Értékelések (32)

2015. 03. 31.
Tiszta dilis egy mese. Nagyon aranyosak a szereplők, rengeteg benne a poén. Teljesen élvezhető a történet, talán megnézhető többször is.... több»
2015. 03. 31.
Alig vártam hogy kijöjjön a moziban, annyira dallamos zenék vannak benne. A "Minden szupi szuper" még mindig a fülemben cseng. A történet érdekes és még váratlan fordulat... több»
Csak és kizárólag Family Guy rajongóknak, mindenki másnak kizárt. Mindig is imádtam a kis Stewie-t a sorozatban is, de igazán megérdemelt egy egész estés mozit. A történe... több»
2015. 03. 31.
Nem egy tipikus gyerek mese, inkább olyan felnőttek filmje, akik egy picit gyerekek szeretnének lenni. Érdekes, egyedi történet, annyira nem maradandó élménnyel. Egy mozi... több»
2015. 03. 31.
Annyira jó, hogy végre egy negatív szereplőnek beállított, később hőst mutat be a film. Annak aki játszott korábban videojátékokkal sok ismerős tűnhet fel a filmben. A ze... több»

87 Croodék  (2013)

2015. 03. 31.
Jó volt a film, 3D-ben főleg, mert ott érvényesült jobban egy csomó különleges effekt. Egyedi történet, nagyon szórakoztató sok-sok poénnal.... több»
2015. 03. 31.
Nézelődtem itt az oldalon, és megláttam ezt, mindjárt lecsaptam rá, és megnéztem, nagyon jó volt. Az eredeti Hihetetlen család végén lévő részt magyarázza a bébicsősz, na... több»
2015. 03. 31.
Igazi klasszikus, de én valamiért nem tudom végignézni, nem tetszenek benne a dalok, valahogy kiráz tőle a hideg.... több»
Sajnálom, hogy betiltották, pedig nagyon szerettem, mindenki csak az erőszakos részekre emlékszik, pedig van mondanivalója a barátságról, az önzetlenségről és a kitartásr... több»
2015. 03. 31.
Nagyon meglepődtem, hogy az Oroszlánkirály az első, azt gondoltam több pontot kapni a modern mesefilmek fognak. De jó látni, hogy egy ilyen Disney klasszikus sem megy ki ... több»
Ez a rész még izgalmas, mert ha egy film jól sikerül akkor általában az ember várja a folytatást. Jó lett a film, kimondottan izgalmas és cselekményes. Gondolkodtam is eg... több»
Nem volt rossz a film, de nem tudom beazonosítani a történeteket cím alapján. Gondolom ez egyrészt a sokadik folytatásnak köszönhető, másrészt hogy nagyjából hasonlóak a... több»
Át kellett hirtelen gondolnom a név alapján, hogy ez hányadik rész is. Már régen volt ez is. Igazából nem volt rossz, de már egy kicsit túlnyúzták a történetet, sokadik f... több»
Hú de régen volt az első rész, mindig meglepődöm rajta, pedig annyira közelinek tűnik, ahogy Jack Sparrow kapitány a Fekete Gyöngyön hajózik, és mennyi mindent átél. Mily... több»
Az utolsó rész a legjobb, legalábbis itt teljesedik ki a történet. Ezt vártam a legjobban. Nagyon tetszett a végem szépen elvarrták az összes szálat, nem éreztem úgy hogy... több»
2015. 03. 31.
Az egyik kedvencem. Meg kellett néznem párszor, míg észre vettem minden apró kis részletet. Abszolút izgalmas film, az utolsó pillanatig izgalmas és fordulatos a cselekmé... több»
Az a vicces, hogy a Hobbittal összehasonlítva mekkora különbségeket lehet tapasztalni. Itt még sokkal inkább tartalom a fontosabb, a látvány ugyan jó, de a Hobbitnál már ... több»
Érdekes film, pláne Jim Carrey-vel a főszerepben, tőle nem a komolyság a megszokott. A történet egyedi, de elég bonyolult, elsőre talán fel sem fogható, csak többszöri né... több»
2015. 03. 31.
Elég vicces kis történet egy kis tanulsággal. Bár én nem tudom magam túl tenni azon, hogy milyen kis groteszk benne az összes madár.... több»
2015. 03. 31.
Fordulatos és látványos film. Igazából még olyan meglepetések is voltak benne, amelyekre abszolút nem számítottam. Egy fényűző és élettel teli világot mutat be.... több»