Értékelések (101)

2017. 09. 30.
Őszintén zseniálisnak éreztem, hogy nem a klasszikus sztori századik feldolgozása, de mégis épít rá. Egyfajta folytatás. Az alapkoncepció és a kidolgozottság pedig bravúr... több»
2017. 09. 30.
Az ismerőseim mind azt mondták, gyenge lett a folytatás, de engem nem érdekelt, azért is beültem a moziba, és milyen jól tettem! Szerintem zseniális lett, a karakterek, a... több»
2017. 09. 30.
Én az előzmény nélkül láttam, és nekem így maximális élményt és boldogságot adott a történet. Talán az első rész után kicsit gyengébbnek éreztem volna, ahogy a kommentekb... több»

85 Presto  (2008)

2017. 09. 30.
Kis aprócska történet, de mégis, szerintem megérdemli az összes csillagot, amit kap. Aranyos, és kicsit valóban Tom&Jerry jellegű, habár egy alapvető különbséget megnevez... több»
2017. 09. 30.
Szuper az alapötlet, és a kivitelezés is. Nem minden vidámság és csillámpor, ez egy depresszívebb sztori animációs köntösben, de attól még tökéletes. A halott menyasszony... több»

85 Jégvarázs  (2013)

2017. 09. 30.
Szerintem minden csillagot megérdemel, amit kap. Szinte frissiben láttam még anno a moziban, és őszintén szólva a végén cseppet sem volt az az érzésem, hogy kidobott pénz... több»

87 L'ecsó  (2007)

2017. 09. 30.
Szerintem remek lett. Sokan azért finnyákolnak rá, mert "patkány a konyhában", én azt mondanám, hogy bárki nyugodtan helyettesítheti a fejében egy szegény sorsú tehetségg... több»

87 Agymanók  (2015)

2017. 09. 30.
Szerintem minden generációt elszórakoztat, hiszen egyszerre aranyos a cselekmény, szerethetők a karakterek, és hordoz fontos mondandót és tanulságokat. ... több»

85 A maszk  (1994)

2017. 09. 30.
Az egyik legnagyobb forma az egész filmtörténetben. Az ötlet is Oscart érdemel, hát még a megvalósítás, a kivitelezés, a színész. Aki életében egyszer is kimondja a 21. s... több»
2017. 09. 30.
Vannak benne jó részek, és alapvető profilja az összefüggéstelenség és bárgyúság, ellenben ez engem tartósan nem köt le. A folyamatos ökörködés valahogy nem fér bele a ku... több»
2017. 09. 30.
Szerintem jó film lett. A koncepció érdekes, a világ is, maga az elképzelése, és bár sosem derül ki, mi alapozta meg ezt a különös kapcsolatot kettejük közt, de talán nem... több»
Méltó az első részhez, és valami hihetetlenül jó, ahogy a valós családi konfrontációkat mutatja be fantasy környezetben. A végén pedig a csavar minden pénzt megért.... több»
Az egyik legjobb a műfajban. Nem csak azért, mert új, meg a jó látványvilága, a sztori és a karakterek is remekül meg lettek csinálva. Több ilyen kéne. Több helyen kéne é... több»
2017. 09. 30.
Egy örök klasszikus, szerintem még sok évtizeden át minden generációnak kellemes kikapcsolódást fog nyújtani. Ijesztő belegondolni, hogy hamarosan száz éves lesz.... több»
Gyakorlatilag nem is értékelhetem másképpen, mint az előző részt, mert egy és ugyanaz, két fél, melyek együtt adnak egy egész perfekt lezárást. Minden tiszteletem a készí... több»
Az igazi harc megkezdődik, Dumbledore halott, és a gonosz egyre inkább közelít ahhoz, hogy átvegye az uralmat a világ felett. Már az iskola is az övék, ami ugye a sztori ... több»
Jó lett. Bellatrix krakateréért megőrülök, és a sztori maga is megállta a helyét, bár a félvér herceges csavar annyira nem jött át, talán könyvben több értelme volt.... több»
2017. 09. 30.
Életszerű. Nagyon-nagyon életszerű. Amikor közeleg a világvége, mennyivel egyszerűbb a homokba dugni a fejünket, és erre kényszeríteni mindenki mást is.... több»
2017. 09. 30.
Szerintem a sorozat csúcsa. Több szempontból is. Sok sikertelen kísérlet után visszatér a legnagyobb gonosz, és azért ez nem kis fordulat. Végre nem csak egy kísérlet, ha... több»
Az egész cselekmény a törött varázspálca köré szerveződik. Jó, ez kicsit erős túlzás, de gondoljunk csak bele, egy ilyen apróságot végigvezetni az egész filmen, kicsit lo... több»