Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Rekindle
#39301

NA Rekindle  (2019)

akció | fantasy | sci-fi | vígjáték

A film története szerint egy fiatal lány azt tervezi, hogy véghezviszi a világegyetem legnagyobb lopását. több»

Rendező: Callum Stamp

Love in a Day
#39302

dráma

Három szerelmespár visszavonul a társadalom elől, hogy magányukban újragondolják kapcsolatukat. Mindegyikük olyan nehézségekkel küszködnek, amelyek a többiek számára egészen... több»

#39303

NA Buddha Eyes  (2021)

akció | dráma | fantasy | kaland | vígjáték

Egy filmes producer forgatókönyvet akar írni egy, a Himalájában rekedt filmes stábról, miután a helikopterük lezuhant. több»

#39304

dráma

A film története szerint egy New York-i tinédzser élete egycsapásra megváltozik a szeptember 11-i terrortámadást követően. Az iraki háborún való elmélkedés egyfajta spirituális... több»

Rendező: Sean Stone

Tomb Raider 2
#39305

akció | fantasy | kaland | thriller

Lara Croft, a mindenre elszánt, rettenthetetlen kalandor és régész kalandjai folytatódnak. A film főszerepében A dán lány Oscar-díjas színésznője, Alicia Wikander és az Oscar-jelölt... több»

#39306

NA Sweetwater  (2020)

dráma | sportfilm

1950 őszén a kosárlabdajáték örökre megváltozott, amikor Nat "Sweetwater" Clifton, az első afroamerikai NBA-játékos bemutatkozott a profi ligában. több»

#39307

horror

A Loony Lake környékén egy gyilkos garázdálkodik.

Inexorable
#39308

NA Inexorable  (2021)

thriller

Marcel Bellmer ihletet keres legújabb regényéhez, ezért családjával együtt a felesége vidéki családi kúriájába költözik. Ott hamarosan feltűnik egy Gloria nevű lány, akinek a... több»

#39309

NA Verano Rojo  (2015)

horror

A Verano Rojo című horror története négy fiatalról szól, akik Mallorcára érkeznek a nyári szünet idejére, ám a csodás szigeten eltöltött nyaralás hamarosan a legpokolibb... több»

#39310

dokumentum

A film egy bensőséges szépségszalon mindennapjait mutatja be, ez a hely egy non-profit szalon, ahová rehabilitálás alatt álló emberek járnak. A vendégek megosztják egymással... több»

Rendező: Glenn Holsten

Szereplők: Rachel Hollywood Carr

Kölyök bodybuilderek
#39311

dokumentum

Egyre több serdülőkoron aluli gyermek teszi félre a videójátékokat és mond le az édességekről, hogy inkább a tornaterembe járjon. Íme az ifi testépítők világa. több»

Cápák szigete - Vértestvérek
#39312

dokumentum

Nyugat-Ausztrália partjainál a cápakutatók azt vizsgálják, hogy a két nagy fehér cápa felismeri-e egymásban a vérrokont, és keresik-e a másik társaságát. több»

Connection
#39313

NA Connection  (2016)

vígjáték

A Wendy. Zac. Zelda. A Study c. webes szatírasorozat egyik epizódja.

#39314

NA Inferno X  (2022)

akció | kaland

Clyde fivérét hidegvérrel lelövik a maffia emberei, mire Clyde személyes bosszúhadjáratba kezd és meg sem áll, míg el nem kapja X-et. több»

Így készült a Gemini Man
#39315

dokumentum

Bepillantást nyerhetünk a Gemini Man című film kulisszái mögé. több»

Mary Shelley's Monster
#39316

dráma | életrajzi

Mary Shelley retteg attól, hogy a tudatalattijában rejtőző sötétség a felszínre tör, ezért miközben a Frankenstein című regényén dolgozik, harcba keveredik saját "belső... több»

#39317

dráma | romantikus

Két fiatal együtt tölti a nyarat Európában, miközben dokumentumfilmet forgatnak a szerelemről. Tanner és Christian rádöbbennek, hogy valójában saját szerelmük történetét filmezik,... több»

Hosszú, hosszú évek – Máté Péter és a dalok
#39318

dokumentum | zenés

Máté Péter közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is népszerűek. Máté Péter felfokozottan élt, két végén égette a gyertyát, folyamatosan... több»

I Feel Fine
#39319

NA I Feel Fine  (2016)

dráma

1980, Glasgow. A kamasz, drogtól zavarodott elméjű Johnny White alatt megrezeg a léc, amikor a hatóságok egy olyan bűneset elkövetésével vádolják meg, melyben nem bűnös. Egy... több»

#39320

NA BitCoin  (2018)

vígjáték

Miután elvesztette a munkáját, egy kertvárosi apa útra kel lejmolós testvérével, hogy egy név nélküli bitcoin számlából készpénzt csináljanak, hogy megmentsék a családjukat a... több»