Szerintem nagyon jól sikerült. Nekem az értelmes horror kategóriába tartozik, vannak benne parás jelenetek, a sztori is nagyon jó. Na meg némi humor is lett belecsempészve.
Pennywise története számomra kicsit lanyha volt és nem volt annyira ijesztő mint ahogy azt szerettem volna. Ez az egyik amiért nem lehet ez a film zseniális, a másik a kidolgozatlan mellékkarakterek. Tudom a mellékkarakterek miért legyenek kidolgozva... Több
Sajnos az ifjúsági filmek kihalóban, azonban ez a kis gyöngyszem nosztalgiával tölti el az embert. Stephen King egyik legjobb regénye megérdemelt már egy minőségi feldolgozást. Remek ifjúsági film, megspékelve jó sok gore jelenettel, az alkotók tarto... Több
Úgy emlékeztem rá, mint egy igen erős, vérfagyasztóan félelmetes horrorra. Aztán leesett, hogy csak rettenetesen be voltam tépve a moziban amikor megjelent. Ez egy ifjúsági kalandfilm, scooby-doo szerű spooky ijesztésekkel. Annak viszont tök jó.
Az elején Pennywise és Georgie beszélgetése érdekes bevezető volt. A film során mégis amolyan ,,érzelemhullámot" éreztem,hol jó,hol kevésbé,de rossz része igazán azért nem volt. 10/7
Nem volt határozottan ijesztő, de a gyerekszínészek és a rendezés viszi a hátán a filmet. Nekem nagyon tetszett
Igazán egyedi horror, bár nekem a könyv személy szerint jobban tetszett. Valahogy ijesztőbb volt. Látványosak a vizuális effektek de talán túl sokat is foglalkoztak velük. Érdekes lett volna megismerni Pennyweise történetét a filmvásznon, hogy miért és hogyan is csinálja azt.
Sok jót hallottam róla, ezért megnéztem. Nem bántam meg. Jó kis horror-vígjáték volt. :D Talán a 1990-es változatot is megnézem a napokban.
Nagyon jó sikerült remake, ami mostanság nem mondható el a Stephen King filmekről. Nagyon jó történet, látványos, szimpatikus színészek, feszült légkör. A régi AZ című film után nem godoltam volna, de nem volt csalodás! Tökéletes remake szerintem.
Örök klasszikus, nem lehet nem kedvelni, bár az eredeti egy picit jobb lett. A története érdekes, bár sokat változtattak az eredetihez képest. Kedvet kaptam a könyvhöz is.
Jó e a film? Nem. De mégis tetszett, miért? A könyvet olvastam és pár klasszikus, szerintem őrülten unalmas. A régi film már elavult, bár volt benne pár nagyon jó jelenet. Erre most kijön a remake és igazából kihozza a maximumot ebből a történetből. Nem vársz tőle semmit, és ezt azért felülmúlja.
Hangulatos horror remekül összeválogatott gyerekszínészekkel, bár szerintem egy kicsit a Stranger Things hype-ot lovagolta meg a 80-as évekbeli miliővel. A sok hatásos horrorjelenet ellenére kicsit sok a jumpscare, a személyes dráma bemutatása az egyes szereplők esetében jobban sikerült.