Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Filmek

Legjobb filmek 2020-től 2020-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

74 Made in Italy  (2020)

(12) (5)

vígjáték

Telekom TVGO | HBO GO | TV-ben (HBO2, holnap 08:00)

Robert egy bohém művész, aki elhidegült fiával Londonból Olaszországba utazik, hogy eladja egykori feleségétől megörökölt házát. A ház rettenetes állapotban van, ezért... több»

A film nekem a Napsütötte Toszkánát juttatta eszembe. A történet picit hasonló, bár ez pasisabb. A humora nekem tetszett és jó volt Neesont végre egy kicsit más szerepben is látni, hogy végre nem akarja megmenteni a világot.
#2

75 Előttem az élet  (2020)

(4) (1)

dráma

Netflix

Olaszország tengerpartján egy holokauszt-túlélő magához vesz egy 12 éves utcagyereket, aki nemrég kirabolta. több»

A fantasztikus Sophia Loren visszatért. Amikor egy olyan ikon/díva tér vissza a filmvászonra, mint most ő, hosszú kihagyás után (86 évesen!), kérdéses lehet, vajon méltó lesz-e a film hozzá, az eddigi pályafutásához, hiszen az elegancia királynője áll újra kamera elé. A... több»
#3

80 Rózsa-sziget  (2020)

(4)

dráma | kaland | vígjáték

Netflix

Giorgio Rosa annyira nem találja a helyét a világban, hogy elhatározza: épít magának egyet. Igaz történet alapján készült film egy 1968-as, merész, bátor és megosztó... több»

Abszolút szórakoztató olasz film, remek látványvilággal és nagyon szépen megidézett korral - ráadásul tök jó színészeket találtak hozzá, úgyhogy jó filmélmény bárki számára.
#4

dráma | thriller | történelmi

A film cselekménye a 19. századi hírhedt Dreyfus-ügyet járja körül, Jean Dujardin-nel a francia tiszt, Georges Picquart szerepében. Miután a férfit  1895-ben kinevezték kinevezték a... több»

Jean Dujardin és Polanski a legjobb formáját hozta, amiből egy nagyszerű film kerekedett ki. Engem tökéletesen meggyőzött!
#5

77 Here We Are  (2020)

dráma

Ahron az egész életét annak szentelte, hogy felnevelje autizmussal született fiát, Urit. A fiatalkorú srác rövidesen egy intézménybe kerül, Ahron azonban egyáltalán nincs... több»

#6

életrajzi

Amadeo Modigliani (1884–1920) a 20. századi avantgárd legendás képviselője volt, alkotásaiból világszerte művészek tömegei merítettek ihletet. A dokumentumfilm halála századik... több»

A művészet templomai sorozat eddigi epizódjai sem okoztak csalódást, és a Modigliani centenárium is kellően átfogó darab lett. Őszintén szólva én ezeket a filmeket a középiskolákban kötelezővé tenném, sokkal érdekesebben lehetne ezekkel tanulni a művészetekről, a... több»
#7

dráma

Miután felesége belehalt a szülésbe, John egyedül neveli 3 éves kisfiát. A férfit azonban rövidesen újabb csapás éri, az orvosok csupán néhány hónapot jósolnak neki, így John... több»

#8

73 Nightfire  (2020)

akció | rövidfilm | thriller

Két amerikai ügynök azt a megbízást kapja, hogy szerezzenek vissza két chipet az Egyesült Államok hadseregének. Számításaikat azonban keresztülhúzza egy politikai fogoly várratlan... több»

#9

72 Caleb  (2020)

horror | misztikus | thriller

Rebecca eltűnt nővére után nyomoz, aki egy riportot készült írni néhány rejtélyes jelenségről. A nyomok egy elszigetelt kis falucskába vezetnek. több»

#10

krimi | thriller

Egy gyakorlott és briliáns politikus nem várt ellenféllel találja szemben magát a következő választásokon. több»

#11

72 Alida  (2020)

(1)

dokumentum

Dokumentumfilm Alida Valli színésznő életéről és munkásságáról magánjellegű írásai, levelei, naplói, családi anyagok és korábban sosem látott felvételek megidézésével. több»

#12

dokumentum | életrajzi | krimi

Gucci volt felesége mesél az életéről: Maurizióval való találkozásáról, szerelmükről, mesés esküvőjükről és a börtönhöz vezető rémálomról. több»

#13

70 18 ajándék  (2020)

(4)

dráma

Netflix

Elisa még csak negyven éves, amikor egy gyógyíthatatlan kór elszakítja őt a férjétől és a lányától. Mielőtt megállna a szíve, a nő megtalálja módját, miként maradhatna közel... több»

Tartottam kicsit ettől a filmtől. Valahogy tudtam, hogy nagyon nagy hatással lesz majd rám, és persze a teljes napomra kihat majd az alaphangulata. Én annyit mondanék, hogy mindazon túl, hogy nagyon szívhez szóló volt az egész, azt hiszem, hogy alapjaiban változtatott meg.
#14

68 Utódok  (2020)

vígjáték

Sara és Nicola második gyermeküket várják, a feladattól azonban kevésbé rettegnek, hiszen már megtapasztalták a szülővé válás nehézségeit. több»

#15

dráma | életrajzi

Miután Antoniót évekre kitoloncolják Svájcból, a férfi Olaszországban próbál megélni, ahol a mindennapok egyre nehezebbeknek tűnnek. A férfi azonban minden gyötrelme ellenére... több»

#16

dokumentum

Telekom TVGO

Az olaszországi Piemont erdői mélyén néhány hetven-nyolcvan év körüli férfi próbál minél több Alba szarvasgombát begyűjteni. Ez a gomba igen ritka és drága kincs, ugyanis a... több»

Semmit sem tudtam a témáról, mielőtt megnéztem a filmet. Informatív volt, és szórakoztató, nagyon ötletes. Tudom ajánlani.
#17

dokumentum

Federico Fellini születésének 100. évfordulója apropóján Anselma Dell'Ollo a nyilvánosság elől eddig elzárva tartott archív felvételek, az olasz közszolgálati televízió és... több»

Áltlaában nem különösebben vagyok oda a dokumentumfilmekért, de a Fellini, a lélek festője egyszerűen lenyűgözött. Nem csupán izgalmasan mondja el egy legendás rendező életét, én magam egyenesen kedvet kaptam hozzá, hogy megnézzem az összes filmjét. Imádtam!
#18

vígjáték

Netflix

Pilar Fogliati Ines rajong a horoszkópokért. Egy nap találkozik a szomszédjával, Alfredóval, akivel már az első pillanattól kezdve gyűlölik egymást. Egy félreértés során azonban... több»

Egy elég általános romantikus vígjáték, de valahogy jobban megfogott, mint a többi, ezért jobb értékelést érdemel. Valahogy a poénok jobban landoltak.
#19

66 Ultrák  (2020)

(2)

dráma

Netflix

Sandro közel ötven éve vezeti kedvenc focicsapatának szurkolótáborát, az Apacsokat, ám ennyi szurkolással, erőszakkal és szenvedéllyel teli év után a férfi mintha változásra vágyna. több»

Kissé kétkedve ültem a film elé. Ritka a jó mozi, amit ultrákról csinálnak, talán egy kezemen meg tudnám számolni. Pl. az I.D. és a Futball faktor, ami nagyon ütős volt. Itt a Napoli huligánjairól próbál képet adni a mozi, úgy, hogy az igazi Napoli ultrái, a CUCB, az Ultras... több»
#20

életrajzi

Netflix

Ez a nap is úgy indul Adele Cucci számára, mint az összes többi, ezúttal azonban meg kell értetnie a gyermekeivel néhány dolgot. Nem könnyű az élet az asszony számára, akit... több»