Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50343

dokumentum

Eva nagy álma, hogy végre elhagyhassa a pszichiátriát, és újra találkozhasson a fiával. több»

Rendező: Miguel Eek

Páviánharc
#50344

dokumentum

Az Etióp-magasföldön véres hatalmi harc van kialakulóban: eddig Braveheart ült a helyi dzseládapávián-klán trónján, de most Turk, egy fiatal jókötésű hím csapatot szervezett, hogy... több»

#50345

dráma

Hazel Kinget, az egyedülálló anyát követhetjük nyomon, aki eltökélte, hogy megvédi lányát. Mindeközben azokat is igyekszik biztonságba helyezni, akik maguk nem tudnak gondoskodni... több»

#50348

NA IBCC, 2017  (2017)

sportfilm

Nemzetközi Balatoni pontyfogó verseny összefoglaló. Hihetetlen fogási eredmények, izgalmas verseny és egyben IBCC történelmének legeredményesebb versenye. több»

#50351

NA Ploy  (2020)

dokumentum

Egy bevándorló naplójából megismerhetjük a thaiföldi szexmunkások borzalmas életét.

Rendező: Prapat Jiwarangsan

Rudolf Schuster – Nótákkal a nagyvilágban
#50352

dokumentum

Rudolf Schuster hamarosan betölti 90. életévét, de a kiadósabb pihenés továbbra sem szerepel tervei között. A volt szlovák köztársasági elnök számos hobbinak hódol, egy igazi... több»

#50353

dokumentum

2012. szeptemberében csodálatos természeti jelenséget lehetett megfigyelni a Duna mentén, a Dunavirág rajzást, amire a vízszennyezés miatt évtizedek óta nem volt példa Közép-Európa... több»

#50355

sportfilm

Netflix

Forma–1-es versenyzők és PGA Tour-golfozók csapnak össze egy sztárfellépőkkel teletűzdelt sportversenyen a Wynn Las Vegas golfpályáján. Élő esemény angol nyelven. több»

#50356

dráma

Hárman stoppolnak Ontarióban, hogy elmeneküljenek szétesőben lévő életük elől. Útjuk során azonban számos kérdésre találják meg a választ, miközben személyiségük is teljesen... több»

Tappancs Hotel
#50357

animáció

TV-ben (Minimax, csütörtök 01:33)

Egy nap egy fakopáncsot vitt a gazdája a Kisállat Szállóba. Érkezése vonzotta a bámészkodókat. BuBu-t, a tengerimalacot, Vicky-t nőstény macskát, LiLi-t a kiskutyát és az új... több»

Nork
#50358

NA Nork  (2025)

akció | dráma

The Danger Next Door
#50359

thriller

Egy erőszakos rablást követően a gyermeket váró pár, Robin és Ben a városból az idillikus vidékre menekül, ami tökéletesnek tűnik a gyermekneveléshez. Azonban kellemetlenül... több»

#50360

dokumentum

Mariana van Zeller oknyomozó újságíró Joaquín Guzmánról – a nemzetközi kábítószerkereskedelem egyik legfontosabb alakjáról – készült dokumentumfilmjét néhány évvel ezelőtt... több»