Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Katie Fforde: Anya csak egy van
#39321

romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Helen Carter miután felnevelte fiát, Louist, úgy dönt, hogy befejezi orvosi tanulmányait. A vizsga napján Marc, a taxisofőr siet segítségére, akinél azonban ott felejti táskáját. A... több»

Topshop
#39322

NA Topshop  (2018)

Reklámfilm. több»

Sorsfonalak - Portréfilm Landgráf Katalin textilművészről - MMA portré
#39323

életrajzi

A film középpontjában az a háromgenerációs láncolat áll, melyet a mester-tanítvány viszony jelenít meg, nézője pedig egy kitartó, a lehetőségekből mindig a legtöbbet kihozni... több»

Rendező: Hajnal Gergely

Ceausescu tárgyalása
#39324

dokumentum

30 évvel Ceausescu bukása után megnézzük a szocialista diktatúrák összeomlásának egyik legerőszakosabb eseményét, egy népi forradalomnak álcázott puccsot. több»

Szűz Mária képmására teremtve
#39325

dokumentum

Mélyre nyúlnak a Mária-kultusz gyökerei a történelmi Magyarországon. A különféle vallásbuzgalmi egyesületek, ezzel együtt a Mária kongregációk és a Mária-lány társulatok... több»

A tudat forradalma
#39326

dokumentum

A mindfulness meditáció kaotikus, teljesítmény-orientált világunkban a csend és szemlélődés kicsiny szigete, amely kevesebb stresszt, jobb koncentrációs készséget és jobb... több»

#39327

animáció

Egy csapat tudós megpróbál megtalálni egy olyan eszközt, amellyel a Földet békés és boldog bolygóvá tehetik. E célból Lucius Dumbot küldik el egy nagy utazásra.

HighLife
#39328

NA HighLife  (2016)

Bevállalós maradok a kamera előtt, még a cirkuszi kötélre is felkúszom a művész után, hogy megtudjam, megéri-e vállalni a veszélyt a sok pénzért ? mondja Kovács Dóra, az RTL... több»

Lecsapolt óceán - Az Atlanti Óceán szellemhajói
#39329

dokumentum

Miért nyugszik olyan sok hajóroncs az Atlanti-óceán fenekén? Valóban azoknak van igazuk, akik szerint sötét természetfeletti erők működnek itt? Vagy tudományosan megmagyarázható... több»

Karácsony előtt
#39330

játékfilm

A jómódú budai agglegény hazafelé tart a munkahelyi ünnepségről, az utcákon mindenki a karácsonyi rohanásban tülekedik. A csúcsforgalomból kivergődve a háza előtt egy különös... több»

A gyűrűsfarkú makik szigete
#39331

dokumentum

Madagaszkár élővilága évmilliók óta függetlenül fejlődik a külvilágtól, s ennek meg is van az eredménye: az itt élő mintegy negyedmillió faj 70%-a sehol máshol nem található... több»

#39332

akció | dokumentum | dráma | kaland

A történet öt halászról szól, akik próbálnak a munkájukból megélni a szigorodó törvényi feltételek, a magas költségek és az olcsóbb élelmiszerek versenye szorításában. több»

Rendező: Mischa Hedges

A náci, aki zsidókat mentett: Karl Plagge
#39333

dokumentum

A Schindler listájára hasonlító történetben Karl Plagge őrnagy 1240 zsidót férfit, nőt és gyereket foglalkoztatott, és képes volt megóvni közülük sokat Litvánia zsidóságának... több»

#39334

dokumentum

Az OzoneNetwork stábja ezúttal egy igazán titokzatos országba, a mesés Albániába kalauzolja el a nézőket. Az 1990-es évekig némaságba burkolózó Albániáról szinte még ma sem... több»

#39335

dokumentum

A dokumentumfilm az ökológiai tudatosság kérdéskörét járja körül, a természet tiszteletét és védelmét állítja szembe az iparosítással és a materializmussal.

Rendező: Mohamed Hussain

Kacat-dizájnerek
#39336

Shane Hansen tervezői kihívások sorozatán keresztül irányítja a versenyzőket, segítve őket eredeti, merész és innovatív művek készítésében. több»

Bauxit expedíció
#39337

dokumentum

Varga Livius, a népszerű zenész, szenvedélyes pecás, amatőr természetbúvár és műsorvezető olyan utazásra indul, ami jobban hasonlít egy Mars küldetésre vagy Holdraszállásra, mint... több»

A Nagy-Küküllő útja - Életvonal Erdély tenyerén
#39338

dokumentum

A Székelyföldet átszelő Nagy-Küküllő 220 kilométeres szakaszán nem csak a természet változatos és sokszínű, hanem az emberi történelem is. Több nemzetiség történelme,... több»

Rendező: Jakab Ervin

Zenei portré Dubrovay Lászlóról
#39339

életrajzi

A kiváló zeneszerző, Dubrovay László több évtizeden át a Zeneakadémia tanára , a filmben néhány jelentős műve keletkezéstörténetébe is beavatja a nézőt. több»

Rendező: Kisfaludy András

#39340

NA Keys  (2019)

dráma | krimi

Egy valószínűtlen négyes egy sikeres rablássorozatot követ el a szomszédjukban, de ez nem elég ahhoz, hogy könnyítsen a pénzügyi terheiken, ami arra készteti őket, hogy ráhajtsanak ... több»