Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#35501

dráma | kaland | sci-fi | thriller

A mélység foglyai című filmben elindulását követően a Discovery űrhajó legénysége hibát észlel az űrsiklón, ezért kényszerleszállást hajtanak végre. Kevin Kongle kapitány kis... több»

#35502

34 Asura  (2018)

(3)

akció | fantasy | romantikus

Egy képzeletbeli birodalmat egy másik királyság által tervezett puccs fenyeget.

#35503

horror

Misty és Ruby egy leszbikus bárban dolgoznak New Jersey-ben. Az egyiküket megharapja egy csábító nő, akit Anoushkának hívnak. Misty ennek hatására megkezdi fájdalmas átalakulását:... több»

#35504

horror

A történet szerint eltűnt és molesztált gyerekek térnek vissza, hogy bosszút álljanak egykori molesztálóikon. Shunya, a helyi lap oknyomozó riportere rászáll az ügyre, miközben... több»

#35505

horror | thriller

Egy elhagyatott bunker szívében különös jelenséget vizsgál pszichológusok egy csoportja. Felfedezik az elképzelhetetlent és az ijesztő világ életre kel a baljós erő... több»

#35506

akció | családi | vígjáték

Mindenkinek megvannak a maga félelmei, még hősünknek is, akinek tériszonya van. Az új állása pedig egy épület huszonhetedik emeletén található több»

#35507

34 A ház szelleme  (2001)

(2)

dráma | horror | thriller

Kelly, miután baleset következtében elveszíti édesanyját, apjával New Orleans-ba költözik egy új házba, ahol furcsa szellemjárások történnek. A szomszéd fiú többször tanúja... több»

Maga a sztori egyébként nem rossz, egy erős középszerű kategóriába sorolnám, ennek ellenére A ház szellem egyszerűen nem ütött eléggé. Fogalmam sincs, hogy mi mehetett ennyire félre, de minden esetre ez egy nagy kihagyott "ziccer".
#35508

34 Fekete erdő  (2010)

(2)

thriller

Négy fiatal egy kis izgalmat keresve kibérel egy erdőmélyi faházikót. Érkezésükkor az erdész figyelmezteti őket, hogy a ház titkos szobáját ne bolygassák. természetesen hőseink... több»

Mintha ismert japán horrorfilmekbő ragasztották volna össze. Hozzádobtak némi értelmetlen erőszakot és szexet és bumm - kész a film, ami semmit sem ér.
#35509

horror

A partyállat Dannyt valaki megtámadja Brooklyn egyik legnagyobb buliján. Meleg barátai még időben a segítségére sietnek, azonban az incidens nem marad halálos áldozat nélkül. Egy... több»

#35510

krimi | misztikus | thriller

Egy kezdő riporter egyre ügyesebbé és rutinosabbá válik szakmájában, azonban karrierje hirtelen kettétörik, amikor kiderül, hogy egyik alanya egy sorozatgyilkos volt. A továbbiakban... több»

A történet sajnos eléggé bugyuta, más szó nem is nagyon jut az eszembe róla. Szinte minden nagyon-nagyon gyenge ebben a filmben. Az alakítások teljesen felejthetőek, mint ahogy a dialógusok is. Nem igazán tudom ajánlani senkinek sem.
#35511

romantikus | thriller

Miután az író George Boulangé eltűnik privát hajójáról, Kenny Park nyomozónak kell kiderítenie, mi történt. A rejtély megoldásához interjúkat készít a hajó kapitányával, az... több»

#35512

34 Almost Dead  (2016)

(1)

dráma | horror | thriller

Hope, a kutató a túlélés lehetőségét keresi egy olyan világban, ahol egy halálos vírus megtizedelte a lakosságot. több»

#35513

thriller

Egy északkelet oklahomai kisvárosban sorozatos gyilkosságok zavarják meg a nyugodt életet. A helyi rendőrfőnök és a járőr elkezdenek nyomozni, de az ellentét egyre nagyobb köztük.

#35514

horror | thriller

Edgar Allan Poe kalsszikusának adaptációja a gyilkosságról és az őrületről egy kortárs bosszúthriller formájában.  több»

#35515

horror | thriller

Férje halála után a nincstelenül maradt özvegy beköltözik bácsikája üresen álló házába, ahol furcsa, megmagyarázhatatlan események történnek. Vajon miféle átok ül a házon?

#35516

vígjáték

A 21 éves Zoenak elege van abból, hogy mindenki ugráltatja csak azért, mert fiatal. Egy olyan világról álmodik, amelyben az ezredforduló generácija fellázad, hogy megmutassák igazi... több»

#35517

34 Essex Heist  (2017)

akció

A film története szerint Jezre és cimboráira nehéz idők járnak Essex szeles partján. Amikor fülükbe jut egy egy millió fontos balhé, gyorsan lecsapnak a lehetőségre. Jez meg is... több»

#35518

34 Hollywould  (2019)

krimi | misztikus | thriller

Edward, a sikeres író hazatér szülővárosába, hogy egy kis inspirációt merítsen. Mindezek helyett azonban rátalál Mollyra, akinek teljesen más céljai vannak. több»

#35519

34 Kegyetlen bűnök  (2002)

(2)

thriller

Sara Parson nyomozó és Luke Gage nyomozó nem sokkal szításuk után arra kényszerülnek, hogy együtt dolgozzanak egy kettős gyilkossági ügyben. több»

Mit is mondjak...az egyik legrosszabb soft-core porno, amit valaha láttam. Rövid szexjelenetekkel és abszolút nem életszerű alakításokkal. Az első 5 percben lezajló akció tartalmazza az egyetlen értékelhető dugós jelenetet. Aztán az egyébként legjobb bőrt az egész filmben ki is... több»
#35520

34 Parched 2: Hangry  (2019)

(1)

horror

Egy influencer egy tóparti házban partit rendez a barátaival. A vízbe azonban véletlenül egy stimuláns kerül, ami teljesen kifordítja az embereket önmagukból.