Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb dráma filmek 2022-től 2022-ig - Olaszország

#1

dráma

A film egy fiatal lány, Lia történetét meséli el, aki a legszörnyűbb erőszakra olyan lázadással reagál, amely felborítja korának társadalmi szokásait. Egy olyan világban, ahol az... több»

#2

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Egy koszovói kislány levele, amelyet eltűnt édesapjának szentelt, és amelyet az ENSZ-ben olvastak fel. A levélben a szerbek, különösen az enklávékban élő szerb gyermekek nehéz... több»

#3

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy fiatal nő különleges kalandra indul legjobb barátja utolsó kívánságának következtében - le kell győznie szorongását és félelmeit, illetve még a szerelmet is megtalálhatja. több»

Egy kedves sztori a felnőttéválásról, de őszintén szólva, nem valami emlékezetes. Egyszernézősnek elmegy, ha tényleg nincs más jobb.
#4

dráma

Egy szicíliai bevándorló fiú meggyilkolása három család tragédiáját fonja össze.

#5

72 Hétköznapi kudarcok  (2022)

(2) (1)

dráma | sci-fi

Mozikban

Egy nagyvárosi történet, amelyben három nő éli átlagos mindennapjait. A dolgok viszont megváltoznak, hiszen különös események sorozata veszi kezdetét. Apró robbanások rázzák meg a... több»

Én általában mindig megnézem Kerekes Vica filmjeit, ezőttal sem csalódtam. Szerintem egyszerűen fantasztikusan alakít ebben a filmben is, így már alapból miatta is érdemes megnézni.
#6

71 Nyolc hegy  (2022)

dráma

Mozikban

A Nyolc hegy egy barátság története. Férfivá válás és gyerekkor magunk mögött hagyása. Férfiak története, akik megpróbálják eltörölni apáik nyomát, de számos nehézség... több»

#7

dráma | zenés

Amazon Prime Video

A két testvérnek, Titónak és Pacónak ugyanaz az álma: betörni a rapzene világába. Paco született előadóművész, Tito pedig úgy tud írni, mint senki más, de az ambíció, az élet... több»

#8

70 Nosztalgia  (2022)

dráma

Felice 40 év távollét után visszatér szülővárosába: Nápolyba. Újra felfedezi a helyeket, a város titkait és a múltat, amely felemészti.

#9

70 Peremlét  (2022)

dráma | vígjáték | zenés

Grosseto, 2008. Edoardo, Iacopo és Michele egy punkzenekar három fiatal tagja. Belefáradva az olcsó koncertekbe és a helyi fesztiválokba, végre lehetőséget kapnak arra, hogy egy... több»

#10

70 Monica  (2022)

dráma

Egy nő intim portréja, aki hazatér, hogy haldokló édesanyját ápolja. Egy szétesett család finoman árnyalt története, amely az elhagyatottság, az öregedés, az elfogadás és a... több»

#11

68 Alcarràs  (2022)

(3) (2)

dráma

A Solé család egy spanyol kisfaluban, Alcarràsban él, ahol már generációk óta őszibarack termesztésével foglalkoznak. A munka évről-évre egyre nehezebb, így a megélhetésük is... több»

Ez egy nagyon emberi történet, engem teljesen megérintett. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!
#12

dráma | történelmi

Aldo Braibanti olasz költőt, drámaírót és rendezőt 1968-ban börtönbe zárják fiatalkorú társával, Ettoréval való kapcsolata miatt. A feljelentő Ettore apja. több»

#13

dráma | történelmi | vígjáték

Stella, Victor, Adéle és Etienne 20 évesek. A Patrice Chéreau és Pierre Romans által létrehozott híres színésziskolába készülnek felvételizni. több»

#14

64 EO  (2022)

dráma

Egy szamár története, aki utazásai során jó és rossz emberekkel találkozik, örömöt és fájdalmat él át, és az ő szemével tárja fel a modern Európa vízióját.

#15

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy évvel a Riccione-ben történt románc után Vincenzo meghívja Camillát és Furiót apja otthonába, a mitikus Amalfi-partra. több»

Van az a korosztály, akinek ez afféle kellemes, de nem túl tartalmas film szórakozást tud nyújtani, de azt hiszem, én már ebből kinőttem. Semmi botrányosan rossz, csak olyan kis semmilyen, futószalagon gyártott nyári filmecske.
#16

dráma

Netflix

Két apa tizenéves fia dokumentumfilmet készít a szüleiről, de meglepődik, amikor a családjában valóságos fordulat következik be. több»

Kellemesen meglepett, hogy mennyire magával ragadó volt ez a történet, a szereplőket jól játszották a színészek.
#17

55 Marcel!  (2022)

dráma

Szeretett, elveszett kutyája, Marcel keresése közben egy anya újra közelebb kerül kislányához.

#18

dráma | krimi | thriller

Netflix (2022.11.30.)

Miután régi ellenségei megölik a családját, egy volt maffiózó és lánya Milánóba menekül, ahol elrejtőznek, miközben bosszút forralnak. több»