Filmek

Legjobb akció filmek 2021-től 2021-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

57 Beckett  (2021)

(9)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy amerikai turista Görögországban menekülésre kényszerül, miután egy tragédia következtében gyilkosok veszik üldözőbe és egy politikai összeesküvés kellős közepén találja... több»

Ez egy nagyon rossz film. Csak azért nem egy csillag, mert vannak ennél rosszabbak is sajnos. Kezdve a szereplőkkel. Ez a Washington gyerek nem igazán ütött híres és kedvelt apukájára sem szépségében, sem tehetségben. Ami nem lenne baj, mert vannak így még páran, csak akkor nem... több»
#2

akció | dráma

Daniel az egyetlen afrikai származású rendőr a római különleges alakulatnál. Egy bevetés során egy 150 család által lakott foglaltházat kell kiürítenie, akik közül az egyik az ő... több»

Jó film, erős sztorival, konfliktusokkal és érzelmekkel. A tempója nem mindig a legjobb, de a jobb produkciók közés sorolnám.
#3

NA Kutyavilág  (2021)

akció

Taranto szellemvárosában minden a túlélésről szól. Bandák csapnak össze a területekért, két tizenéves srác pedig arról álmodozik, hogy egyszer csatlakozik az egyik szövetséghez.

#4

akció | thriller

A romlott New York-i művészvilágban John Kaplan műkereskedő és Michael Rubino maffiafőnök harcol egymással a pénzért, a hatalomért és a szerelemért.