Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Bolden!
#36341

NA Bolden!  (2015)

dráma

Egy film a legendás zenészről, Buddy Boldenről, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a rag-time stílus megteremtésében, melyből a jazz született. több»

Wanted Man
#36342

NA Wanted Man  (2018)

akció

A film története szerint a törvény emberének vissza kell hoznia a határról egy szemtanút, ám ezzel saját életét sodorja veszélybe... több»

Rendező: Dolph Lundgren

Szereplők: Dolph Lundgren

#36343

dráma | western

1864-ben a Bledsoe család arra kényszerül, hogy elhagyja otthonát a háború sújtotta Virginiban. A költözködő család Arizonában összetalálkozik egy gonosz katonával, aki kiirtja... több»

#36344

musical

Nagaszakiban járunk a huszadik század elején. A gésa Cio-Cio-Sant mindenki csak Pillangókisasszony néven ismeri. A nő egy amerikai katonatiszthez ment nőül. Pinkerton azonban nem sokkal... több»

Amira
#36345

NA Amira  (2021)

dráma

Amira váratlanul szembesül azzal a ténnyel, hogy az apjának gondolt személy terméketlen, ezért elkezdi keresni a biológiai apját, miközben az addig szépen felépített világa és... több»

#36346

dráma

Egy korrupt rendőrtisztet utolér a múltja, amikor az autóját valaki megbütyköli, és arra kényszerül, hogy egy sor követelésnek tegyen eleget. több»

Clavius
#36347

NA Clavius  (2015)

családi | dráma

A római Pontiust megbízzák azzal, hogy járjon utána a szóbeszédnek, mely szerint Jézus Krisztus feltámadt halottaiból, és találja meg a messiás holttestét, hogy megelőzzék a... több»

Így készült: Szabó István a Zárójelentés című filmje
#36348

Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a... több»

#36349

dokumentum

A józsefvárosi lutheránus egyház lelkésze, Bolba Márta amellett, hogy rendszeresen lát el karitatív feladatokat, a társadalmi egyenlőségben is töretlenül hisz. Lelkészi teendői a... több»

Rendező: Takács Mária

Szereplők: Bolba Márta

#36350

A legendás középsulyú bajnok, Jake LaMotta életének története.

Virtuózok _ Múltidéző
#36351

zenés

Magyarország első és egyetlen klasszikus zenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok 2014-ben debütált, és hamarosan már a negyedik széria szereplői kerülnek a képernyőre. Az előző... több»

La nuit est là
#36352

dráma | rövidfilm

Férje három évvel ezelőtti meggyilkolása óta Jeanne élete kezd egyre csendesebben és nyugodtabban telni egy szigeten. több»

MüpArt Classic - Elina Garanča áriaestje
#36353

zenés

A világhírű lett származású mezzoszoprán idén adott önálló áriaestet a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. Az esten francia és orosz operarészletek hangzottak el, a második részben... több»

Rendező: Gémes Katalin

A Bermuda-háromszög cápái
#36354

dokumentum

A „Bermuda-háromszög” név hallatán leginkább furcsa, megmagyarázhatatlan balesetek és nyomtalanul eltűnt hajók és repülőgépek jutnak az eszünkbe. Pedig egy további, legalább... több»

A Halálzónán túl: Harc az ebolával
#36355

dokumentum

2014-ben több mint 11 ezer ember életét oltotta ki a történelem eddigi legsúlyosabb ebolajárványa. Most, 2019-ben a kór újra támad. Elég felkészültek vagyunk hozzá, hogy... több»

Úszó otthonom
#36357

dokumentum

Úszó otthonom című sorozat olyan családok kalandjait követi nyomon, akik tökéletes vízparti otthonról álmodnak - olyan, lenyűgöző házakról, amelyek a vízen úsznak. A sorozat... több»

Az inka lázadás csontvázai
#36358

dokumentum

Miként zajlottak az Inka Birodalom végnapjai? Hogyan, milyen fegyverekkel győzték le az őslakos indiánokat a hódító spanyolok? És milyen körülmények között esett az első lőtt seb... több»

Van feljebb
#36359

NA Van feljebb  (2019)

játékfilm

Két jelölt érkezik egy 26 emeletes irodaház földszinti recepciójára: a huszonéves Cintia (Kőszegi Mária) kiskosztümben, és a középkorú, testes János (Széles László) parókában,... több»

#36360

dráma

Egy vak művész felemelkedése és bukása, akinek rendkívüli adottsága van, hogy élethű portrékat készítsen pusztán emberi hangok után, és aki televízós hírességé válik. Egy... több»