Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb thriller filmek 2021-től 2021-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

dráma | horror | thriller

Netflix

Öt idegen egy elhagyatott házban, ahol gyermekeknek szól a zene. Ez akár egy horrorsztori kezdete is lehetne. több»

Miért is nem tudnak manapság egy tisztességes mozit (most: horrort) összerakni a filmes "szakemberek"? Ennek azért több oka is lehet. Elfogytak az ötletek, a remake-ek, és rebootok nem elég ütősek. A rendezői, operatőri, írói gárda rengeteg kóklerből áll, és ha egy támogató... több»
#2

thriller

Massimo Sisti egy fogorvorsi rendelőben dolgozik, kiváló szakembernek számít a környéken. Köztiszteletnek örvend, hiszen mindent sikerült elérnie, amit csak lehetett, fantasztikus... több»

#3

56 Beckett  (2021)

(3)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy amerikai turista Görögországban menekülésre kényszerül, miután egy tragédia következtében gyilkosok veszik üldözőbe és egy politikai összeesküvés kellős közepén találja... több»

Ez egy nagyon rossz film. Csak azért nem egy csillag, mert vannak ennél rosszabbak is sajnos. Kezdve a szereplőkkel. Ez a Washington gyerek nem igazán ütött híres és kedvelt apukájára sem szépségében, sem tehetségben. Ami nem lenne baj, mert vannak így még páran, csak akkor nem... több»
#4

50 La stanza  (2021)

dráma | horror | sci-fi | thriller

Egy reggel Stella végre elhatározza, hogy kézbe veszi a saját sorsát. Egy férfi kopogtat nála, aki azt állítja, hogy szobát foglalt a házában. Stella bizalommal beengedi az illetőt,... több»

#5

41 Biztonság  (2021)

(1)

thriller

Netflix

Nem sokkal azután, hogy egy idilli tengerparti városkában támadás ér egy fiatal nőt, a hely egyik legprofibb biztonsági szakértője veszi kézbe a nyomozást, rövidesen pedig egy... több»

Az alaptörténet jó lett volna, de túl sok a szál és gyorsan nagyon kaotikus lett. Sajnos kevés értelmet adott a végén, így nem tudom sokra értékelni.
#7

háborús | thriller

Egy Rómában állomásozó amerikai katona útnak indul, hogy hatalmas fenyegetéstől mentse meg az országot és a világot.

#10

akció | thriller

A romlott New York-i művészvilágban John Kaplan műkereskedő és Michael Rubino maffiafőnök harcol egymással a pénzért, a hatalomért és a szerelemért.

#11

thriller

Egy ragyogó idegsebészt meggyilkolva találnak a műtőjében. A jelenet felkavaró. Akik megölték, ugyanazokat az eszközöket használták, mint amiket ő. Ki a gyilkos? Egy pszichopata?... több»