Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Inexorable
#21501

NA Inexorable  (2021)

thriller

Marcel Bellmer ihletet keres legújabb regényéhez, ezért családjával együtt a felesége vidéki családi kúriájába költözik. Ott hamarosan feltűnik egy Gloria nevű lány, akinek a... több»

A hegyeken túl
#21502

dokumentum

Nagy távolság, 2852 kilométer van a csehországi Brno és az oroszországi Gyivejevo, kelet és nyugat között, apa és fiú között. A nyári szünet végén Vít és fia, Grisha... több»

Hétköznapi Trianon
#21503

történelmi

Két fiatal a trianoni békediktátum okai után kutat Versailles-ban és az erdélyi Bonchidán, bemutatva az 1920 utáni, mai tanulságokat is tartalmazó nemzetfejlődést, de a velünk élő... több»

A szellem arisztokratája
#21504

életrajzi

70 éve hunyt el Bánffy Miklós. Nemcsak a magyar, az európai művelődéstörténetben is kevés olyan sokoldalú, rendkívül széles műveltségű alkotó személyiséget találunk, mint az... több»

Rendező: Dala István

#21505

dokumentum

Disney+

1944-ben több, mint 20 000 náci tinédzserből álló hadosztály vonult a szövetségesek ellen. Annak ellenére, hogy mennyire tapasztalatlanok voltak, rettegést szítottak amerre jártak,... több»

Tyson és a cápák
#21506

dokumentum

Merüljünk le az óceán mélyére, ismerjük meg közelebbről a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, és fedezzük fel titkos életét! több»

Heidi polip, a házi kedvenc
#21507

dokumentum

Emberként látjuk és érzékeljük a világot, de nem árt tudni, hogy vannak teljesen más létformák is. A polipok különleges evolúciós utat jártak be, ezért az intelligens életformák... több»

Rendező: Anna Fitch

Katie új arca
#21508

dokumentum

Katie a legfiatalabb páciens, aki valaha teljesen új arcot kapott. Milyen nehézségei vannak egy ilyen sebészeti beavatkozásnak? És miként éli meg egy ember a külső megjelenése ennyire... több»

Védőőrizet – Magyar politikai foglyok náci koncentrációs táborokban
#21509

dokumentum

A nácik által politikai okokból letartóztatott, koncentrációs táborba hurcolt magyarok száma jóval nagyobb, mint ahogyan az a köztudatban él. A Gestapo a megszállás után és a nyilas... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

Utunk a Marsra a SpaceX
#21510

dokumentum

A ’Mars – Utunk a vörös bolygóra’ c. sorozat első évadában izgalmas tudósításokat láthattunk az Elon Musk alapította, egy leendő marsi misszió előkészítésén dolgozó SpaceX... több»

Vulkán
#21511

NA Vulkán  (2018)

vígjáték

Sorozatos furcsa véletlenek következtében Lukas, az EBESZ katonai missziójának tolmácsa a dél-ukrán sztyeppén lévő távoli városban reked. Egy színes, helyi lakosnál, Vovánál... több»

Jamie egyszerű és gyors karácsonyi kajái
#21512

dokumentum

Akárcsak a hétköznapi fogásokhoz, a karácsonyi menü elkészítéséhez is mindössze öt hozzávalót használ fel Jamie, bizonyítva, hogy a fantasztikus ételek nem a végtelen... több»

Polgár Judit 40 – A sakk királynője
#21513

dokumentum

Polgár Judit a legsikeresebb női sakkozó a sportág történetében. A filmben kötetlenül mesél a kezdetekről, a későbbi sikerekről, miközben pályatársak, rokonok, ellenfelek is... több»

Illényi Katica Tango Classic koncert
#21514

dokumentum

2017. október 21-én a csodálatosan felújított Pesti Vigadóban adott koncertet Illényi Katica. Az előadást nagy nemzetközi érdeklődés előzte meg, és teltház előtt zajlott.... több»

#21515

vígjáték

Bernie és Val átver egy erőszakos embert, aki hajtóvadászatot indít, hogy móresre tanítsa őket.

Star Trek: USS PAN
#21516

akció | kaland | sci-fi

A Federáció legújabb zászlóshajója a USS Pan. 3299-ben járunk, egy új évszazad hajnalán. A USS Pan egy Desira osztályú csillaghajó, az ellenség ezúttal a Chatacronok faj... több»

Rendező: Carl Miller

Untitled Terminator 3
#21517

akció | sci-fi

A múlt megváltozott ugyan is valaki visszaküldött egy terminátort a múltba, hogy megvédje Sarah Connort. A terminátor legyőzése így már gyerekjáték volt, Kyle Reese életben maradt.... több»

#21518

dráma | fantasy | vígjáték

Samuel Liston csupán az életrajzát szerette volna megírni Floyd Deveraux-nak, aki maga kérte ezt. A helyzet azonban rövidesen összekuszálódik. több»

#21519

dráma

Nick Newell, a félkarú MMA-sportoló lehetőséget kap arra, hogy harcoljon a bajnoki címért.

#21520

NA Malibu Road  (2021)

misztikus | romantikus | thriller

Dr. Raymond Forrester híres pszichológus, az UCLA professzora, aki az egyik tanítványával, Dorothy Crowderrel Malibura utazik egy kétes hírű hotelbe. Ketten együtt nagy mennyiségű LSD-t... több»