Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#23201

romantikus | vígjáték

Egy ismeretlen színésznő beleszeret egy híres színészbe. Minden mesébe illően alakul, és már közeleg az esküvő, amikor a lány rájön, hogy valójában nem is jövendőbeli férjébe... több»

#23202

50 Dementia  (2015)

dráma | horror | thriller

Miután demenciát állapítanak meg nála, az idősödő háborús veterán családja nyomására kénytelen felfogadni egy ápolónőt, aki baljós titkot őriz.

The Unauthorized Saved by the Bell Story
#23203

dráma | életrajzi | vígjáték

A film hat ismeretlen fiatal színész kihívásokkal teli életét mutatja be. több»

#23204

50 The Hollow Child  (2017)

(1)

dráma | horror | misztikus | thriller

A fiatal tinilányt, Sam-et örökbe fogadják. Egyik nap iskolából hazajövet, felelőtlensége miatt elveszti mostohatestvérét Oliviát az otthonukhoz közeli erdőben. A család és a... több»

Mindig is értékeltem a kis költségvetésből dolgozó, de egy jó ötletből előállított kevésbé ismert alkotásokat és hát a horror műfajban rengeteg efféle alkotás található! Jelen filmünk a The Hollow Child, magyarul a sivár gyermek lehetne a címe, is az efféle filmek... több»
#23206

családi

A film története szerint a Fehér Házhoz új kutyát küldenek, mert Butch, az eddigi kutya vemhes lett. Az új szolgálati eb, Max, aki hamar barátságot köt TJ-vel, az elnök tizenkét... több»

Érdekes családi film, egyszer elég megnézni. Az első részhez képest kicsit túllőtték a karaktereket. Az orosz maffia, meg az elnök körüli botrányok, mintha nem is a kutyáról szólna... Pedig ez egy kutyás film.
#23207

krimi | romantikus | vígjáték

Mivel mindegyik barátja házas és boldogan él, Ricky regisztrál egy társkereső oldalra, és nemsokára Danita-val kezd el randizni. több»

#23208

dráma | vígjáték | zenés

Egy középiskolás elsőéves részt akar venni a legnépszerűbb táncon az iskolában, de a reflektorfényben mindig lefagy, és fogalma sincs, hogy hogyan oldja meg ezt a problémáját. több»

#23209

50 Level Up  (2016)

(3) (2)

akció | thriller

Matt és Anna egy fiatal pár, akik Londonban élnek. Annának szilárd elképzelései vannak a jövőjével és a karrierjével kapcsolatban, Matt azonban tanácstalan, éppen értelmet próbál... több»

Nekem kifejezetten tetszett ez a film. Olvastam róla elég sok negatív kritikát. Szerintem teljesen rendben volt, habár a forgatókönyvön még lehetett volna egy kicsit dolgozni és a színészek sem fognak ezért a unkáért Oscart kapni.
#23210

50 A Versace-ház  (2013)

(4)

dráma | életrajzi

A Versace-ház című életrajzi ihletésű filmben Donatella Versace nehéz helyzetben találja magát, miután testvére halálát követően rá hárul a feladat, hogy életben tartsa Gianni... több»

Többet vártam a filmtől, hogy jobban bemutatja a családot, sikereket, bukást. A szereplők sem élték bele magukat kellően a szerepbe.
#23211

dokumentum

A film azt mutatja be, hogy a tizennyolc éves Mike Brown halálát követően hogyan sikerült egy jelentéktelennek tűnő mozgalomnak globális méreteket öltenie. több»

#23212

családi | vígjáték

Javier élete kétszeresen is pokollá válik: nem elég, hogy Marisa bejelenti, hogy terhes, de a legrettegettebb embereket hívja segítségül maga mellé. több»

Torrente rajongóknak lehet, hogy csalódás ez a film, engem (pedig nem láttam az első részt) szórakoztatott.
#23213

50 Az ISIS Texasban  (2019)

(1)

dokumentum | rövidfilm

Netflix

Egy kisvárosi muszlim közösség megpróbál nyomára bukkanni egy eltűnt közeli barátnak.

Rendező: Bassam Tariq

Szereplők: Kc Okoro

A rövidfilm főszereplője nem beszél... Nem hallat magáról, csak beszélnek róla... Vagyis tudjuk, hogy merre van, de nem reagál semmire. Vagy nem tudjuk? Vagy rosszul tudjuk? Volt barátok, ismerősök, volt osztálytársak. Miért lett az ISIS tagja, mi járhat a fejében? Ezer kérdés,... több»
#23214

50 Szégyentelenek  (2014)

(2)

dráma

Egy párizsi deszkás banda élete semmi másról nem szól, mint a drogok, az alkholol, a szórakozás, a szex és a buli hajszolásáról. Viselkedésük azonban számos veszélyes helyzetbe... több»

Több helyen olvastam, hogy a rendező kedvelt témája a züllő fiatalság. Kíváncsiságból rögtön két filmjét is megnéztem, az egyik az 1995-ös Kölykök, a másik pedig ez. Hát nem tudom, szerintem elég egyformára sikerült a kettő, ami vagy azt jelenti, hogy a fiatalság az... több»
#23215

akció | dráma | kaland

Kilátástalan jövője elől egy fiatal férfi Mexikóba menekül, ahol beszervezik egy tinédzserekből álló félkatonai szervezetbe, melynek tagjai a kábítószer kartellek ellen küzdenek.... több»

#23216

50 Végtelenség  (2022)

(3)

dráma

HBO Max

A Clara és gyermekei közötti szeretet története a 70-es évek Rómájában. több»

Furcsa egy film, az az igazság, hogy végig azt éreztem, hogy a különféle jelenetek, amik önmagukban érdekesek lehetnének, összeragasztva nem igazán passzolnak egymáshoz.
#23217

thriller

Michael és Madison Roland azt tervezték, hogy együtt élik le életüket. Sajnos idővel a kapcsolat nem alakul túl jól. Michael mindent szeretne az irányítása alatt tartani, ezért... több»

#23218

dráma | krimi | thriller

Három Appalachiban élő testvér mindent elkövet, hogy elkerülje a helyi erőszakszervezet terjeszkedését. több»

#23219

sportfilm | vígjáték

Az UEFA Bajnokok Ligája 2005-ös döntöjén egy csapat Liverpool szurkoló élményeit bemutató film.

Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de nekem ez a fajta humor nem igazán áll közel szívemhez, és ez eléggé rányomta a bélyegét az egész élményre.
#23220

családi

Kara és Jessie, a két tinilány külön világban élnek, de a Karácsony varázsának köszönhetően rájönnek, hogy sokkal több a közös bennük, mint azt gondolták volna. több»