Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21301

dokumentum

Disney+

Szempillantás alatt történő támadások és falkában történő vadászatból láthatunk pillanatképeket a dokumentumfilmben, több»

Schindler
#21302

NA Schindler  (2019)

dokumentum

Az Oscar-díjas Sir Ben Kingsley beszéli el Oskar Schindler rendkívüli igaz történetét. A náci, aki ivással, szerencsejátékkal, kémkedéssel, zsarolásokkal és nőkkel teli évek után... több»

Extrém iskolák
#21303

dokumentum

A műsor a legkülönlegesebb iskolákat mutatja be szerte a világon kicsi és nagy nézői számára. A három részes sorozat 8 és 17 év közötti fiatalokat kísér végig egy átlagos... több»

Dodók hősei
#21304

dokumentum

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

Történetek a világ minden tájáról nehéz helyzetben levő állatokról és bátor férfiakról és nőkről, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek rajtuk. több»

Rózsa Miklós a filmzenekirály
#21305

dokumentum

A háború kitörése Kordáékkal együtt az Egyesült Államokba kényszeríti, ahol végül Rózsa megállapodva éli filmzeneszerzőként életét. Óriási karriert befutva 1945-ben kap... több»

Így látták ők – szemtanúk Hamvas Béláról
#21306

dokumentum

A filmben még élő (kivéve Dúl Antalt, aki idén februárban hunyt el) szemtanúk mesélnek Hamvas Béláról, olyanok, akik személyesen ismerték őt vagy mint családtag, vagy mint... több»

A föld nyeli el
#21307

dokumentum

A kárpátaljai Aknaszlatina, az egykori neves bányászváros, mára a pusztulás szélére került. Az immár évtizedek óta elhagyott sóbánya miatt szaporodó földbeomlások magát a... több»

Rendező: Zsigmond Dezső

#21308

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

#21309

akció | fantasy | kaland | musical

Netflix

Történetünk egy félig ember, félig vérfarkas lányt követ, aki végre megtalálja azt a helyet, ahová be tud illeszkedni, de amikor egy a Monster High elpusztítására irányuló... több»

A tengerek királynője
#21310

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman

#21311

életrajzi

Egy világbajnok élettörténete, aki egész életében küzdött, de nem csak fizikai értelemben.

#21312

vígjáték

Egy idősödő egyetemi tanár arról mesél, hogy ő votl Che egyik utolsó társa - kérdés, hogy mi igaz a férfi legendás történeteiből.  több»

#21313

NA Shrapnel  (2023)

akció | thriller

Egy volt tengerészgyalogos és régi harcostársa szembeszáll a lánya eltűnése mögött álló mexikói kartellel. több»

#21314

NA A beszéd  (2020)

játékfilm

Az első világháborút követően olyan békerendet kényszerítettek a vesztes oldalon álló országokra, köztük az Osztrák–Magyar Monarchiára, mely óriási érvágást jelentett a... több»

#21315

NA Hannah  (2018)

horror | misztikus | rövidfilm | thriller

Egy anya mindent megtesz, hogy megvédje lányát, Mie-t egy ismeretlen fenyegetéstől. Vajon erőszakos volt férje tör kettejük életére, vagy ennek az egésznek Mie új babájához van... több»

#21316

dráma

Gyilkosság. Embervadászat. Lamantinok. Egy volt zsaru kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó megszökött barátnőjét. Aminek egy... több»

#21317

vígjáték

Egy bizottsági tag érkezésére várva, aki kiválósági elismerésben részesítheti, egy nagyvállalkozó mindent megtesz, hogy az utolsó pillanatban megoldja dolgozói problémáit. több»

#21318

NA BUMERang  (2020)

vígjáték

Egy gazdag gyógyszergyáros megszokta a parancsolást, de amikor a sors összehozza őt egy munkanélküli férfival, sok minden megváltozik.

#21319

horror

A nyári vakációjukat élvező tinédzserek életét egy ismeretlen gyilkos keseríti meg, aki vadászni kezd rájuk. több»

#21320

dokumentum

Bár a romákkal szembeni diszkrimináció és ellenállás erősödött az elmúlt években, egy csapat romániai roma asszony mégis mindent megtesz, hogy asszimilálódni tudjanak a mai... több»