Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2016-től 2016-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

84 Teljesen idegenek  (2016)

(21) (3)

dráma | vígjáték

Hét régi jó bart összejön, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán úgy döntenek, hogy megosztják egymással az összes e-mailt, szöveges üzenetet, sms-t és telefonhívást, amit... több»

Szóval. Az előzetes alapján azt hinné az ember, hogy ez egy vígjáték. Pedig nem. Az elején pár vicces beszólástól eltekintve ez bizony kőkemény dráma, és a jóféle. A mindennapi élet és emberek drámája, ami lényegében görbe tükröt tart az emberek felé. Rávilágít, hogy... több»
#2

87 Őrült boldogság  (2016)

(6) (5)

dráma | road movie | vígjáték

Donatella és Beatrice egy elmegyógyintézetben vannak Toszkánában. Életük története nagyon sok tekintetben eltér, de mégis közel kerülnek egymáshoz, ugyanis alkalmuk adódik olajra... több»

Nagyon jó film! Ajánlom minden őrültnek aki tudja ezt, és köszöni, JOOL VAN! és soha nem változtatna jelenlegi állapotán...:)
#3

dokumentum | életrajzi | vígjáték

A dokumentumfilm egy olasz íróról szól, akinek a művei a legkelendőbbek közé tartoznak. több»

#4

vígjáték

Egy sikertelen rendező hazatér a szülőfalujába, hogy megrendezzen egy alkotást, amelyet Pasolini klasszikusa ihletett.

#5

55 Zoolander 2  (2016)

(15) (18)

akció | szatíra | vígjáték

Zoolander 2 filmtartalom: A Zoolander, a trendkívüli folytatásában ismét a legendás topmodell, Derek Zoolander különös és rendkívüli módon vicces életébe nyerhetünk bepillantást.... több»

Sokan nem is értik, mi a film lényege, vagy annyira benne élnek ebben a felszínes társadalomban, hogy pusztán magukra ismernek....ugyanis az első rész is, ahogy eme alkotás kiparodizálja instagrammos-facebookos-mindent a szemnek világunkat. Hogy sokan az anyjukat eladnák egy jó... több»
#6

63 East End  (2016)

animáció | kaland | vígjáték

Leo, Lex és a barátaik átveszik a hatalmat az USA egyik katonai műholdja felett, aminek a lencséit az Olimpiai stadionra irányítják pusztán azért, hogy megnézhessék a meccset, amit... több»

#7

vígjáték

Egy vihar különböző embereket sodor partra: a Camorra tagjait, fegyőröket és egy színtársulathoz tartozó embereket. A bűnözők úgy döntenek, hogy megszöknek, ám ez nem olyan... több»

#8

vígjáték

Egy gátlástalan könyvelőt pénzmosáson érnek. A férfi vállalja, hogy a börtön elkerülése érdekében tanúskodik. Egy klinikára helyezik közmunkára, ahol barátokat szerez és a... több»

#9

dráma | háborús | romantikus | vígjáték

Egy gyengéd szerelem története, amely a második világháború ideje alatt bontakozott ki, amikor az Egyesül Államok hadserege megszállta Szicíliát.

#10

63 Fülek  (2016)

vígjáték

Egy férfi egy nap arra ébred, hogy egy furcsa hang cseng a fülében. A hűtőjén ez az üzenet áll: "A barátod, Luigi meghalt. Utóirat: Elvittem a kocsit." A férfinek azonban fogalma sincs... több»

#11

67 Szegény gazdagok  (2016)

(1)

vígjáték

Tucciék egy kis olasz faluban élnek. Szegények, de boldogok, hogy együtt lehetnek. Egy nap a családot váratlan szerencse éri. Százmillió eurót nyernek a lottón. Az első gondolatuk az,... több»

A magyar címe "Szegény gazdagok". Ez remek, de a folytatása gyengébb!
#12

69 Che vuoi che sia  (2016)

(1)

vígjáték

Egy fiatalember az interneten próbálja eladni a róla és a barátnőjéről készült szexvideót, hogy finanszírozhassa a munkáját. A film ennek kapcsán azt a kérdést teszi fel, hogy jó... több»

#13

romantikus | vígjáték

Antonio büszke a családjára. Amikor 17 éves lánya kezd érdeklődni a fiúk iránt, a férfi úgy gondolja, aggodalomra semmi ok, a lányuk végre felnőtt, ez pedig meghozza a szabadságot... több»

#14

vígjáték

Vincenzo (Vincenzo Salemme) és Paolo (Paolo Calabresi) véletlenül futnak össze egy bárban. Mindkettőn látszik, hogy lógatja az orrát. Beszédbe elegyednek, és kiderül, hogy... több»

#15

56 Last Christmas  (2016)

(1)

vígjáték

Antonio húszévi önkéntes száműzetés után hazatér a családjához, mert az édesanyja haldoklik. A temetés megszervezését csak nehezíti az a tény, hogy közeledik a karácsony. több»

#16

dráma | életrajzi | vígjáték

Anna, a karrierje csúcsán lévő francia újságírónő mindent felad, hogy feltárhassa egy, a 80-as években meghalt művész életét. több»

#17

életrajzi | vígjáték

Az életrajzi film az egyik legnagyobb olasz színész, Nino Manfredi 1939 és 1959 közötti életszakaszát mutatja be.

#18

vígjáték

Három történet egy multietnikus városról, három különböző szemszögből.

#19

vígjáték

Adott két nő, akik jobban már nem is különbözhetnének egymástól. Ám a leghihetetlenebb dologgal kell szembenézniük: rájuk marad az exférjük kisfia.

#20

vígjáték

Netflix

Cristian képtelen gondoskodni magáról, ráadásul munkanélkülivé is válik, a tartozásait pedig kábítószer-kereskedelemmel próbálja rendezni. több»

A forgatókönyv unalmas és kiszámítható, nem ajánlom.