Hollywoodi sztárok, aki bocsánatot kértek a rajongóiktól

A sztárok és hírességek külön műveszetet faragtak a bocsánatkérésből az elmúlt évtizedekben. Van egy bizonyos módja annak, hogyan is kell elnézést kérni a közönségtől, hogy megmaradjon az ember tisztes hírneve, de mégis elismerje tévedését és némi egészséges alázatot mutasson. Végeredményben a karrierjük állhat, vagy bukhat rajta. A soron következő listán olyan hírességekkel találkozhattok, akik valamit elszúrtak, és bocsánatért kellett 'esedezniük'.

#10
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

szül. 1989. 07. 23. (34 éves)
Hammersmith, London, Egyesült Királyság
Daniel Jacob Radcliffe 1989. július 23-án született Londonban, az Egyesült Királyságban. Édesapja, Alan Radcliffe észak-ír származású, édesanyja, Marcia Gresham dél-afrikai születésű. Daniel gyermekkora óta vonzódott a színészkedéshez, számos iskolai színdarabban szerepelt, de karrierje hirtelen óriási fordulatot vett, amikor... több»
Radcliffe kihagyta a Comic-cont 2010-ben, ezzel nagyon sok rajongó szívét összetörte és hatalmas csalódást okozott. A színész később hivatalosan is elnézést kért távolmaradásáért.
#9
Kevin Bacon

Kevin Bacon

szül. 1958. 07. 08. (65 éves)
Philadelphia - Pennsylvania - Amerikai Egyesült Államok
Kevin Bacon 1958. július 8-án született Philadelpiában egy hatgyermekes család legfiatalabb tagjaként. Tizenhét éves korában New Yorkba költözött, hogy felépítse színházi karrierjét, ahol a Square Theater School ígéretes növendéke volt. Tehetségének köszönhetően már fiatalon szerepet kapott a Broadway színpadán. Első mozis... több»
Annak idején, amikor a színész a Gyilkos hajsza című sorozatban szerepelt, egy ütős kis spoilert osztott meg a twitteren, aminek a rajongók nem igazán örültek. Az amerikai rajongókkal nem volt probléma, mivel ők látták már azt az évadot, azonban a külföldiek és azok, akik nem jutottak még oda, csúnyán néztek a színészre, aki a Twitteren kért bocsánatot.
#8
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

szül. 1969. 07. 24. (54 éves)
The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lopez 1969. július 24-én született New Yorkban, apja programozó, édesanyja alapiskolás tanár. Lopez már fialton vonzódott az előadóművészet iránt, szülei pedig mindenben támogatták lányukat. A tánc meghatározónak bizonyult az életében, ugyanis annak köszönhetően indult be karrierje a televízió képernyőin és a... több»
Lopez akkor került bajba, amikor fellépett Türkmenisztán elnökének születésnapi buliján, aki egy elég ellentmondásos szereplője a világ politikájának. A sajtó kerdőre vonta a lépés miatt, viszont a publicistája gyorsan és effektíven elnézést kért a húzás miatt.
#7
Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

szül. 1976. 07. 19. (47 éves)
London, Anglia
Benedict Timothy Calrton Cumberbatch 1976. július 19-én született Londonban, az Egyesült Királyságban. Szülei – Timothy Carlton és Wanda Ventham – mindketten színészek. A középiskola után egy évig angol nyelvet oktatott egy tibeti kolostorban. A London Academy of Music and Dramatic Art színész szakán szerzett diplomát. Profi... több»
A színész nem tudott elmenni 14 éves rajongója, Eve Shepherd temetésére, ezért írásban kért bocsánatot a családtól, és őszinte, mély eggyüttérzését nyilvánította ki.
#6
Eva Longoria

Eva Longoria

szül. 1975. 03. 15. (49 éves)
Corpus Christi, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Eva Longoria (teljes nevén Eva Jacqueline Longoria) 1975. március 15-én született Corpus Christi városában, Texasban. Három nővére van. Folyékonyan beszél spanyolul. 1998-ban elnyerte a Miss Corpus Christi címet. Diplomáját a texasi A&M egyetemen szerezte kineziológiából. Tanulmányai befejezése után részt vett egy tehetségkutatón.... több»
A színésznő az MSNBC-nek nyilatkozott Joe Biden győzelmével kapcsolatban, ahol elmondta, hogy Georgiában a fekete nők aktívak voltak, de a latin nők voltak az igazi hősök, akik minden államban lenyomták a férfiakat a részvételi arányban a szavazásokon. Nem kellett sok időnek eltelnie, és máris feketeellenességgel vádolták a művésznőt. Longoria ezt követően elmondta, hogy félreérthetően fogalmazott, és egyáltalán nem állt szándékában, hogy megsértse a fekete nők közösségét. Hozzátette, hogy ők alkotják a demokrata párt "gerincét".
#5
Justin Timberlake

Justin Timberlake

szül. 1981. 01. 31. (43 éves)
Memphis, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok
Justin Timberlake 1981-ben született Tennessee állam béli Memphisben. Már gyerekkorában élénk érdeklődést mutatott a zene és a tánc iránt, egészen fiatalon pedig a Dance Like New Kids On The Block néven meghirdetett táncverseny győztese lett. A televízióban először 11 évesen a Star Search című műsorban jelent meg, ahol country... több»
A Framing Britney Spears című dokumentumfilm megjelenése után sokan elővették a színész-énekest, miután kiderült, mekkora szerepe volt abban, hogy Britney és Janet Jackson negatív sajtót kapott. Végül Timberlake elnézést kért azért, hogy kihasználta a nőgyűlöletet és rasszizmust, ami akkoriban gyakoribb volt, és nem állt ki a helyes dolgokért, valamint nem a megfelelő módon nyilatkozott a kollégáiról.
#4
John Cena

John Cena

szül. 1977. 04. 23. (46 éves)
West Newbury - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok
Eredeti néven John Felix Anthony Cena 1977. április 23-án látta meg a napvilágot a Massachusetts-i West Newbury városában. Apja John Cena és anyja Carol Cena. 4 testvére van, akik közül ő volt a második legidősebb, bátyjai: Matt, Sean, Dan és Steve. Cena gyerekkori álma volt, hogy egy napon pankrátor lehessen. Már iskolás korában... több»
A Halálos iramban 9 promóciós időszaka során Cena egy tajvani műsorban elmondta, hogy Tajvan lesz az első "ország", ahol láthatják a filmet. Ez viták sorát robbantotta ki, mivel Kína saját szuverén területének tekinti Tajvant, annak ellenére, hogy önálló közigazgatással és demokratikus rendszerrel büszkélkedhet. A tajvaniaknak ezzel nem volt problémájuk, Kínának annál inkább. Azonban Kína rendelkezik a nagyobb kasszával, így Cena gyorsan elnézést kért. A színész mandarin nyelven kért bocsánatot, és hozzátette, hogy nagyon tiszteli Kínát és az ország kultúráját.
#3
Rachel Zegler

Rachel Zegler

szül. 2001. 05. 03. (22 éves)
Hackensack, New Jersey, Egyesült Államok
Rachel Zegler énekes és dalszerző, akit amerikai édesapja és kolumbiai édesanyja New Jerseyben nevelt fel. A 30 000 jelentkezőből őt választották ki Maria szerepére Steven Spielberg West Side Story című klasszikusának remake-jében (2021), ahol Ansel Elgort játszotta Tonyt. A szerepet először a Bergen Performing Arts School... több»
A színésznő Britney Spears tweetjeit olvasta fel gúnyos hangnemben egy műsorban, ami gyorsan negatív visszhangot keltett. Többen azt állították, hogy ha 2022-ben még Britney a vicc tárgya, akkor a vicc előállítója egy sz*r ember. A videót gyorsan törölték, és eltüntették a közösségi médiákból, Zegler pedig elmondta, hogy mindig is nagy rajongója volt Britney-nek és gondolnia kellett volna arra, hogy ezt mennyire félre lehet érteni.
#2
Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

szül. 1955. 11. 13. (68 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Whoopi Goldberg, eredeti nevén Caryn Johnson egész fiatalon vonzódott a színészet iránt, és már nyolc évesen a New York-i Helena Rubinstein Children’s Theatre színpadán játszott. A kiváló hangi adottságokkal rendelkező színésznő a ’70-es évek elején már a Broadway színpadán játszott olyan sikeres musicalekben, mint a Hair, a... több»
Whoopi akkor került bajba, amikor egy műsorban azt állította, hogy a holokauszt nem a faji hovatartozásról szólt, hanem az elmondhatatlan embertelenségről, amit egy ember a másik iránt képes tanúsítani. A műsorvezető felhívta a figyelmét, hogy az áldozatok többnyire zsidók és romák voltak, ami egyértelműen a fehér felsőbbrendűség és rasszizmus bizonyítéka. Goldberg azt válaszolta, hogy ezek fehér emberekből álló csoportok. Ez elég negatív vihart keltett a színésznő irányába, aki gyorsan reagált a Twitteren, és elnézést kért, valamint hozzátette, hogy most már egyértelműen látja, hogy a faji hovatartozás is szerepelt a konfliktusban. Hozzátette, hogy mindig is támogatta és támogatni fogja a zsidó népet - ez a kis nyelvbotlás végül azt eredményezte, hogy két hétig nem szerepelhetett a The View című műsorban.
#1
Jason Momoa

Jason Momoa

szül. 1979. 08. 01. (44 éves)
Honolulu, Hawaii, U.S
A hawaii és kaukázusi felmenőkkel rendelkező színész, Joseph Jason Namakaeha Momoa 1979. augusztus 1-jén született Honululuban, de Iowa államban nőtt fel. 1998-ban a Hawaii Egyetem diákja lett, ekkor figyelt fel rá Takeo Kikuchi, a világhírű desginer, ezzel pedig beindult a fiatal egyetemista modellkarrierje. Olyan márkáknak lett a... több»
Az Aquaman sztárja május 15-én kért bocsánatot az Instagramon, miután a legújabb Halálos iramban-filmen dolgozott Rómában. A Sixtusi-kápolnából posztolt képeket, ahogyan a festmények előtt pózol, a felháborodott rajongók gyorsan rámutattak, hogy ez bizony tilos. A színész bocsánatot kért, és kifejtette, hogy senkit és semmilyen kultúrát nem állt szándékában megsérteni, csak sokan akartak vele fényképezkedni, és lányos zavarában nem jutott eszébe, hogy ebből probléma is lehet. Hozzátette, hogy egy jelentős adománnyal is megtámogatta a kápolnát.