Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2019-től 2019-ig - Olaszország

#1

75 A két pápa  (2019)

(12) (8)

dráma | életrajzi | vígjáték

Netflix

A Vatikán falai mögött a konzervatív Benedeknek és a kissé haladóbb szemléletű Ferenc pápának közös nevezőre kell jutnia, hogy biztos útra terelhessék a katolikus egyházat. több»

"Én vagyok a világ legnagyobb ateistája" – szoktam mondani. Mégis a megjelenést követő 1 év alatt 3x néztem meg a filmet, annyira tetszett. Úgy gondolom, hogy a vallás és a hit kérdése az utóbbi évtizedek alatt annyira szoros lett, hogy sokak szerint nincs hit vallásosság... több»
#2

72 Világpolgárok  (2019)

(4)

vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Vajon mikor jön el az ember életében a pillanat, amikor azt mondja, elég volt, ideje változtatni? Attilio, Giorgetto és a Professzor ahelyett, hogy élveznék a jól megérdemelt nyugdíjas... több»

Bevallom kissé féltem ettől a filmtől, hogy majd egyszerűen csak lehangoló lesz, de őszintén szólva elképesztően kellemes volt az egész. Nem az a fajta humor, amitől hatalmasakat tudtam nevetni, sokkalta inkább érzelmesebb és intelligensebb. Nagyon megérintett, és már csak ezért... több»
#3

vígjáték

Netflix

Primo és Michela gyerekkoruk óta barátok, új tanáruk szexuális felvilágosítása után azonban úgy döntenek, hogy egymást válasszák partnerükként. Ám a hír, hogy lefeküdtek... több»

Olasz film, szóval kellőképpen furcsa a hollywoodi parádék után. Nekem tetszett egy kis változatosság.
#4

vígjáték

Netflix

Négy színész beiratkozik egy tanfolyamra annak reményében, hogy szerepet kapnak Guido Faliér filmjében. Kiderül, hogy a tanfolyam egy átverés, de ők nem adják fel. Visszaszerzik a... több»

#5

vígjáték

Peppino Garibaldi évekkel ezelőtt hátat fordított a politikának, egyszerű életet él a hegyekben. Azonban, ha vissza akarja szerezni élete szerelmét, kénytelen lesz ismét szügyig... több»

#6

vígjáték

Simona egyedülálló anya. Fia, Filippo most töltötte be nyolcadik életévét. Simona minden erejét latba vetve megpróbálja megszervezni a születésnapi zsúrt, hogy vendégül lásson... több»

#7

akció | horror | vígjáték

Shabbath idején egy puccos hollywoodi villában az ünnepség csakhamar borzalmas éjszakává válik. több»

#8

dráma | vígjáték

Egy olasz férfi élete válságos szakaszát maga mögött hagyva visszatér szülőföldjére, hogy a vidéki életet választva újrakalibrálja erkölcsi iránytűjét. Új életcélt talál... több»

#9

vígjáték

Valentino atya (Valentino Picone) épp a karácsonyi jászolos jelenethez toboroz szereplőket, amikor Salvo (Salvatore Ficarra), a tolvaj elcsen egy igen értékes ereklyét a templomból. Az... több»

#10

vígjáték

Dario Cavalieri hat éves kora óta arról álmodik, hogy egyszer eljusson a Holdra. Mario Cavalieri Rómában egy boltot vezet, de egy napon egy váratlan hívás felborítja létét. Testvére,... több»

#11

dráma | fantasy | vígjáték

Netflix

Oscar egy viharos éjszakán született egy kisvárosban. Már születése pillanatától kezdve tudta mindenki, hogy különleges, a fiú ugyanis képes legyőzni a gravitációt. több»

#12

vígjáték

Paola egy igazi modern nő, akit azonban nem kímélt az élet, ezért most úgy dönt, hogy kockáztat, és helyrehozza életét. több»

#13

54 Bangla  (2019)

vígjáték

Egy fiatal férfi, aki nővérével és az édesanyjával él Rómában, megpróbál utat vágni magának az élet dzsungelében, miközben továbbra is igyekszik zenei karriert építeni. több»

#14

vígjáték

Carlo (Fabio De Luigi) és Giulia (Valentina Lodovini) a nagycsaládosok zűrös életét éli. Giulia lemondott ügyvédi karrierjéről, hogy a három gyerekkel maradhasson, de most úgy érzi,... több»

Már a cím is árulkodó, nem kecsegtet semmi jóval. Egy az egyben a francia 10 nap anyu nélkül koppintása vagy ki tudja melyik készült előbb.
#15

vígjáték

Paolo napja átlagosan indul, a robogójára pattan, és a szokásos útvonalon haladva igyekszik a munkahelyére. Egy kereszteződésben azonban nem tudja elkerülni az ütközést, s a... több»

#16

vígjáték

Régivágású olasz vígjáték Alessandro Paci, Massimo Ceccherini és Benedetta Rossi főszereplésével. több»

#17

fantasy | horror | vígjáték

Két hippi egy régi barátjuk keresésére indul, s közben bizarr kalandokban van részük.