Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb krimi filmek 2021-től 2021-ig - Olaszország

#1

54 Beckett  (2021)

(6)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy amerikai turista Görögországban menekülésre kényszerül, miután egy tragédia következtében gyilkosok veszik üldözőbe és egy politikai összeesküvés kellős közepén találja... több»

Ez egy nagyon rossz film. Csak azért nem egy csillag, mert vannak ennél rosszabbak is sajnos. Kezdve a szereplőkkel. Ez a Washington gyerek nem igazán ütött híres és kedvelt apukájára sem szépségében, sem tehetségben. Ami nem lenne baj, mert vannak így még páran, csak akkor nem... több»
#2

64 Yara  (2021)

(5)

dráma | krimi

Netflix

Igaz történeten alapuló film egy 13 éves lány meggyilkolásáról. Yara esete sokkolja egy olasz kisváros lakosságát. A tettes leleplezéséhez azonban csak egy kis DNS-minta áll... több»

Eleinte nem akartam megnézni, nem szeretem a krimit, és az első 30 perc után úgy voltam, hogy nézhettem volna mást is. Aztán elkezdődött a történet, haladt előre, engem meg egyre inkább lekötött. Egyre inkább kíváncsibb lettem, érdekelt, mi fog történni, hogyan alakul a story,... több»
#3

dráma | krimi

Netflix

Egy naplopó, aki mindent megtesz azért, hogy elkerülje a konfrontációt, valószínűtlen barátságot köt egy veszélyes gengszterrel, aki hirtelen betör az életébe. több»

#4

63 Diabolik  (2021)

(3)

krimi | thriller

HBO Max

A sötét és romantikus történet, amely a kitalált Clerville államban játszódik az 1960-as évek végén, Diabolik, a mestertolvaj és Eva Kant első találkozásáról szól. Ginko... több»

Egyáltalán nem találtam rossznak, a tempó és a színészi játék jó, a rendezéssel sem volt bajom. Szórakoztató és lefoglalt, nyilván nem egy remekmű, de egy jó kis olasz film.