár, hogy a film nálunk nem került moziforgalmazásba. A Netflix vette meg a jogokat, így hazánkban sokkal kevesebben tudják megnézni ezt az idővel valószínűleg kultikussá váló tudományos-fantasztikus alkotást. A Paramount óriási baklövést követe... több»

 
Diesel   2018. 03. 18.

Ajánlott moziban nézni

Moziban szívesebben megnéztem volna bár így sem volt rossz. Bár a látvány miatt talán jobb lett volna. Semmiképpen nem nevezném se thrillernek se horrornak. Ez a film igazából egy mélyebb gondolatú dráma némi sci-fi elemekkel dúsítva. Maga a történet... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 25.

Izgalmas film, új színben tüntetve fel Natalie Portmant, aki nagy-nagy kedvencem. Izgalmakkal, feszültséggel teli történet az öt biológusnőről, akik vállalják az ismeretlen felfedezését. Érdekes koncepció, bár vannak benne kisebb logikai bukfencek, alapjában véve szuper kis mozit hoztak össze.

 
Szilonka   2018. 04. 09.

Valamire nagyon hasonlított a vége... A visszatérő nem is ember, hanem földönkívüli. Már láttam korábban. De összességében tetszett, volt benne feszültség és az ismeretlen mindig érdekes.

 
gondi94   2018. 03. 14.

Egyedi, kicsit túl rendezői filmnek is lehet mondani, de mégis sikerült a komponenseket úgy összeilleszteni, hogy élvezhető legyen az egyszerű embernek is. Mindenképp nézze meg az, aki ráunt a hollywoodi tömegfilmekre. Mozifilm a Netflixen csak így tovább!

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Sajnálom, hogy nemkerült a hazai mozikba a film, szélesvászon még sokat dobhatott volna rajta. A története eléggé misztikus, a végét nagyon eltalálták.

 
VvV   2018. 10. 28.

Sajnálom, hogy nem jutott el a mozikba, érdekes lett volna széles vásznon. A története végig érdekes volt sok kérdőjellel, amikből nem mindenre kaptunk választ.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Az előzetese alapján azt mondtam, hogy na ezt moziban kell megnézni. Aztán kiderült, hogy nem is adják majd a hazai mozik így maradt az internet. Már ez is gyanús lehetett volna, hogy valami nem stimmel a filmmel. A hangulata nagyon bejött a történetben keveset kaptam.

 
Filmelemző   2018. 03. 22.

Az eredeti történetből, vagyis Jeff VanderMeer, 2013 -ban megírt különleges regényéből egy kitűnő sci-fi thrillert lehetett volna készíteni. És sajnos a "volnán" van a hangsúly, mert Alex Garlandnak ez nem sikerült. Az Expedíció sztorija eltér az ere... több»

 
Queenakasha   2018. 03. 18.

Nem rossz de láttam már jobbat is. A látványvilága valóban magával ragad, de moziban ez is ütősebb lett volna. A hanghatások tetszettek, de sem a történet sem a színészek nem nyűgöztek le.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

Kellemes kikapcsolódás volt. Kár hogy nem került végül nálunk mozivászonra. Igazán lányványos lehetett volna úgy a különleges világ. Imádtam, hogy főleg a nők viszik a fő vonalat a filmben, viszont a végéért kár. Kiaknázatlan aranybánya ez a scifi.

 
XETH   2018. 03. 18.

Remélem, lesz folytatása

Én nagyon nagyon vártam ezt a filmet! Nem azért, mert olvastam a regényt, hanem mert megfogott a beharangozott sztori. Elsősorban moziban szerettem volna megnézni, de ezt a tervemet a Netflix kicsit keresztülhúzta (innen is köszike!). Nem probléma, ... teljes kritika»

 
hsanya182   2018. 05. 17.

Sci-fi filmnek bevált, van benne egy két ijesztgetős jelenet, ami miatt rárakhatták a horror címkét. A hangsúly a misztikusságon van ami fenntartja a figyelmet, és a film érdekességét, így érdemes megnézni az 5 csaj kalandos téblábolását egy "vibráló... több»

 
BoBamburg   2018. 03. 15.

Mikor először láttam a filmet tökre bejött, de hagyott bennem kérdésetek. Azóta el telt egy kis idő, beszereztem könyvben is, hátha az segít jobban megérteni a burkoltabb dolgokat. De nem, a könyv egészen más történet (viszont nagyszerű könyv). Aztán... több»

 
Lonka   2019. 08. 16.

Érdekes film volt, egy különleges történettel. Az alapötlet nem egyedi , de ma már nehéz is azt csinálni. A karakterek is érdekesek voltak.

 
Timcsi   2019. 01. 22.

Nekem tetszett a film, rendben volt a története és az alakítások. Maga a látvány is dobott rajta.

 
Syracuse   2018. 03. 22.

Simán többször nézős, remek sci-fi és dráma is egyben, ráadásul elgondolkodtat hosszú órákra. *SPOILER Viszont azt azért nem értem, hogy ha már 3 éve ott van az a "Vibrálás" és több expedíció is sikertelenül próbálta meg kideríteni, mi is az valój... több»

 
petraszab   2019. 04. 27.

Nem volt túl sikeres az első rész, félek, nem lesz folytatása. A világ, amit teremtett nekem bejött, magával ragadott.

 
Milanman   2018. 03. 21.

Az Expedíció provokatív, gondolatgerjesztő alkotás, mely szándékosan megosztja a nézőket. Sci-fiként egyszerre próbál az emberi faj természetrajzából meríteni, amit vegyít egyfajta fikciós műfajeleggyel. Megjelenik benne a földönkívüli inváziós filme... több»

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Bár az alapjául szolgáló művet nem volt szerencsém olvasni, pótolni fogom. Gyönyörű képi világ és izgalmas történetvezetés jellemzi, a színésznők is jól alakítanak.

 
rainman   2018. 04. 23.

Sokat akart fogni, de végül keveset markolt! Több lehetett volna benne, mint ami végül kikerekedett belőle. Filozofikus, komoly sci-fi szeretett volna lenni a nagy elődök nyomában, de mind látványban, mind pedig mondandóban sokkal üresebb lett.Elfecs... több»

 
jfruzsi97   2020. 11. 03.

Egyedi hangulatú sci-fi-horror érdekes koncepcióval. A környezet magával ragadott az első pillanattól, voltak benne izgalmas részek. Jól összerakták, tetszett.

 
ANdraS   2018. 03. 18.

Hát ez a film óriási csalódást okozott nekem. Eredetileg azt hittem egy Sztalker utódjáról lesz szó - de hiszen ez csak egy szép kabátba öltözött B kategóriás üres haladzsa. Főleg a sztorija egy tragédia. Most nem tudom mennyit vágtak ki a jelenetekb... több»

 
szucszoli   2019. 01. 09.

Nagyon gyenge eresztés lett ez a film. Jó csajok vannak benne, nem vitás, de ha férfiak lettek volna helyettük, akkor sem lett volna semmivel sem rosszabb az eredmény. Kicsit a gender mozgalmak szagát érzem, amikor ismét kijön egy film, amiben nők já... több»

 
belavagyok   2020. 10. 17.

Nagyon vártam a filmet és azt, hogy moziban széles vásznon nézhessem meg. A története szerintem nem volt eléggé kidolgozva és ezért nem volt annyira élvezhető.

 
jake_green   2018. 04. 20.

Netflix film, nekem nagyon bejön amit ez a cég csinál mindig kifogják a jókat, és érződik rajtuk, hogy ők még legalább kaparnak és nem egy Michael Bay szintű unalom amit le kell rakniuk az asztalra azért, hogy vigyék valamire. Végig izgalmas a film, ... több»

 
bbozsi   2018. 07. 09.

Érdekes gondolatokat ébreszt a film, de nem tudtam eldönteni, hogy blöff-e az egész, és csak belepakoltak egy csomó dolgot, ami általában érdekes kérdéseket vet fel az emberekben, vagy volt valami kiforrott üzenetük, amit sokszoros áttéttel akartak átadni.