Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb dokumentum filmek 2021-től 2021-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

dokumentum

Rafaello Sanzio mindössze 8 éves volt, amikor Magia Ciarla meghalt, ő tanítatta és viselte gondját a fiúnak. A dokumentumfilmben a legnagyobb szakértők szólalnak meg, hogy még... több»

Rendező: Massimo Ferrari

Szereplők: Valeria Golino

Csodálatos dokumentumfilm, aminek minden percét nagyon élveztem, csak az a kár, hogy ilyen "rövid". :)
#2

dokumentum | dráma

A RENDEZŐ KOMMENTÁRJA: 2016. december 16-án Letizia, Pier Giorgio, Maria Luisa, Alberto és én, Marco, a Bellocchio testvérek Piacenzában, a Circolo dell’Unione kulturális központban... több»

#3

dokumentum | sportfilm

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük az olasz labdarúgó-válogatott útját a 2020-ban tartott Európa-bajnokságig. Itt végül győzedelmeskedtek a döntőben Anglia ellen. több»

Átgondolatlan. Bár az EB nagyon érdekes, és az olasz csapat sok mindenen átment a végső győzelemig, a 61 perces film szinte egyáltalán nem adja át ezt az érzést. A film felépítését és vágását tekintve olyan, mint egy átgondolatlan fanvideó. Kár érte, lehetett volna valami... több»
#4

dokumentum

Mozikban

Botticelli munkássága felmérhetetlen hatást gyakorolt a kultúrára, mely alól olyan 20. századi és kortárs művészek sem tudták kivonni magukat, mint Dalí, Andy Warhol vagy Lady... több»

Rendező: Marco Pianigiani

Nagyon kedvelem A művészet templomai szériát, így tudtam, hogy ezúttal sem fogok csalódni. Ez a darab is kiváló, rendkívül tanulságos.
#5

73 Flee  (2021)

animáció | dokumentum

Egy férfi épp házasodni készül, előtte azonban még elmereng a múltján, hogy újra megismerhesse önmagát. több»

#6

67 Brotherhood  (2021)

dokumentum

Három testvér fontos kérdéssel találja szemben magát, hiszen édesapjuk árnyékában nőttek fel, így most már az a fontos, hogy ők maguk milyen férfiak is szeretnének lenni. több»

#7

60 Futura  (2021)

dokumentum

A film készítői azt tűzték ki célul, hogy egy olaszországi útjuk során feltérképzeik a 15-20 év között fiatalok jövőről alkotott elképzeléseit. Egyúttal sikerült Olaszország... több»

#8

57 Per Lucio  (2021)

dokumentum | életrajzi | zenés

Tisztelgés egy olyan olasz énekes előtt, aki dalaival az Olaszországban zajló legnagyobb változásokat mesélte el.

#9

dokumentum

Netflix

Peter Goldfarb, amerikai producer története, aki 1967-ben elsőként bírta rá a legendás rendezőt, Federico Fellinit, hogy dolgozzon amerikai stúdióban. több»

#11

dokumentum

Ferenc pápa 2020-as nagypénteki imavirrasztásával és szokatlan keresztútjának nagyhatású képeivel és szavaival kezdődik a film. A koronavírus miatt teljesen kihalt volt a Szent Péter... több»

#12

dokumentum | életrajzi | zenés

A dokumentumfilm a zseniális zeneszerző, Ennio Morricone életét és munkásságát tárja fel. több»