Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
#26221

NA Rapture  (2017)

dráma

Netflix

Pastor Paul istenfélő ember és tiszteletben álló családfő, ám egy napon megtamádják az otthonukat. 21 éves lánya, Diara az R&B szexikonjává válik, másik lánya, Angel viszont... több»

Filmportré: Gyulai Líviusz - Vonalak mágusa
#26222

életrajzi

Gyulai Líviusz szárnyaló képzeletével, ritka mesterségbeli tudásával alkotott műveit lényéhez hasonlóan jóra való humor, bölcs irónia és az emberek iránt érzett megbocsátó... több»

Rendező: Tomcsányi Vilmos

#26223

horror

Egy család az egyik családtag sátáni rítusainak esik áldozatul.

#26224

NA Dead Quiet  (2017)

horror

Nicknek és barátnőjének egy éjszakát kell eltölteniük az újonnan örökölt, ám elhagyatott belvárosi épületben, hogy bebizonyítsák az egyik vevőnek, hogy alaptalanok azok a... több»

#26225

dokumentum

Kun Árpád évek óta takarítóként és ápolóként dolgozik Norvégiában. A filmben az író szót ejt a Boldog Északról és készülő regényéről is ("Nagyon nem volt egyszerű... több»

Rendező: Surányi Z. András

Szereplők: Parászka Boróka

#26226

dokumentum

„A legvidámabb barakk” Varga Noémi filmje, amellyel a londoni Royal College of Art mozgókép szakán diplomázott. A film egy családi történeten keresztül dolgozza fel a szocialista... több»

Rendező: Varga Noémi

Kacsamesék: Woo-oo!
#26227

animáció

Donald kacsa Dagobert McCsip külvilágtól elzárt villájába viszi Tikit, Nikit és Vikit, ahol családi titkokra derül fény és s több»

A Szaturnusz titkai
#26228

dokumentum

A NASA Cassini űrszondája kilövésének évfordulója alkalmából készült dokumentumfilm infravörös kamerával készült felvételek segítségével tárja fel a Szaturnusz holdjainak... több»

Brunch Queen
#26229

dokumentum | rövidfilm

Rövid dokumentumfilm egy musical készítéséről.

Mária Terézia - Európa anyósa
#26230

dokumentum

Mária Terézia három fronton is helytállt: uralkodóként, anyaként és feleségként. Remek párost alkotott férjével, Lotaringiai Ferenc Istvánnal, aki nem a politika, hanem a pénzügyek... több»

Rendező: Monika Czernin

Hüllők: szörnyek a múltból
#26231

dokumentum

A hüllők afféle pikkelyes, ősi jegyeket magukon viselő szörnyetegek egy letűnt korból – melyeket minél behatóbban vizsgálnak, annál rendkívülibbnek tűnnek a tudósok számára... több»

Red Squad
#26232

NA Red Squad  (2018)

akció

A Kábítószer-ellenes Hivatal egy csapat zsoldost bíz meg azzal, hogy iktassanak ki egy mexikói drogkartellt.  több»

Rendező: Alexander Witt

Szereplők: Brian Presley, Patrice Cols

Yefon
#26233

NA Yefon  (2018)

dráma | romantikus | történelmi

Egy analfabéta lány megküzd a törzse szokásaival, amik diszkriminálóak a nőkkel szemben, ezzel elindítva egy irodalmi forradalmat. több»

#26234

NA Black Wings  (2012)

dokumentum | életrajzi | történelmi

A dokumentumfilm a második világháború alatt hősiesen helyt álló pilótákkal foglalkozik, akik amellett, hogy hazafiasságból repültek, magáért a repülésért, a... több»

Holland, Michigan
#26235

thriller

A thriller középpontjában egy nő áll, aki azt gyanítja, hogy férje megcsalja, így ő maga is viszonyba boyonolódik mielőtt megismerné férje igazi, sötét, titkos életét. több»

Rendező: Mimi Cave

Szereplők: Nicole Kidman

#26236

dokumentum | életrajzi

Pierre-Auguste Renoir francia festőművész leginkább a Párizsról készült impresszionista festményeiről híres. Maga Renoir azonban pályafutása során egy ponton megunta ezt a stílust,... több»

#26237

59 Runt  (2018)

dráma | thriller

Cal (Cameron Boyce) és Cecily (Nicole Elizabeth Berger) zaklatott középiskolások, akik bosszút akarnak állni kínzóikon. Mivel nincs kihez fordulniuk, a félrevezetett erőszak ördögi... több»