Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50301

NA V arktiku  (2024)

dokumentum

#50302

NA Je'vida  (2023)

dráma | történelmi

Lida, egy idős skolt asszony, aki az asszimiláció nyomása alatt elhagyta múltját, három különböző történelmi korszakot átszőve vizsgálja Finnország őslakosainak sorsát a... több»

#50303

romantikus | vígjáték

A film Summer életét követi, amikor édesanyja, Vivian és lánya, Chloe hozzá költözik. Vivian felállít egy miniatűr karácsonyi falut. Ahogy Chloe elkezdi felállítani a figurákat,... több»

#50304

romantikus

Emma és Henry az uralkodói család komornyikjai szeretnének lenni - versengenek egymással és bármire képesek, hogy nyerjenek, azonban nemsokára szikrázni kezd közöttük a levegő. több»

#50306

animáció

Rendező: Usman Riaz

In Merry Measure
#50307

Darcy hazatér, hogy a karácsonyt húgával és unokahúgával töltse, és váratlanul a középiskolai kórus edzőjeként találja magát egykori riválisával, Adammel. több»

#50308

dráma | háborús

A film két testvér, Maciek és Andrzej történetét meséli el. Apjuk halála és szeretett Bronkája elvesztése után Andrzej elhagyja a családi házat. Útközben találkozik egy titokzatos... több»

#50311

sci-fi

Az óriás szörnyeteg, Raiga visszatér, felemelkedik Atami kikötőjében és megtámadja a várost. A második Kaiju, Ohga hamarosan csatlakozik a káoszhoz, és a két szörny összecsap, a... több»

#50312

romantikus

Az egykori Broadway-sztár, Billy Holiday találkozik Rae-vel, egy helyi táncstúdió karizmatikus tulajdonosával, és miután Billy önként jelentkezik, hogy segít Rae-nek egy táncverseny... több»

#50313

dokumentum

Reyboy útnak indul... A 12 éves fiú ugyanis abban reménykedik, hogy ha maga mögött hagyja elszegényedő szülőfaluját, talán jobb életet kezdhet, és még iskolába is járhat. több»

#50315

NA The Creeps  (2022)

akció | fantasy | vígjáték

#50316

dokumentum

A karakterközpontú dokumentumfilm a 75 Maggie és a 84 éves Joel, két erős egyéniség, szeretetteljes, de bonyolult kapcsolatának krónikája. A bronxi születésű Joel legenda, az utcai... több»

#50319

dokumentum | vígjáték

Notaro abszurditásokkal szembesül, a hallucinációs szövegektől kezdve egy szürreális hollywoodi találkozóig. Élete táptalajt ad a standup-számokhoz, beleértve egy késő esti... több»

Rendező: Stephanie Allynne

Szereplők: Tig Notaro