Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Puffin Rock and The New Friends
#50302

animáció

Kövesd nyomon, ahogy az évad utolsó kis tojása különös körülmények között eltűnik, ami Oona-t és barátait arra készteti, hogy versenyfutásba kezdjenek az idővel, és... több»

#50303

animáció | családi | musical

#50304

dokumentum

Dokumentumfilm az ezredfordulós japán horrorfilmek eredetének feltérképezésésről és a bosszúszomjas szellemeket bemutató filmekről, amelyek a korabeli technológia segítségével a... több»

#50306

akció | western

Egy Redemption nevű, vadregényes városban a megjavult fegyverforgató, Thomas Keller (Stephen Dorff) és az őrült zseni, Ben (Nicolas Cage) a spirituális vezető, Jericho (Costas Mandylor)... több»

Birodalmi pompa: A Seuso-kincs és európai kortársai
#50307

dokumentum

A Seuso-kincs legnagyszerűbb darabjait mutatjuk be eddig soha nem látott filmes közelképekben, mitológiából vett jelenetekkel, szakértői magyarázatokkal, egyben megjelenítjük e... több»

Rendező: Bohák György

#50312

NA Algren  (2021)

dokumentum

A dokumentumfilm bemutatja Nelson Algren felemelkedését és bukását, aki szenvedélyesen harcolt az igazságért, és Amerika szegényeinek hangjává vált a 20. század irodalmában. több»

#50314

NA Sfumato  (2023)

rövidfilm

Rövid filmdráma az Alzheimer-kórról Huszárik Kata és Schubert Katalin főszereplésével. A történet szerint egy nő idősebb édesanyját kíséri a háziorvoshoz, ahol egy váratlan... több»

#50315

NA Broken  (2026)

romantikus

Rendező: Raymond J. Roman

MIKADO Total Fishing
#50316

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Interjú Wojciech Młynaczyk-kal, a Mikado a pontyos szegmens termékeinek vezetőjével. Videóbeszámoló a 2023-as IBCC-ről. több»

#50318

családi | romantikus

Heidi elindul a heidelbergi karácsonyi vásárra, hogy eladja kézzel festett díszeit. Ott beleszeret egy helyi kézművesbe, aki segít neki visszatalálni elveszett örökségéhez. több»

#50319

dokumentum

A tél közeledtével Heydi vadászatra indul az unokaöccsével, hogy felfedezzék az évszak rejtette új kihívásokat, és hogy új csapásokat találjanak. A vadászidény közepette... több»

Rendező: YU Xin-lan

#50320

dokumentum

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

Nyaranta a Golf-áramlat benyomul Új-Anglia déli vizeibe, és harminc cápafajt hoz magával. Greg Skomal és Joe Remeiro tanulmányozza az éves látványosságot. több»