Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb életrajzi filmek 2020-től 2020-ig - Olaszország

#1

életrajzi

Amadeo Modigliani (1884–1920) a 20. századi avantgárd legendás képviselője volt, alkotásaiból világszerte művészek tömegei merítettek ihletet. A dokumentumfilm halála századik... több»

A művészet templomai sorozat eddigi epizódjai sem okoztak csalódást, és a Modigliani centenárium is kellően átfogó darab lett. Őszintén szólva én ezeket a filmeket a középiskolákban kötelezővé tenném, sokkal érdekesebben lehetne ezekkel tanulni a művészetekről, a... több»
#2

71 El akartam rejtőzni  (2020)

(2) (1)

dráma | életrajzi

Cinego

Antonió sosem volt könnyű eset, gyerekkora óta svájci nevelőszülők gondozták őt, de már ekkor kilógott társai közül. A fiú igazán makacs és indulatos viselkedésű, amellyel sem... több»

Engem teljesen magával ragadott ez a film, bár a történetvezetés enyhén szólva sem mondható pörgösnek. Mindenesetre, remek alkotás.
#3

életrajzi

Netflix

Ez a nap is úgy indul Adele Cucci számára, mint az összes többi, ezúttal azonban meg kell értetnie a gyermekeivel néhány dolgot. Nem könnyű az élet az asszony számára, akit... több»

#4

dokumentum | életrajzi | krimi

Gucci volt felesége mesél az életéről: Maurizióval való találkozásáról, szerelmükről, mesés esküvőjükről és a börtönhöz vezető rémálomról. több»

#5

55 Miss Marx  (2020)

életrajzi

Az intelligens és rendkívül szenvedélyes Eleanor Karl Marx legfiatalabb lánya, aki elszántan küzd a nők jogaiért egy nehéz időszakban. több»

#6

életrajzi | vígjáték

Netflix

Alberto Sordi 18 évének története a színészi akadémától egészen a világhírnévig, amikor Oliver Hardynak kölcsönözte a hangját, és Fellinivel dolgozott együtt. több»

#7

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Eduardo de Filippo életét, aki színészként és drámaíróként is kiemelkedő pályát járt be. több»

#8

dráma | életrajzi | krimi | thriller

Egy New Yorkban élő édesanya beépül a helyi maffia közé, hogy az FBI-nak szivárogtasson belső információkat.