Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb krimi filmek 2014-től 2014-ig - Olaszország

#1

krimi | vígjáték

Egy egyetemi kutatót kirúgnak forrásmegvonás miatt. Ahhoz, hogy fenn tudja tartani magát, úgy dönt, hogy drogokat fog előállítani a volt kollégáival. több»

#2

dráma | krimi

Egy történet a Carbone család három fivéréről, a drogüzletekben tevékenykedő Luigiról, Roccóról, valamint a hegyekben kecskéket terelő Lucianoról. Luciano 20 éves fia nem tiszteli... több»

Kár, hogy csak ennyit tudtak kihozni a filmből. Pedig igazán lehetett volna bőven jobb is mint amit itt tudott nekünk nyújtani. Teljese összevisszaság lett ez az egész. Nagyon nem szerettem.
#3

dráma | krimi

A Könyörtelenül című drámában a negyvenéves Mimmo építőmunkásként dolgozik, emellett a maffia behajtóembere is. Egy alkalommal felettesétől azt a megbízást kapja, hogy hozza el a... több»

#4

47 Angyali szemek  (2014)

(2)

dráma | krimi

Netflix

Egy újságíró és a dokumentumfilmes ugyanazt a sztorit próbálja meg felgöngyölíteni, mely egy gyilkosság és annak első számú gyanúsítottja köré épül.

Az alaptörténete érdekes és ötletes a filmnek, de voltak benne részek, amik untattak és nem kötöttek le. A színészek teljesítménye, alakítása átlagos és a filmet is középszerűnek tartom.
Rex felügyelő - Elit alakulat
#5

krimi

Marco, a gyilkossági részleg kiváló nyomozója korábban évekig a kábítószer-ellenes kommandó tagjaként Dél-Amerikában dolgozott. Nem az a típus, aki a nyomozásnál csak az... több»