Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21161

40 A pince  (2017)

(3)

horror

Telekom TVGO

A történet nemzetközi cserediákok között játszódik, akik házibulit rendeznek. Miután a kiérkező rendőrök véget vetnek a mulatságnak, a szűk mag egy másik extrém tevékenységbe... több»

Egyáltalán nem félelmetes és a haláljelenetek sem kreatívak vagy jók. Nem ajánlom.
#21162

vígjáték

Jonah életét sok férfi megirigyelné, ugyanis a srác szexuális kapcsolatot tart fenn két bomba nővel mindenféle kötöttségek nélkül. Érdekesség, hogy mindkét lányt Sharonnk... több»

#21163

vígjáték

Netflix

Az elvált Gabriel imádja kilencéves lányát. Amikor beleszeret a gyönyörű Vickybe, úgy gondolja, mindene megvan az életben, amire csak szüksége lehet. Viszont amikor rájön, hogy Vicky... több»

Szerintem romantikus vígjátéknak egész jó, tetszett az alapötlet és szimpatikusak voltak a szereplők is.
#21164

dráma | vígjáték

Egy őrült éjszaka Denverben nem csupán egy barátságnak vet véget, hanem egyúttal a legendás The Smiths nevű zenekarnak is, miközben egy fanatikus rajongó eltérít egy repülőgépet. több»

#21165

vígjáték

Amazon Prime Video

Raquel szeretné felfuttatni karrierjét Mexikóvárosban, ezért felkeresei régi barátnőjét, Cecyt, aki a szociális média sztárja. Viszont a barátságot nehezebb feléleszteni, mint azt... több»

#21166

vígjáték

Netflix

George Lopez az amerikai latin kultúra múltjával és jövőjével foglalkozik, olyan kényes kérdéseket is érintve, mint a bevándorlás vagy az öregedés. több»

Szereplők: George Lopez

#21167

dráma | romantikus

Marie, kurtizán izgalmas, romantikus, és megrázó története folytatódik. A sok szenvedésen átesett Marie és szeretett férje, Michel végre boldogságot lel Rajna menti várukban. Az... több»

#21168

horror | sci-fi | vígjáték

Brandon az utolsó stand-up előadására készül. Történetei és poénjai felvidítják a nézőket, ekkor azonban ráébred, hogy a sztorik szoros kapcsolatban állnak a múltjával.  több»

#21169

50 Côpusu pâtî  (2015)

(1)

horror

Egy csapat középiskolás diák zárás után az iskolában marad, és miután az egyik társuk kérésére végre hajtanak egy szeánszt, egy átoknak köszönhetően az éjszaka hamar... több»

Szinte majdhogynem vállalhatatlanul gyenge eresztés. Az anime sem nagy szám, de az legalább tényleg brutális volt. Ez a film adaptáció is hemzsegett az erőszakos jelenetekben, de inkább csak nevetni lehetett rajtuk - akármennyire is bizarrul hangzik ez. Senkinek sem ajánlanám.
#21170

akció | dráma | krimi | thriller

Az egykori ausztrál hírszerző, Victoria Dev Ries csendes életet él az Államokban, ahol egyedülálló anyaként neveli lányát, és sportolókat edz a saját MMA-termében. Azonban amikor... több»

#21171

50 StalkHer  (2015)

romantikus | thriller | vígjáték

Jack titokban követi Emily-t, a szemrevaló középkorú nőt. Jack szenedélyesen hódol ennek a perverz hobbinak, ám ezúttal túl messzire megy, betör Emily otthonába, hogy elvegye, amit... több»

#21172

50 Hó az édenkertben  (2014)

(3) (4)

thriller

Dave a piti bűnözők életét éli London drogokkal és erőszakkal körülvett részén. Mikor az egyik akciója során megölik a legjobb barátját, úgy dönt, hogy megváltozik, és a... több»

Én azt mondom, így kell egy karriert elkezdeni. Andrew Hulme előtt még nagy jövő állhat, rég láttam már ilyen erős atmoszférával rendelkező thrillert, ebben a műfajban viszonylag kevés film születik az utóbbi időkben, de ez nagyon jól esett, így kell ezt. Izgalmas film, bátran... több»
#21173

horror | thriller

A babkészítő néven elhíresült sorozatgyilkos, Peter Harris 20 év után kiszabadul az elmegyógyintézetből, és családja ősi birtokán telepedik le. A régi házban felidéződnek benne... több»

#21174

50 Tres 60  (2013)

dráma | misztikus | thriller

Guillermo egy régi filmtekercsre bukkan a szülei házában. A barátnője segítségével előhívja a képeket, amin gyerekként eltűnt barátját fedezi fel és emberi szerveket.Az öccse és... több»

#21175

50 Love Shot  (2019)

krimi | romantikus | vígjáték

Egy bérgyilkos megismerkedik egy karaoke-hosztesszel, majd kiderül, hogy ő a következő célpontja. több»

#21176

50 Egy angyal  (2018)

(2)

dráma | romantikus

Max

Thierry sportolói karrierje romokban hever. Szenegáli nyaralása alatt megismerkedik egy prostituálttal, akivel szinte egyik pillanatról a másikra egymásba szeretnek. Mindketten... több»

egy remek és rendhagyó dráma a magányról és a világ kiismerhetetlen bonyolultságáról. nem dob fel vagy szépíti meg a napunkat, de egy nagyon érdekes, mély helyre visz.
#21177

50 Remember Me  (2019)

romantikus | vígjáték

Felfedezve magában az élet régi lángját, egy Alzheimer-kórral küzdő övegy férfi mindent megtesz, hogy visszakapja régi szerelmét.

#21178

családi | dráma | sportfilm

Alexa élete lényegében tökéletes: fia az iskola focicsapatának sztárja, lánya mintatanuló, férje egy induló vállalkozás sikeres vezetője. Miután apja váratlanul meghal, Alexa... több»

#21179

50 Youtopia  (2018)

dráma

Netflix

A Youtopia egy fiatal nő története, aki úgy dönt, hogy eladja szüzességét, hogy kifizesse anyja adósságait. A főhősnő új világokat és új érzéseket fedez fel. több»

#21180

kaland

Egy háború sújtotta övezetben élő megcsonkított gyerekek csapata hatalmas kalandra indul. több»