Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb dráma filmek 2020-től 2020-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

75 Előttem az élet  (2020)

(4) (1)

dráma

Netflix

Olaszország tengerpartján egy holokauszt-túlélő magához vesz egy 12 éves utcagyereket, aki nemrég kirabolta. több»

A fantasztikus Sophia Loren visszatért. Amikor egy olyan ikon/díva tér vissza a filmvászonra, mint most ő, hosszú kihagyás után (86 évesen!), kérdéses lehet, vajon méltó lesz-e a film hozzá, az eddigi pályafutásához, hiszen az elegancia királynője áll újra kamera elé. A... több»
#2

82 200 méter  (2020)

(2)

dráma | kaland

HBO GO

Egy palesztin apa csapdába esik az elválasztó fal másik oldalán. Viszont a fia kórházban van, és bármire képes, hogy időben odaérjen hozzá. több»

Mélyenszántó, megható, mégis egyszerű történet, teljesen lekötött az elejétől a végéig.
#3

80 Rózsa-sziget  (2020)

(4)

dráma | kaland | vígjáték

Netflix

Giorgio Rosa annyira nem találja a helyét a világban, hogy elhatározza: épít magának egyet. Igaz történet alapján készült film egy 1968-as, merész, bátor és megosztó... több»

Abszolút szórakoztató olasz film, remek látványvilággal és nagyon szépen megidézett korral - ráadásul tök jó színészeket találtak hozzá, úgyhogy jó filmélmény bárki számára.
#4

dráma | thriller | történelmi

A film cselekménye a 19. századi hírhedt Dreyfus-ügyet járja körül, Jean Dujardin-nel a francia tiszt, Georges Picquart szerepében. Miután a férfit  1895-ben kinevezték kinevezték a... több»

Jean Dujardin és Polanski a legjobb formáját hozta, amiből egy nagyszerű film kerekedett ki. Engem tökéletesen meggyőzött!
#5

76 Here We Are  (2020)

dráma

Ahron az egész életét annak szentelte, hogy felnevelje autizmussal született fiát, Urit. A fiatalkorú srác rövidesen egy intézménybe kerül, Ahron azonban egyáltalán nincs... több»

#6

70 18 ajándék  (2020)

(4)

dráma

Netflix

Elisa még csak negyven éves, amikor egy gyógyíthatatlan kór elszakítja őt a férjétől és a lányától. Mielőtt megállna a szíve, a nő megtalálja módját, miként maradhatna közel... több»

Tartottam kicsit ettől a filmtől. Valahogy tudtam, hogy nagyon nagy hatással lesz majd rám, és persze a teljes napomra kihat majd az alaphangulata. Én annyit mondanék, hogy mindazon túl, hogy nagyon szívhez szóló volt az egész, azt hiszem, hogy alapjaiban változtatott meg.
#7

dráma | misztikus | thriller

HBO GO (2021.12.11.)

Róma külvárosában járunk, ahol néhány család között igencsak feszült a viszony, a helyzet pedig bármikor elharapózhat a gyerekek miatt.

#8

dráma

Egy dél-olaszországi munkás egyedül marad a fiával, miután felesége váratlanul meghal. A férfi megígérte a fiúnak, hogy anyja vissza fog térni, így most meg kell találnia a... több»

#9

64 El akartam rejtőzni  (2020)

(2) (1)

dráma | életrajzi

Mozikban

Antonió sosem volt könnyű eset, gyerekkora óta svájci nevelőszülők gondozták őt, de már ekkor kilógott társai közül. A fiú igazán makacs és indulatos viselkedésű, amellyel sem... több»

Engem teljesen magával ragadott ez a film, bár a történetvezetés enyhén szólva sem mondható pörgösnek. Mindenesetre, remek alkotás.
#10

dráma

A 21 éves Nica kibukik az egyetemről. Három év után hazatér olaszországi szülőfalujába, ahol nemcsak édesapját találja hatalmas adósságban úszva, hanem a teljes környék is... több»

#11

dráma

HBO GO (2021.12.12.)

Egy holokauszt-túlélő fia Triestében dolgozik, mint sebész és megkérdőjelezi döntéseit, miután nem nyújt segítséget egy közúti baleset áldozatának amikor hazafelé tartott. több»

#12

60 Ragadozók  (2020)

dráma | vígjáték

Egy metszően ironikus történet a magányról, a kommunikációs nehézségekről és a megértés hiányáról. több»

#13

dráma

Vérbeli olasz történet a barátságról, szerelemről, sikerről és bukásról négy jó barát, Giulio, Gemma, Paolo és Riccardo szemszögéből. több»

#14

58 Last Words  (2020)

dráma | sci-fi

2085-öt írunk. Egy fiatalember, aki túlélte az eseményeket, most útnak indul, hogy további túlélőket találjon.

#15

57 7 minutes  (2020)

dráma

Jeant, az 55 éves rendőrt saját fia holttestéshez riasztják. A boncolás kimutatja, hogy a srác kábítószer-túladagolásban halt meg, a férfi pedig megfogadja, hogy addig nem áll le,... több»

#16

57 Hajnal  (2020)

dráma

HBO GO

Egy disztópikus jövőben Matja és családja egy feldolgozatlan tragédiával szembesül. Elvesztették a hitüket, és nem találják önmagukat, viszont elérkezik a hajnal, és rávilágít a... több»

#17

dráma | misztikus

Az orvosként praktizáló Eva élete csupa titok, egy aggasztó dilemmára pedig egy látnoki könyvtől vár megoldást. A nő életében rövidesen felbukkan Stellan, aki ráveszi őt, hogy... több»

#18

55 Lacci  (2020)

dráma

Egy házasság története, amelynek minden fontos mozzanatát végigkövethetjük a nyolcvanas évektől kezdődően.

Assandira
#19

55 Assandira  (2020)

dráma

A bőrig ázott Constantin belefúrja magát a szénakazalba. A heves eső eloltotta a tüzet, mely egyetlen éjszaka alatt elpusztította Assandirát, de nem tudja elfojtani a fájdalmat, amit... több»

#20

dráma

Netflix

Egy sokat látott háborús veterán lányát elrabolják, ő pedig teret enged legbelsőbb és legvadabb ösztöneinek, hogy visszaszerezze, ám eközben ő is gyanússá válik. több»

Olyan, mint a Taken, csak hiányzik belőle az a harapósság, amit Liam Neeson olyan sokáig tudott hozni. Kicsit gyengére sikeredett, de egynek elmegy.