Értékelések (108)

Nagyon szórakoztató és aranyos animációs film. Talán ez volt az utolsó normális animációs film, amit láttam! Nagyon jó a története, szerintem nem csak gyerekeknek lehet m... több»
2016. 07. 29.
Nagyon jó és szórakoztató film, engem többször is sikerült megnevettetnie. A szereplők nagyon jól játsszák a szerepeiket, de sajnos néha kicsit erőltetik a humoros részek... több»
Eddigi legrosszabb része a Karib-tenger kalózainak. Nem tudom, de nekem olyan más volt ez a rész az előzőekhez képest. Persze a színészekkel meg vagyok elégedve és külön ... több»
Nagyon jó film, mindig újra tudnám nézni. Humorban és akcióban gazdag. A szereplők kivétel nélkül jól alakítják a karaktereiket, bár olykor- olykor néhány megszólalás kis... több»
Johnny Depp egyszerűen annyira zseniálisan játssza ezt a kalózfigurát, hogy ezt utánozni képtelenség. Teljesen átérzi a kalózszerepet és ez sokat dob a filmen. A történet... több»
Imádom ez a filmet, igazán izgalmas a története. Johnny Depp remekül alakítja a szerepét, de minden szereplő hibátlanul lett megválasztva. Kalandokkal teli film, ami lekö... több»
2016. 07. 28.
A három testőr cím alatt sokkal többet vártam ettől a filmtől, sajnos csalódnom kellett... Tele volt olyan dolgokkal, amik egyáltalán nem ebbe a filmbe valók voltak. Orla... több»

61 Elhurcolva  (2011)

2016. 07. 28.
Különösen tetszett ez a film, annak ellenére, hogy nem vártam tőle túl sokat. Lily Collins nagyon szép benne és a szerepét is jól alakítja. Apró csavarokkal teli film. Ne... több»
Nekem tetszett ez a film, nem teljesen az én világom, de ennek ellenére mégis megnéztem ezt a filmet. Nagyon tetszett a történet és a kivitelezés is. A szereplők jó játsz... több»
2016. 07. 28.
Nagyon jó film. Számomra tele van váratlan fordulatokkal. Végre nem egy tipikus romantikus film, ami sablonos, és mindig lehet tudni, hogy mi fog történni. A színészek na... több»
2016. 07. 28.
Imádom ezt a filmet, csak Sam Claflin miatt akartam megnézni, és őszintén nem vártam ennyit ettől a filmtől. Az első tíz percben magával ragadott ez a nagyszerű történet.... több»
2016. 07. 28.
Jó színésznek tartom Selena Gomezt, most is jól játszotta a szerepét. A film tele van valótlan dolgokkal, ami miatt nem annyira tetszik nekem, de bevallóm, hogy jót szóra... több»
Szerethető kis film. Tipikus, sablonos tündérmese, de még is szórakoztató. Könnyed kikapcsolódást ad ez a film az embereknek, akik kicsit pihenni akarnak. Lucy Hale nagyo... több»
2016. 07. 28.
Kissé már sablonossá vált ez a történet, amiről ez a film is szól, de mégis jót szórakoztam rajta. A filmből még apró tanulságokra is bukkanhatunk. A színészek egész jól ... több»
2016. 07. 28.
Szórakoztató film, szívesen megnézem újra és újra. Pár része kicsit unalmas és kiszámítható. A főszereplő szép lassan alakul át egy hétköznapi lányból, egy hercegnővé. Ne... több»
2016. 07. 28.
A három főszereplő közül semelyik karaktert nem szerettem igazán. Mindegyik lányban volt valami idegesítő, ami miatt irritáltak a karakterek. A szerelmi szálak tetszettek... több»
2016. 07. 28.
Vicces és szórakoztató film, de nekem valahogy mégsem jött be. Néhány része erőltetettre és unalmasra sikeredett. A humorosnak szánt jelenetek kissé lehúzták számomra az ... több»

74 Elrabolva 2  (2012)

2016. 07. 28.
Nem volt olyan izgalmas, mint az első része, de ez a rész is teljesen magával ragadott és lekötötte a figyelmemet. A színészek ugyan olyan jól játszottak mint az első rés... több»

87 Elrabolva  (2008)

2016. 07. 28.
Nagyon izgalmasra és jóra sikeredett film. A színészek remek alakítása és a film története fantasztikus volt! Teljesen beleéltem magamat és a film végéig azon görcsöltem,... több»
2016. 07. 28.
Nagyon kíváncsi voltam a filmre, de mikor végignéztem csak annyi volt benne, hogy sokkal többet vártam. Sokkal jobb filmre számítottam, amit sajnos nem kaptam meg. A szín... több»