Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2021-től 2021-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

62 Tre piani  (2021)

dráma | vígjáték

Három polgári család történetét ismerhetjük meg, akik ugyanabban a polgári házban élik mindennapjaikat.

#2

49 Könyvesbolt Párizsban  (2021)

(3) (1)

vígjáték

Mozikban

Vincenzo párizsi mindennapjai teljesen egyformán telnek, a férfi egy hangulatos antikváriumot vezet, illetve lánya gondozására fordítja minden idejét. Egy nap azonban felbukkan a boltban... több»

Könnyed film, a téma viszont nagyon is fajsúlyos. Nekem nagoyn bejött, szerintem még néhányszor meg fogom nézni, mivel tipikusan az az alkotás, amit bármikor újra elő lehet venni.
#3

64 Envole-moi  (2021)

vígjáték

Thomas az éjszakáit bulizással tölti, a nappalokat alvással, míg egy nap az apja, Dr. Reinhard belefárad ebbe, és nem támogatja tovább. Ráadásul megbízza, hogy viselje gondját egy... több»

#4

59 Anni da Cane  (2021)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Egy ügyetlen, cinikus, nagy képzelőerővel megáldott és szenvedő lány története, akit Stellának hívnak. több»

Rendező: Fabio Mollo

Külön kiemelném a főszereplő lány alakítását, ami szerintem nagyon jó volt. Viszont a filmből mintha hiányzott volna valami.
#5

vígjáték

Egy középkorú filozófiaprofesszor próbálja leszoktatni a lányát a szociális média függőségről, közben pedig generációs különbségekkel kénytelen szembesülni. több»

#6

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Marta és Arturo szakítottak. Marta most már Gabriele párja, aki féltékenységből nagy hibát követ el. Minden tönkremenni látszik, amikor váratlan hírek érkeznek - úgy tűnik,... több»

#7

horror | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy tinédzser kockafej képregényolvasás közben párhuzamot vesz észre a füzet története és a városában valóban megtörtént szörnyűségek között, ezért néhány barátjával... több»

#12

67 Former Marriages  (2021)

(3)

vígjáték

Mi történik, ha egy bíró érvénytelennek nyilvánítja a házasságot, miután rájön, hogy a házasságot kötő pap nem volt felszentelt pap? Miként döntesz, ha évekkel a kimondott... több»