Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36321

NA EneMe  (2018)

dráma | thriller

A szervezett bűnözés világában felüti a fejét egy apa-fia konfliktus, amely egy elkerülhetetlen családi tragédiához vezet.  több»

#36322

Egy őrült fegyveres furgonjával túszul ejt néhány orvostanhallgatót. Ahogy az éj leple leereszkedik, a túszok kezdenek rájönni elrabolójuk indítékaira.

Nekem közöm van a világhoz…
#36323

dokumentum

Ganczaugh Miklós festőművész. A filmben egy egész valóját – életvitelét, gondolkodásmódját, művészetét-betöltő Isten hívő ember portréja bontakozik ki. Önvallomás, de... több»

Rendező: Mohi Sándor

#36324

rövidfilm

Kísérleti rövidfilm a "Homo mechanicus"-ról. A kerékpár kerekei egyszerre az ember által haladó eszközök, s olyan szerkezetek, amelyek révén az ember is halad.

Rendező: Richard Tuohy

Circom Citizen Heroes - EU Protect
#36325

dokumentum

A hétköznapi hősök köztünk élnek, sokszor láthatatlanul segítik életünket. Hogy jobban megismerjük őket, az Európai Regionális Televíziók Szövetsége (CIRCOM) az EU Protects... több»

#36326

NA Supermodel  (2016)

dráma

Egy fiatal, Brooklynban felnőtt afroamerikai lány egyik napról a másikra a szegénynegyed utcáiról a fényűző kifutók reflektorainak csillogásában találja magát. Idővel azonban... több»

Szereplők: Wolfgang Joop

USA: a világ legveszélyesebb országa
#36327

dokumentum

Hurrikánok, vulkánkitörések, földrengések, tornádók és áradások jellemzik Amerikát. Ezen természeti tényezők veszélyei miatt a világ egyik legveszélyesebb országának mondható.... több»

Kígyók bolygója
#36328

dokumentum

Azt gondoltad, mindent tudsz a kígyókról? Vizsgáld felül álláspontodat! A film a legnagyobb és legveszélyesebb hüllőket mutatja be az anakondától a kockás pitonig. több»

Killing Frank
#36329

horror | thriller

Miután a gyűlölt üzletember, Frank Reynolds balesetet szenved, és vegetatív állapotba kerül, családja és legfontosabb alkalmazottai összegyűlnek a férfi angliai házában, hogy... több»

Csángók költője - Egy csángó amerikai éjszakában
#36330

dokumentum

A dokumentumfilm a csángó magyarok kutlúrájának megörökítésére és bemutatására törekszik, akik az etelközi ősmagyarok utolsó lenyomatait őrzik hagyományaikban és szokásaikban.... több»

Rendező: Czencz József

Gigászok csatája: Cápa bálna ellen
#36331

dokumentum

Ryan Johnson tengerbiológus kamerája a közelmúltban egy drámai és meghökkentő eseményt rögzített: a ritka felvételen egy fehér cápa megtámad és megfojt egy púpos bálnát. Miként... több»

Ötödik alosztály – Vörösterror az Országházban
#36332

dokumentum

1919. március 21-én, a Tanácsköztársaság kikiáltása után a Forradalmi Kormányzótanács hozzálátott a diktatúra karhatalmi alakulatainak felállításához. Ugyanezen időszakban... több»

Extrém foci Oroszországban
#36333

dokumentum

Oroszország egy hatalmas, két kontinensre kiterjedő ország, a világ egyik legsokszínűbb népességével. A film rendhagyó módon, a futball szemüvegén keresztül módon mutatja be ezt az... több»

Late Night Gaming Extra
#36334

A számítógépes játékok térhódítása mostanra egyértelmű, világszerte nézők milliói követik nap mint nap online felületeken a játékokkal kapcsolatos adásokat. Legyen szó akár... több»

#36335

NA Defenders  (2016)

(1)

akció

Az „utcai Bosszúállók” első kalandja mindenképpen stílusosra sikeredett. A fényképezés igényes, a képi világ darkos, az akciók pedig vagányok. A sztorivezetés ugyan lassú, ám az évad elején jól, mindenkire elég időt hagyva mutatják be, később még ügyesebben hozzák... több»
Forrófalva – az elvándorló falu
#36336

dokumentum

A Bákó megyei Forrófalva elhagyatottnak tűnik, mintha csak a tatárok elől menekültek volna el a helyi lakosok. De ha kérdezősködni kezdünk, kiderül, hogy az alacsony fizetések miatt... több»

#36337

NA Geno  (2016)

animáció

Az animációs film főhőse egy zöld béka, Geno, aki boldogan éldegél breki-társaival egy csendes tó közelében, amikor egy nap arra ébred, hogy kis közössége óriási veszélybe... több»

Rendező: Dato Kiknavelidze

SharkCam - az igazi cápakutatók
#36338

dokumentum

Tanúi lehetünk a SharkCam cápakutató csapat elmúlt hat évben tett legérdekesebb felfedezéseinek és néhány különös eseménynek - például az egyik SharkCam elleni támadásnak. több»

Budapest halai
#36339

dokumentum

Szendőfi Balázs eredeti hivatása zenész, zeneszerző, zenetanár. A természetet gyerekkora óta járja, a főváros külterületeinek ismerőjeként nőtt fel. Először akvaristaként,... több»

Rekordok tornádója
#36340

dokumentum

A 2013. május 31-én az oklahomai El Renóra lecsapó tornádó örökre beírta magát a meteorológiai évkönyvekbe: ez volt minden idők egyik leghatalmasabb, leghevesebb és - a... több»