Ki lesz a következő James Bond? Ebből a 10 színészből kerülhet ki a befutó

Már a mozikban a Nincs idő meghalni, amelyben Daniel Craig utolsó alkalommal formálja meg James Bondot, a legelszántabb rajongók azonban már most arra várnak, hogy ki is veszi át majd a stafétát.

Noha a film producerei a közelmúltban már megjegyezték, hogy egyelőre nem gondolkodnak az utód keresésében, és csak jövőre kezdik el a keresést, nem árt feleveníteni, hogy az utóbbi hónapok során mely nevek is merültek fel a szereposztás kapcsán. Választékból pedig egyáltalán nincs hiány. Érthető okokból sokan látnák szívesen Tom Hardyt az ikonikus brit titkosügynök szerepében, de felmerült Tom Hiddleston, Michael Fassbender, sőt Hugh Jackman neve is. A külföldi fogadóirodáknál már régóta lehet fogadást kötni, így aki eddig jól tippelt, valószínűleg busás nyereményre számíthat majd.

Mindenesetre bármelyikük is legyen a befutó, egész biztosan remek munkát végez majd, hiszen mindegyikükről megállapítható, hogy igazán passzol hozzájuk James Bond karaktere. Lássuk hát, kik tűnnek a legesélyesebbnek.

#10
Ryan Gosling

Ryan Gosling

szül. 1980. 11. 12. (43 éves)
London, Ontario, Kanada
Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született Kanadában, Ontarióban. Szülei, Thomas és Donna mormon vallásúak. Ryannek egy nővére van, Mandi. Tanulmányait a Cornwall Collegiate and Vocational High Schoolban kezdte, ahol a művészetek és a színjátszás terén is kitűnt kortársai közül. Miután Burlingtonba költöztek, majd a... több»
A Kaliforniai álom hatalmas áttörést hozott Gosling karrierjében, nem sokkal később pedig már ott is volt a legesélyesebbek között, a pozícióját pedig azóta is tartja.
#9
Aidan Turner

Aidan Turner

szül. 1983. 06. 19. (40 éves)
Írország
Aidan Turner 1983. június 19-én született az írországi Clondalkinban, Dublinban. Gyermekkorában versenyszinten táncolt. A The Gaity School of Acting színiiskolában végezte tanulmányait, majd 2004-ben sikeresen letette vizsgáit és átvehette színészi diplomáját. Színházakban próbálta meg beindítani karrierjét, így szerepelt a The... több»
A brit GQ magazin már egy korábbi cikkben elhintette, hogy Turner fel is próbálta a 007-es ügynök szmokingját, a fogadóirodák pedig szintén jó esélyt jósolnak a fiatal színésznek.
#8
James Norton

James Norton

A brit színész 1985-ben született Londonban. Teológiát tanult Cambridge-ben, majd elvégezte a londoni Royal Academy of Dramatic Artot. Fontosabb filmjei: Egy lányról (An Education), Ron Howardtól a Hajsza a győzelemért (Rush) Daniel Brühl és Chris Hemsworth partnereként, A nyugtalanság kora (Restless). (Big Bang Media)
Egy igazi angol úriember, a Kisasszonyok és a Vidám vidék sztárja számára teljesen testhezálló lenne a szerep.
#7
Michael Fassbender

Michael Fassbender

szül. 1977. 04. 02. (47 éves)
Heidelberg, Németország
Michael Fassbender 1977. április 7-én született a németországi Heidelbergben. A német-ír származású színész Írországban nőtt fel. 17 évesen döntötte el, hogy színész lesz, majd a neves londoni Drama Centre-be iratkozott be, a képzést azonban nem fejezte be, ehelyett egy színházi előadással turnézott. Első szerepeit... több»
"Bond szerepe mindig vonzó lesz számomra" - nyilatkozta korábban a színész, így csak remélni lehet, hogy mindez nem változott mostanáig sem.
#6
Henry Cavill

Henry Cavill

szül. 1983. 05. 05. (40 éves)
Jersey, Channel Islands, Egyesült Királyság
Henry William Dalgliesh Cavill 1983. május 5-én született a Channel-szigeteki Jersey-ben. Már egészen fiatalon érdeklődött a színjátszás iránt, és a középiskolában már számos színdarabban feltűnt. Első filmes szerepét a Stephenie Meyer bestsellere alapján forgatott Alkonyatban (2008) játszotta volna, azonban a forgatás... több»
Cavill egyike volt azoknak, aki Daniel Craig mellett már esélyesnek számított a jelöltek között. Közel tíz év telt el, de Cavill még mindig simán eljátszhatná a sármos ügynököt.
#5
Hugh Jackman

Hugh Jackman

szül. 1968. 10. 12. (55 éves)
Sydney, New South Wales, Ausztrália
Hugh Michael Jackman 1968. október 12-én született Sydneyben, Ausztráliában. Szülei, Chris Jackman és Grace Watson angol származásúak, öt gyermekük van, Hugh a legfiatalabb közülük. A színész a University of Technology Sydney-n végzett újságírás szakon, majd a Western Australian Academy of Performing Arts dráma szakán folytatta... több»
Jackman egy korábbi interjú során elárulta, hogy évekkel ezelőtt már kapott megkeresést a stúdió részéről, akkoriban azonban az X-Men 2 forgatása miatt nem vállalta a megbízást. Rozsomák után azonban egész biztosan sokan örülnének neki egy újabb ikonikus szerepben.
#4
Idris Elba

Idris Elba

szül. 1972. 09. 06. (51 éves)
Canning Town, London, England, Egyesült Királyság
Idris Elba 1972-ben született Londonban, színész, producer és zenész. Már gyerekkorában kitűnt a tehetségével, amikor csatlakozott a National Youth Music Theatre-hez. A húszas évei elején kezdett el tévés produkciók meghallgatásaira járni, sikerrel szerepelt hazájában és a tengerentúlon is. Pályafutása kezdetén olyan sorozatokban... több»
Elba neve már számos alkalommal felmerült az elmúlt hónapok során. Egy biztos, hogy a színész nagy magabiztossággal vállalná a szerepet.
#3
Damian Lewis

Damian Lewis

szül. 1971. 02. 11. (53 éves)
Damian Lewis 1971. február 11-én született London közelében, St. John’s Woodban. Édesapja a Cityben dolgozott brókerként, az ő részéről wales-i felmenőkkel rendelkezik. 8 éves koráig három testvérével, Gareth-tel, Amandával és Williammel együtt az Abbey Roadon laktak, majd az Etonba járt iskolába. 16 évesen saját színházi... több»
A színész bőven rendelkezik akciófilmes tapasztalattal, a Homeland sztárja egy korábbi interjúban kicsit viccelődött is azon, hogy már ideje lenne, hogy egy vöröshajú 007-es ügynököt is láthassanak a nézők.
#2
Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

szül. 1981. 02. 09. (43 éves)
Westminster - London - England - Egyesült Királyság
Thomas William Hiddleston  Diana Patricia és  James Norman Hiddleston fiaként látta meg a napvilágot. Édesapja kémikusként komoly szaktekintélynek számít, valamint egy gyógyszergyártó cég tulajdonosa is. Tom két, egymástól független iskolában, az oxfordi Dragon Schoolban, és a Berkshire-i Eton College-ben végezte tanulmányait,... több»
Az Éjszakai szolgálatban látható alakítása után nem is lehet elvitatni, hogy tökéletes James Bond lehetne, a film rendezője, Susanne Bier egy interjú során el is hintette, hogy Hiddleston neve bizony ott van a szükített listán.
#1
Tom Hardy

Tom Hardy

szül. 1977. 09. 15. (46 éves)
Hammersmith, London, Egyesült Királyság
Edward Thomas Hardy 1977. szeptember 15-én született Londonban. Tanulmányait a Tower House Prep. Schoolban végezte, de színjátszást tanult a Drama Centre London és a Richmond Drama School falai közt is, ahol Anthony Hopkins volt az egyik tanára. Első filmes szerepét Az elit alakulat című minisorozatban kapta. Az áttörést azonban Ridley... több»
Az Egyesült Királyságban található fogadóirodáknál már egy ideje az egyik legesélyesebbnek tartott jelöltnek számít. Tom Hardy a 2015-ös Mad Max: A harag útja után került az élmezőnybe.