Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29201

horror

A 80-as években fiatalok egy maroknyi csapata egy éjszaka során szembesül azzal, hogy kik is ők valójában, és hogy mire is képesek.

#29202

vígjáték

Otto Brooks 16. születésnapját ünnepli a család, amikor is a fiú szeretné bejelenteni nekik a másságát. több»

#29203

horror

Néhány ember egy kis motelben talál menedéket a semmi közepén, amelynek egyetlen megkülönböztető jegye a Rejtélyes Hely régi romjai, ami egy régóta bezárt, különös metafizikai... több»

Békelátogatása
#29204

dokumentum

2019. február 3-án Ferenc pápa történelmi jelentőségű látogatásra érkezett az Egyesült Arab Emirátusokba. Ez volt az első alkalom, hogy katolikus egyházfő az Arab-félszigetre... több»

The Wê Anthology
#29205

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

Hozzád sóhajtunk – 100 év
#29206

A film két ének (Pál István juhászemberé és Szabados György zeneszerzőé) közé kifeszített fohász. A 100 év mementójaként csöndes emlékképek lassú verse "megmozdított"... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

#29207

dokumentum | rövidfilm

Hank egy Maine Coon fajtájú macska, aki világméretű hírnévre tett szert, és aki a politikától elfordult embereket vissza tudta téríteni a politizáláshoz.

Kokainreptér - Latin-Amerika
#29208

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Egy fiatal lány és mostohaanyja kokaintéglákat rejtegetnek a ruhájuk alatt; egy férfi folyékony kokaint igyekszik felvinni a repülőre – italospalackokban; és egy fűszerszállítmány... több»

The Best Man Wedding
#29209

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
#29210

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

A világ legnagyobb tigriscápája?
#29211

dokumentum

Szemtanúk beszámolója szerint Francia Polinézia egy távoli lagúnájában egy szokatlanul nagyra nőtt tigriscápa vadászik. A hír hallatán Kori Garza tengerbiológus és Andy Casagrande... több»

Knight Rider Heroes
#29212

1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a törvény felett... több»

Szereplők: David Hasselhoff

Diktátorok kézikönyve
#29213

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Az igazi fekete párduc
#29214

dokumentum

A közelmúltban egy egészen különleges új lakója akadt a délnyugat-indiai Kabini-erdőnek: egy igazi fekete párduc, mely nemcsak élni és vadászni, de egyenesen uralkodni szeretne ezen a... több»

#29215

dokumentum

Berecz Péter és Meggyes Bence Houstonba utazik, hogy anyagot gyűjtsön a Scott Kellyről, a NASA szolgálatában álló, rekordokat döntögető űrhajósról készülő portréfilmhez. A... több»

A sötétség titkai – Csak szívatlak!
#29216

horror

Egy testvérpár egy családi esküvő felé vezető úton egy motelben száll meg, ahol egy éjszakán át ijesztő viccek sorozatát kell átélniük. több»

#29217

NA Goal Volant  (2017)

dráma | rövidfilm

Angelo azt szeretné, hogy a fia remek kapus legyen, de Matteót nem érdeklik az apja vágyai. több»

Megjósolni egy cápatámadást
#29218

dokumentum

Greg Skomal tengerbiológus és Joe Merchant meteorológus meghökkentő dolgot állítanak: szerintük a cápatámadások éppen úgy előrejelezhetők, mint például az időjárás... több»

#29219

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#29220

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»