Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36461

dráma

Egy nő szüntelenül ugató kutyája események egész sorát idézi elő, emiatt pedig elszabadul a káosz. több»

#36462

horror | thriller

A középiskolás Jane Shipley igyekszik helyrehozni a gyerekkori legjobb barátjával, Merritt-tel megromlott kapcsolatát. Amikor Jane matektanára átlép egy bizonyos határt, a közönyös... több»

#36463

animáció

Netflix

A lírai tehetségű középiskolás, Karma rappelési álmokkal és rímtervekkel zsonglőrködik, miközben tehetségét, ambícióját és szívét felhasználva bármilyen problémát megold. több»

#36464

NA On the Line  (2023)

thriller

Egy műsorvezető fogad egy hívást, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élő adásban megöli a műsorvezető egész családját. Hogy megmentse szeretteit, a rádiós... több»

At the Foot of the Rainbow
#36465

dráma | romantikus | történelmi

Dannie McNoun a napjait a farm körüli teendőivel, horgászattal és pézsmapockok elfogásával tölti a legjobb barátjával és szomszédjával, Jimmy Malone-nal. 15 éve Dannie megkérte... több»

#36466

akció | dráma | háborús | kaland | romantikus | történelmi | western

A film története szerint a 19. század közepe táján amerikai katonák arra kényszerítik a Shoshone bandát, vagyis egy csapatnyi indiánt, hogy hagyják el Észak-Kalifornia hegységeit,... több»

#36467

vígjáték

Karel Venter szeret meztelenül szaladgálni a meccseken, és élvezi a média figyelmét is. Az egyik ilyen meztelenkedése balul sül el, ám beleszeret a segítségére siető mentőtisztbe.... több»

Rendező: Meg Rickards

Szereplők: Francois Jacobs

3 Angels Go to Hollywood
#36468

vígjáték

A film története szerint három angyal Hollywoodba megy, hogy segítsenek egy producernek megmenteni a stúdiót. több»

#36469

NA Alone  (2017)

horror

A film története szerint egy idősebb pár ránézésre boldog és háborítatlan életét éli egy kisvárosban, de egyik este életük váratlan fordulatot vesz... több»

#36470

sci-fi | vígjáték

Gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha kedvenc halott rocksztárodat visszahoznád az életbe? Alberta minden bizonnyal igen. Gyerekkora óta egy olyan világról álmodik, ahol a 60-as évek... több»

#36471

dráma

Egy fiatal francia nő Bejrútban találkozik egy szír férfival.

A kézműves Japán
#36472

dokumentum

Filmünk a három legismertebb és legjellegzetesebb japán kézműves tárgyról szól: a szamurájkardról, a japán kerámiáról és kimonóról. több»

#36473

Egy idős matador felkészül arra, hogy megöljön egy bikát, vagy hogy meghaljon. A film elmélkedés a halálról és a belső útról.

Így készült: Álomutazó
#36474

A mesemusical készítésének kulisszatitkai! Hogyan kerül színpadra 2017 leglátványosabb magyar mesemusicalje? A grandiózus produkció kulisszái mögé pillanthat be velünk és... több»

#36475

animáció

A Világmesék animációs sorozat alkotói feladatuknak tűzték ki, hogy öt világrész népeinek végtelen mesekincséből jellegzetes történeteket megfilmesítsen. Fontosnak érezzük,... több»

Rendező: Cakó Ferenc, Vargyasi Levente

Szereplők: Őze Áron

#36476

dokumentum

Az egyházak elleni akciók, ezen belül is a katolikus egyház elleni tevékenység különleges helyet foglaltak el az állambiztonság munkájában, a kommunizmus évtizedeiben. A tartótiszt... több»

Rendező: Varga Ágota

#36477

NA Blue Caveman  (2020)

(1)

fantasy | horror | sci-fi | vígjáték

Egy aszociális emberekből álló művészcsalád megpróbálja kideríteni, hogy közük van-e egy városi legendához.

#36478

NA Entropia  (2017)

horror | rövidfilm

Egy idősödő nő boszorkányság révén akarja visszanyerni a fiatalságát.

Rendező: Marinah Janello

Szereplők: Sissy O'Hara

Mária Terézia - Egy uralkodónő hagyatéka
#36479

dokumentum | történelmi

Mária Terézia alatt az osztrák császárság felvirágzott. Dicsőséges, modern, és gazdag országának emlékei a mai napig láthatók Ausztria-szerte. A schönbrunni kastély hűen... több»

Rendező: Georg Riha

Szereplők: Andrea Eckert

A vadászat királyai
#36480

dokumentum

Az oroszlánok előszeretettel vadásznak falkában, s az összehangolt, a csapat erejére építő támadások az esetek döntő többségében eredményesnek bizonyulnak. De ha a falkában való... több»