Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21281

NA Film Farm 2  (2018)

játékfilm | rövidfilm

Cinego

Ez már a második rövidfilm-válogatás, hiszen az első rész bebizonyította, hogy a jó dolgok működnek. A Film Farm 2 válogatásában pedig több dolog is jól tud működni együtt: az... több»

#21282

dráma | fantasy | kaland

Valentina, a tehetséges fiatal írónő legújabb könyvének megírása közben nemcsak a saját múltjával kénytelen szembenézni, hanem egy ősi kultúrát is megismer. több»

#21283

horror | thriller

A film története szerint egy szörny szabadul el Los Angeles utcáin... vagy talán csak egy bosszúra éhes rendőr az, aki most bosszút áll a városon, amely a halálba küldte?! több»

#21284

NA Witchula  (2018)

akció | fantasy | horror | thriller

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista cserediák egy elhagyatott kisvárosba utazik, ami egy egzotikus szigeten található, ám itt gonosz boszrokány-vámpír hibridekkel... több»

#21285

NA Sweetwater  (2020)

dráma | sportfilm

1950 őszén a kosárlabdajáték örökre megváltozott, amikor Nat "Sweetwater" Clifton, az első afroamerikai NBA-játékos bemutatkozott a profi ligában. több»

Stoned Alone
#21286

vígjáték

Egy huszonéves, fűtermesztéssel foglalkozó fiú lekési a járatát, így kénytelen otthon maradni, míg a családja nyaral. A srác megpróbálja kihozni a legtöbbet a helyzetéből, ezért... több»

#21287

vígjáték

Egy gazdag és egoista férfi kidobott menyasszonya összefog egy férfival, hogy az exe házából ellopjanak egy értékes festményt. Meglepetésükre azonban két másik nő zavarja meg őket... több»

A Lokoléo Party – Jollyval
#21288

zenés

TV-ben (Zenebutik, csütörtök 01:33)

A Lokoléo Party – Jollyval Jolly első, önálló műsora, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatók. Felcsendülnek már ismert és még nem... több»

#21289

NA Alexis  (2022)

(1)

dráma | sci-fi | thriller

Lou Diot furcsa jelenségekre figyel fel az égen, és attól tart, hogy közeleg a világvége, de senki sem akar hinni neki.

Thank you for sharing my movie
#21290

NA Mercury  (2018)

akció | dráma | romantikus | thriller

Öt barát megpróbál eltussolni egy balestet, amely egy ember halálát okozta. Ám a dolgok rosszra fordulnak, amikor a férfi nem marad a sírban, ahová temették... több»

Circom Citizen Heroes - EU Protect
#21291

dokumentum

A hétköznapi hősök köztünk élnek, sokszor láthatatlanul segítik életünket. Hogy jobban megismerjük őket, az Európai Regionális Televíziók Szövetsége (CIRCOM) az EU Protects... több»

Kígyók bolygója
#21292

dokumentum

Azt gondoltad, mindent tudsz a kígyókról? Vizsgáld felül álláspontodat! A film a legnagyobb és legveszélyesebb hüllőket mutatja be az anakondától a kockás pitonig. több»

Gigászok csatája: Cápa bálna ellen
#21293

dokumentum

Ryan Johnson tengerbiológus kamerája a közelmúltban egy drámai és meghökkentő eseményt rögzített: a ritka felvételen egy fehér cápa megtámad és megfojt egy púpos bálnát. Miként... több»

Ötödik alosztály – Vörösterror az Országházban
#21294

dokumentum

1919. március 21-én, a Tanácsköztársaság kikiáltása után a Forradalmi Kormányzótanács hozzálátott a diktatúra karhatalmi alakulatainak felállításához. Ugyanezen időszakban... több»

Forrófalva – az elvándorló falu
#21295

dokumentum

A Bákó megyei Forrófalva elhagyatottnak tűnik, mintha csak a tatárok elől menekültek volna el a helyi lakosok. De ha kérdezősködni kezdünk, kiderül, hogy az alacsony fizetések miatt... több»

#21296

dráma | rövidfilm

A God Don't Love Ugly egy nyers portré, amely dokumentálja a fegyveres erőszak ördögi körét a modern Bostonban. több»

Brutális Digitális
#21297

dokumentum

A „Brutális digitális” című nyolcrészes sorozat a mindennapjaink során is érzékelhető digitális világot igyekszik közelebb hozni a nézőkhöz, látványosan szemléltetve a... több»

A nazcák utolsó titkai
#21298

dokumentum

DNS-analízis, háromdimenziós terepmodellek és NASA-radarfelvételek: a modern technológia új világokat és titkokat tár fel a régészek előtt is – például a nazcákkal kapcsolatban... több»

Minden, amit a klimaxról tudni lehet (Az igazság a változó korról)
#21299

dokumentum

A klimax – ez az egyik utolsó női egészségügyi tabu, melyet mítoszok, mesebeszéd és elavult tudományos felfogás vesz körül. Mariella Frostrop, aki nemrégiben szerzett saját... több»

Megtört szív
#21300

játékfilm

Késő este Weiner Márton doktor épp légyottját tölti egy „rosszlánnyal“, amikor zörgetnek a szobaajtón. A Madám küldetett a doktorért, mert egy kuncsaft rosszul lett a... több»