Sorozatok

Vendy és Adam cseh konyhája
#14141

Ötletes fogások, klasszikus ízek: ha Vendy áll a tűzhely mellé, biztos, hogy senki nem marad éhen. A tapasztalt háziasszony segítője Adam, aki ugyan amatőr, de nagyon igyekvő kukta. A... több»

Vadászati kultúra
#14142

dokumentum | sportfilm

A vadászetika és a hagyományok egyre inkább kezdenek háttérbe szorulni. Ez a film az igaz vadász viselkedését és etikai hozzáállását próbálja bemutatni Magyarország jeles... több»

Vadállat a családomban
#14143

dokumentum

A háromrészes sorozat három olyan vadállat – egy jegesmedve, egy papagáj és egy orángután – történetét mutatja be, melyek úgy élik az életüket, hogy emberek gondoskodnak... több»

Erőszakos gyerekek, kétségbeesett szülők
#14144

dokumentum

A sorozat közelről mutatja be Mandy Saligari családterapeuta munkáját, aki segíteni próbál az erőszakos vagy irányíthatatlan gyerekek szüleinek az Egyesült Királyságban. Láthatjuk,... több»

Csendes-óceáni Kalandok
#14145

valóságshow

Ebben a reality sorozatban három barát indul útnak, hogy felfedezze a Csendes-óceáni szigetek varázslatos világát. A kalandos utazás során csaknem ötvenezer kilométert tesznek meg 19... több»

Pokoli időjárás
#14146

dokumentum

A műsor megvizsgál a valaha történt legnagyobb időjárási jelenségek közül néhányat, és bemutat első kézből való interjúkat azokkal, akik megtapasztalták ezeket a pusztító... több»

Donátor
#14147

NA Donátor  (1997)

dokumentum

Pécs város polgárai 1991 óta adakoztak az aradi vértanúk portrészobraira, és egymás után állították fel azokat a város egyik legszebb sétányán, az Aradi vértanúk útján. Az... több»

Művész-házasságok – A házasság művészete
#14148

valóságshow

Házasságról, hivatásról, a kettő egyeztetéséről… a különböző művészeti ágak családon belüli találkozásáról szólnak a beszélgetések. Mennyire válik külön a színpad, a... több»

„... Jobb jövődnek záloga”
#14150

dokumentum

Portrésorozat, melynek epizódjaiban egykori résztvevők beszélnek az 1938-as budapesti Eucharisztikus Világkongresszusról. több»

Bűnügyek újratöltve
#14151

dokumentum

Amikor Albert De Salvo magára vállalta 13 nő kegyetlen meggyilkolását, a rendőrség lezárta a hírhedt bostoni fojtogató ügyét. A legújabb igazságügyi orvosszakértői vélemények... több»

Mentsük meg a Gorongosát!
#14152

dokumentum

Bob Poole-t egyre jobban elbűvöli a Gorongosa Nemzeti Park vad bája, s kamerájával szebbnél szebb felvételeket készít erről a valóban gyönyörű vidékről. Sajnos azonban eljön a... több»

Vad Hawaii
#14153

dokumentum

Hawaii szigetei hétmillió évvel ezelőtt élettelen, holdbéli tájakat idéző vulkáni kúpokként emelkedtek ki az óceán vizéből – ma viszont valóságos élettől vibráló... több»

Mentsük meg a tengereket!
#14154

dokumentum

Amikor arról hallunk, hogy a klímaváltozás, a vízszennyezés és a túlhalászás milyen súlyos károkat okoz a tengeri ökoszisztémákban, könnyű depresszióba esni, és lemondóan... több»

Az 1. világháború számokban
#14155

dokumentum

A nagy háború a számok, férfiak, muníció, fegyverek és repülőgépek háborúja; a mennyiség a különbség a győzelem és a vereség közt, és a történelemben először mindent... több»

Hit, erkölcs és hűség
#14156

dokumentum

 A Magyar Corvin-lánc kitüntetettjei. Portrék a kultúra, a tudomány és a magyar közgondolkodás jeles személyiségeiről. A Magyar Corvin-lánc a Szent István Rend után következő... több»

Rendező: Sófalvi Kiss Csaba

Szereplők: Bősze Ádám

Hogyan készült? Olimpiai sporteszközök
#14157

dokumentum

A sorozat bemutatja, hogyan készülnek az egyes sportágak világ legjobb sportolói által használt sporteszközök. több»

Tarka kockák
#14158

Milyen volt a nyári divat, a Margitsziget virágszőnyege, a kutyaiskola, a szerencse-kocsi és a megújult Szt. István körút? – erről kapunk hiteles tudósítást a tévé Archívumában... több»

Géniusz: Picasso
#14159

dráma

Pablo Picassót a 20. század egyik legnagyobb hatású és legtermékenyebb festőjeként tartják számon. 91 évéből 80-at alkotással töltött, s ez idő alatt a becslések szerint 50... több»

Kedvencek
#14160

NA Kedvencek  (2018)

családi

Ha egy társaságba kerülünk, biztosan találunk valakit, aki szereti a kutyákat, a macskákat, és ha még ráadásul nem is csak szereti, de a gazdája is egy kedvenc társállatnak,... több»