Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
College Republicans
#36581

vígjáték

A fiatal Karl Rove élete az egyetemi campus vezetői pozíciójának megszerzése körül forog, azonban komoly ellenfélre számíthat a jelenlegi konzervatív vezető, Lee Atwater személyében.

Vasparipával a Székelyföldi Legendáriumon
#36582

dokumentum

Gyöngyössy János öreg motorossal Szent László király legendáit kutatjuk Székelyföldön. Ebben a régióban maradt fenn a legtöbb misztikus történet a királlyal kapcsolatosan. A... több»

Rendező: Fazekas Szabolcs

A bikacápák titkai
#36583

dokumentum

A bikacápa igazi különc a maga nemében: nemcsak, hogy hajlamos más cápákat is megtámadni, de a tengerbe torkolló folyókon is messze felúszik, ami szintén számos konfliktussal jár. A... több»

C.R.A.S.H-961
#36584

játékfilm

A C.R.A.S.H-961 című kisfilm története a hetvenes években játszódik. Az események helyszíne egy hangulatos, mediterrán reptéri terasz, ahol komoly csetepaté alakul ki a vőlegényére... több»

Szeptember 11: egy repülőgép utolsó percei
#36585

dokumentum

2001. szeptember 11-én az egyik eltérített repülő sohasem érte el célját: a United 93-as járata lezuhant egy pennsylvaniai mezőn. A korábban titkosított bizonyítékok segítségével... több»

Happy
#36586

NA Happy  (2019)

Egy életunt középkorú férfi felvesz egy fiatal stoppos lányt. A férfi kezdetben nagyon kedves, de később egyre agresszívabbá válik... több»

Rendező: Gyimesi Anna

Fantastic Beasts and Where to Find Them 4
#36587

családi | fantasy | kaland

A „Fantasztikus állatok és hol találjuk meg őket” sorozat negyedik része, amely Newt Scamander kalandjait követi nyomon. több»

Rendező: David Yates

#36588

dráma

Egy sokat tapasztalt csaló arra kényszerül, hogy megtanítsa egy fiatal versenyzőnek, hogyan lehet életben maradni és akadályversenyeket nyerni Midwestern-ben, felélesztve egy veszélyes... több»

#36589

dokumentum

A csillagászok szerint a Föld egén 2013 végén láthatóvá váló ISON az utóbbi idők leglátványosabb üstököse lesz, melynek fénye a teliholdéval vetekszik majd – amennyiben a Nap... több»

I BCC, 2019
#36590

NA I BCC, 2019  (2019)

sportfilm

A világ legnagyobb pontyfogó versenyén 250 csapat méri össze tudását. Kövessék nyomon a Balatonon zajló viadal legizgalmasabb pillanatait, érezzék át a legnagyobb halak... több»

Mare Nostrum: A Concert, a Journey
#36591

dokumentum | zenés

"Egy utazás a hangba és a csendbe, más kultúrákba a messzi Afrikában, át a tengeren, régi barátokhoz, vissza önmagunkhoz." több»

Brandon Thomas – Aldobolyi Nagy György – Szenes Iván: Charley nénje - zenés vígjáték két részben
#36592

zenés

Zenés vígjáték két részben. Az angol Brandon Thomas „Charley nénje” című darabja minden színházi rekordot megdöntött már. Az 1892-es londoni, szilveszteri ősbemutatója óta nem... több»

A város szerelmese - Finta József építész
#36593

dokumentum

A kiváló építész stúdiójából kilépve bemutatja a nézőknek a mai Budapest városképét meghatározó épületeit, megosztva velük a benne élő művész és józan mesterember örök... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

Lecsapolt óceán - Az Atlanti Óceán szellemhajói
#36594

dokumentum

Miért nyugszik olyan sok hajóroncs az Atlanti-óceán fenekén? Valóban azoknak van igazuk, akik szerint sötét természetfeletti erők működnek itt? Vagy tudományosan megmagyarázható... több»

Így készült a David Attenborough: A Nagy-korallzátony
#36595

dokumentum

David Attenborough közel hatvan éve járt először a Nagy-korallzátonynál. Most visszatér, hogy feltárja, hogyan keletkezett a zátony, és hogy megismerkedhessen a lakóival. több»

Itaewon
#36596

NA Itaewon  (2016)

dokumentum | dráma | életrajzi | történelmi

Három dél-koreai nő története, akiknek egy nehéz időszakban kellett túlélniük.

Rendező: Garam Kangyu

Disznóvágás
#36597

játékfilm

Anna és Attila egy fiatal, boldog, jegyben járó pár. Anna unszolására Attila végre elviszi a lányt a családjához, hogy megismerkedjenek. Attila és a testvére, Zsolt között egy... több»

Madagaszkár legendás makijai(Madagaszkár legendás lemúrjai)
#36598

dokumentum

Madagaszkár buja bambuszrengetegei és mészkövön növő hatalmas erdőségei egy különös állatnak szolgálnak otthonául: a karizmatikus gyűrűsfarkú makinak, mely leleményesebben... több»

A náci, aki zsidókat mentett: Karl Plagge
#36599

dokumentum

A Schindler listájára hasonlító történetben Karl Plagge őrnagy 1240 zsidót férfit, nőt és gyereket foglalkoztatott, és képes volt megóvni közülük sokat Litvánia zsidóságának... több»

#36600

dokumentum

Az Asszonysorsok és nőszerepek az irodalomban című dokumentumfilmben két különleges írónő életpályájával és munkásságának jelentőségével ismerkedhetünk meg. Ignácz Rózsa... több»

Rendező: Oláh Kata