Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50322

NA Kutyavilág  (2021)

akció

Taranto szellemvárosában minden a túlélésről szól. Bandák csapnak össze a területekért, két tizenéves srác pedig arról álmodozik, hogy egyszer csatlakozik az egyik szövetséghez.

#50324

vígjáték

Egy szigorú, rendmániás adóhivatalnok szerencsétlen összetűzésbe kerül egy munkatársával, és áthelyezik az Egyenlőségi Minisztériumba. több»

#50327

dokumentum

Tisztelgés egy fiatal, korlátlanul tehetséges és nyers művész előtt, valamint a mentoraival ápolt mély, kreatív kapcsolatai előtt. több»

#50328

dráma

A film a szülői lét és az osztályok természetét vizsgálja, miközben egy apa és lánya a rácson kívül élnek Ohio vidéki részén, ahol a lány szexuális ébredésének... több»

#50329

dokumentum

Milyen lehet úgy felnőni, hogy nem tudod mi a születésnap? Milyen lehet 14 évesen abban reménykedni, hogy a gyámügy a családból kiemelve... több»

Rendező: Kalmár Judit

#50332

thriller

Mike-ot, a sikeres nős férfit rabul ejti az egzotikus táncosnő, Val, miután megmenti őt a veszélytől. Ahogy azonban szenvedélyük egyre mélyül, Mike-nak szembe kell néznie viszonya... több»

#50333

NA Poised  (2024)

dokumentum

Rendező: Toby Robson

#50334

NA Avant Tim  (2020)

rövidfilm

Frédéric és Suzanne 1989-ben vásárolta meg első VHS videokamerájukat. A kamera tanúja volt a mindennapi életüknek, családi pillanataiknak és barátaik körében eltöltött... több»

#50335

akció

Húsz évvel a Transmorphers eseményei után egy újabb, fejlettebb idegen robotfaj érkezik az újjáépített Földre, és ismét a bolygó elpusztításával fenyeget. több»

#50338

vígjáték

Netflix

Rodrigo ebben az előadásban látványos belépőkkel, személyes történetekkel és sajátos karaktereivel szórakoztatja a nézőket. több»

Rendező: João Fonseca

Szereplők: Rodrigo Sant'anna

#50339

dokumentum

 A mozgalom története, ami a 60-as években született, és mindent bevetve harcolt a rendőrségi brutalitás és rasszizmus ellen. több»

Rendező: George Amponsah

Szereplők: Daniel Kaluuya

#50340

dokumentum

Max

A floridai vadonban holtan talált túrázót 2 év után azonosították a nyomozók. Személyazonossága újabb kérdéseket vet fel, mivel több túrázó állítja, hogy találkozott vele, de... több»