Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb dráma filmek 2021-től 2021-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

dokumentum | dráma

A RENDEZŐ KOMMENTÁRJA: 2016. december 16-án Letizia, Pier Giorgio, Maria Luisa, Alberto és én, Marco, a Bellocchio testvérek Piacenzában, a Circolo dell’Unione kulturális központban... több»

#2

dráma | kaland

Luciano egy Tuscia-vidéki falucskában éli életét. A férfi meglehetősen részeges alak hírében áll, aki állandóan fellázad a helyi urasággal szemben. Hogy megvédje szerelmét a... több»

#3

76 Yara  (2021)

(3)

dráma | krimi

Netflix

Igaz történeten alapuló film egy 13 éves lány meggyilkolásáról. Yara esete sokkolja egy olasz kisváros lakosságát. A tettes leleplezéséhez azonban csak egy kis DNS-minta áll... több»

Nem egy mestermunka, de mindenképpen beszippantott a történet és végig fenntartotta az érdeklődésemet. Talán ami még hozzáadott az élményhez, az az, hogy tudtam igaz történetet nézek.
#4

dráma

Egy pár tökéletes hétvégét készül eltölteni egy szigeten, a szállásukon azonban azzal kényetelenek szembesülni, hogy a medence nem üzemel, így azonnal megkérnek valakit, hogy... több»

#5

dráma

Olaszországban felszámolnak egy 19. századi börtönt, amely rendívül elavult és nehezen megközelíthető. A bürokratikus rendszer miatt azonban a rabok egy részének átszállítása... több»

#6

akció | dráma

Daniel az egyetlen afrikai származású rendőr a római különleges alakulatnál. Egy bevetés során egy 150 család által lakott foglaltházat kell kiürítenie, akik közül az egyik az ő... több»

#7

dráma | horror | thriller

Netflix

Öt idegen egy elhagyatott házban, ahol gyermekeknek szól a zene. Ez akár egy horrorsztori kezdete is lehetne. több»

Miért is nem tudnak manapság egy tisztességes mozit (most: horrort) összerakni a filmes "szakemberek"? Ennek azért több oka is lehet. Elfogytak az ötletek, a remake-ek, és rebootok nem elég ütősek. A rendezői, operatőri, írói gárda rengeteg kóklerből áll, és ha egy támogató... több»
#8

dráma | romantikus

Mozikban

A holland Störr kapitány és felesége, Lizzy viharos szerelme tárul elénk. Egy fájdalmas, Ezeregyéjszaka-szerű történet egy végletekig becsületes férfiról, akinek szemszögéből... több»

Szerintem Enyedinek nem sikerült felülmúlnia előző filmjét, de azzal magasra is tette a lécet. Mindenesetre azt gondolom, hogy A feleségem története is egy mestermű, csak épp másmódon az. Kihagyatatlan darab.
#9

dráma

A fiatal Agata kisbabája holtan születik, a nő pedig hosszú útra indul kezében a paránnyi testtel. Útja során találkoszik Lynxszel, aki segítségére lesz, együtt pedig egy olyan... több»

#10

70 Time Is Up  (2021)

dráma

Egy váratlan baleset különös helyzetbe kényszeríti Vivient és Royant, amelyben egy fontos pillanatot kénytelenek megélni, ez pedig új értelmet ad a dolgoknak. több»

#11

56 Beckett  (2021)

(3)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy amerikai turista Görögországban menekülésre kényszerül, miután egy tragédia következtében gyilkosok veszik üldözőbe és egy politikai összeesküvés kellős közepén találja... több»

Ez egy nagyon rossz film. Csak azért nem egy csillag, mert vannak ennél rosszabbak is sajnos. Kezdve a szereplőkkel. Ez a Washington gyerek nem igazán ütött híres és kedvelt apukájára sem szépségében, sem tehetségben. Ami nem lenne baj, mert vannak így még páran, csak akkor nem... több»
#12

dráma | életrajzi

A XX. század elején, a Belle Époque Nápolyában a színházak és a mozik fénykorukat élik. A nagyszerű komikus színész, Eduardo Scarpetta a színházak királya. Sikere gazdaggá tette:... több»

#13

dráma | sci-fi

Beköszöntött az emberiség alkonya. Egy apa és fia küzd a túlélésért egy posztapokaliptikus világban, amikor azonban a férfi váratlanul meghal, a fiú egyedül indul tovább a folyó... több»

#14

dráma

Egy művész és asszisztense csupán filmet szeretne nézni Tübingenben, ez azonban egyáltalán nem lesz egyszerű. több»

#15

64 Californie  (2021)

dráma

A Californie egy marokkói származású lány életének 5 legmeghatározóbb évét meséli el, aki családjával él Torre Annunziatában. Jamila nagy tervekkel vág bele az életébe, a... több»

#16

dráma

Egy középosztálybeli családnak komoly következményekkel és az igazsággal kell szembenéznie, miután megszállják az otthonukat. több»

#17

59 Tre piani  (2021)

dráma | vígjáték

Három polgári család történetét ismerhetjük meg, akik ugyanabban a polgári házban élik mindennapjaikat.

#18

dráma | rövidfilm

Miután az emberiség a kihalás szélére sodorta magát, egy buzgó, magányos túlélő vadászik a távoli kanadai területeken: tudás és alapanyagok után kutat, hogy ezek... több»

#19

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

Életrajzi film a legendás Roberto Baggio labdarúgóról, aki generációkat inspirált játékával.

Nem rossz, de nem is nagyon jó. Valahogy úgy érzem az olaszok eddig képesek eljutni az életrajzi filmekkel.
#20

50 La stanza  (2021)

dráma | horror | sci-fi | thriller

Egy reggel Stella végre elhatározza, hogy kézbe veszi a saját sorsát. Egy férfi kopogtat nála, aki azt állítja, hogy szobát foglalt a házában. Stella bizalommal beengedi az illetőt,... több»