Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22441

49 Term Life  (2016)

(2)

dráma | krimi | thriller

Egy férfi, akit bérgyilkosok üldöznek, abban bízik, hogy elég ideig húzza ahhoz, hogy felvehesse az életbiztosítását, mellyel helyreteheti kapcsolatát elhidegült lányával.

Már bocs, de Vince Vaughn-ra egyáltalán nem illett ez a szerep, persze próbálta hozni a kicsit komikusabb módon, de nekem ez egyáltalán nem jött be. Összességében nem egy rossz film, csak épp nem tudom hova tenni. Inkább egy jobb B-kategóriásnak kellene lennie, csak ahhoz meg túl... több»
#22442

49 Delírium  (2018)

(4)

horror | thriller

HBO Max

Dennis Iliadis, Az utolsó ház balra (The Last House on the Left, 2009) és a +1 (2013) rendezőjének következő filmjében egy férfi, aki nemrég szabadult ki az elmegyógyintézetből,... több»

Az első negyven perc tök korrekt, remekül vezeti fel a történetet a film úgy, hogy közben mond is valamit, de utána mintha megrekedne a cselekmény és egy helyben lépkedne. Nem visz előre semmi. Ezt nagyon sajnáltam, mert bőven lett volna még benne spiritusz.
#22443

49 Kanári  (2020)

(2) (2)

dráma | katasztrófafilm | sci-fi | thriller

2022-ben mindent elsöprő pandémia sújtja a Földet, az emberek élete pedig szinte egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozik. több»

Adam Mason filmje a mostani covid járványra reflektál, továbbgondolva a jelenlegi helyzetet egy meglehetősen poszt-apokaliptikus jövőképet vázol fel. Elsőre azt gondoltam, hogy a mostanában felkapott áldokumentum stílust fogja képviselni a film, de kapunk egy több szálon futó... több»
#22444

horror

A második világháború idején egy kis szovjet csapat egy titkos német laboratóriumra bukkan, amiben Frankenstein unokája a jövő rémhadseregét készíti.

Óriási meglepetés volt újranézni. 10 évvel ezelőtt, 17 évesen néztem otthon a laptopomon. Úgy emlékeztem rá, mint egy kiemelkedően jó, sokkolóan félelmetes filmre, valódi kosztümökkel és megvalósítással. Hát, nagyon be lehettem herbálozva. Öt forintból forgatott, semmit... több»
#22445

49 XOXO  (2016)

(2)

dráma | zenés

Netflix

A film hat fiatalról szól, akik bár nem ismerik egymást, sorsuk mégis összfonódik egy frenetikus éjszakában, amely az álmok hajszolásáról, és a reménytelen romantikáról szól. több»

Nem sok mindenről szól a film, igaz nem is próbál meg szólni valamiről. Még csak azt sem lehet mondani rá, hogy hangulatokat, vagy helyzeteket próbál megragadni. Szörnyen triviális párbeszédekkel van telezsúfolva, és pocsék alakításokkal.
#22446

49 A francia őrszem  (2021)

(3) (1)

akció | dráma | thriller

Netflix

Klara tolmácsként dolgozik a francia hadseregben. A nő részt vett a szíriai Sentinel nevű bevetésen, amely örök sebet hagyott rajta. Miután áthelyezik, megpróbálja újraépíteni a... több»

Erős volt a kezdés, de aztán nagyon klisés lett, kiszámítható... Kár érte.
#22447

vígjáték

Két jóbarát, Danny és Frank az érettségi után életmentőként vállalnak munkát a nyáron, miközben megpróbálják kitalálni, mihez kezdjenek a jövőjükkel.

#22448

49 Home  (2014)

horror

Leigh-t, a fiatal ingatlanügynököt egy ház eladása kapcsán egy zavarodott lánnyal és természetfeletti erőkkel hozza össze a sors. több»

#22449

49 The Beyond  (2017)

sci-fi

Egy csapat űrhajós, akiket a legfejlettebb robotikai eszközökkel szereltek fel, útnak indulnak, hogy felderítsenek egy újonnan felfedezett féregjáratot, a Voidot. Amikor a csapat... több»

#22450

49 WolfCop  (2014)

(1)

horror | vígjáték

Miután a városban rejtélyes, erőszakos események történnek, egy alkoholista rendőr egy nagyobb terv részeként farkasemberré változott. A férfi barátjával és társával ered a... több»

Nemrég írtam a második részről, tetszett a film, és úgy döntöttem, hogy megnézem az első részét is. Megtettem. Le is írom pár szóval. Kijelenthetem, hogy akár már most kultikussá válhat Lowell Dean kanadai független filmes (író/rendező) kissé infantilisnak tűnő... több»
#22451

családi | sportfilm | vígjáték

Ayhan Kaplan története, hogy egy testőr és boxoló Berlinben.

#22452

49 Stella elrablása  (2019)

(1)

thriller

Az utca közepéről rabolták el váltságdíj reményében. Megbilincselték és ököllel próbáltál megtörni. Maradék erejét kihasználva mégis megpróbálja megakadályozni az álarcos... több»

Nagyon sablonos,semmi fordulat nincs benne, és unalmas is. Harmat gyenge
#22453

családi | fantasy | kaland

A Kalandor: Az aranyládika átka című kalandfilmben a 17 éves Maria Mundi szülei eltűnnek, öccsét pedig elrabolják. Kutatásba kezd, majd eljut egy varázslatos helyre, mely tele van... több»

#22454

49 Halovány  (2011)

(1)

horror

A zárkózott Lucy elvállal egy ápolói állást.Első munkanapján ellátogat Mrs. Jessel házába. Az öreg hölgy- aki korábban szigorú balettkanárvolt- kómában van és nincs aki... több»

Egy teljesen átlagos kezdés után szép fokozatosan nő a tempó, a feszültséget kellően adagolva és jó zenei alapokkal alátámasztva. Aztán jön a katarzis, majd egy gyomron rúgással felérő végkifejlet. Mindenképpen érdemes megnézni, már csak a tökéletes kamerakezelés miatt is.
#22455

49 Veszélyes ultimátum  (2012)

(2) (3)

krimi | thriller

Frank (Richard Coyle), a londoni drogdíler élete egy hét alatt a feje tetejére áll. Egy rosszul sikerült üzlet után ugyanis a szállítója ultimátumot ad neki: ha nem fizeti ki időben a... több»

Egyszeri alkalommal meg lehet nézni, de nem hiszem, hogy valaha még meg fogom nézni. Nagyon sajnálom, mert bőven volt potenciál ebben a filmben.
#22456

49 The Dark  (2018)

dráma | fantasy | horror

Egy élőhalott lány találkozik egy vak fiúval abban az erdőben, ahol éppen vadászik. A két fiatal hamar összebarátkozik, mivel a velük szemben elkövetett erőszak erős köteléket... több»

#22457

dráma | horror | sci-fi

Kitört a zombiapokalipszis, a pusztítás pedig minden képzeletet fölülmúl. Egy problémás Las Vegasból származó nő, akit meglehetősen sötét múlt övez a sivatagban találja magát,... több»

#22458

49 In Their Skin  (2012)

(2)

horror | thriller

A Hughes házaspár egy véletlen balesetben elvesztette 6 éves lányát. A tragédiát feldolgozandó egy nyaralóba költöznek vidékre. Egy nap azonban egy férfi jelenik meg házukban, és... több»

Szeretem a pszichopata filmeket. Ezzel a résszel nem is volt gond. De úgy gondolom, 2012-ben, amikor készült a film, már meghaladta az idő ezt a feldolgozást. Nagyon "langyos" volt, sokkal jobban ki lehetett volna domborítani a pszicho részét. Egyrészt a családra nehezedő nyomást,... több»
#22459

akció | családi | vígjáték

A Shogunok idejében egy ifjú nemes lord kínozza és öli az embereket, miközben rangja mentességet ad neki a törvényes felelősségre vonás alól. Nem menekülhet azonban a 13 bérgyilkos... több»

#22460

49 Fortnite  (2017)

akció | fantasy

Aki valaha hallott róla, annak nem kell bemutatni a már most kultikusnak számító Fortnite cooperative shooter játékot, amelyben epikus csatákat és küldetéseket élhetsz át. Akár... több»