Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Brothers
#50301

NA Brothers  (2024)

vígjáték

Egy megjavult bűnöző próbálkozása a jó útra térésre kisiklik, amikor újra összejön a józanságát próbára tevő ikertestvérével egy út során, életének legnagyobb dobására... több»

Fagy pusztított
#50302

dokumentum

Kuláksorsok Vásárhely környékén. A Vásárhely környéki kuláküldözésekről vallanak az egykori áldozatok. több»

Rendező: Nagy József

Szereplők: Gyenes Károly

Menedékem volt a Tisza
#50304

dokumentum

A Tisza szerelmese, Dr. Zabos Géza állatorvos végighajózta a folyó magyarországi szakaszát. Zabos Géza nevét nemcsak a horgászok ismerik, hanem talán mindenki, akinek köze van a... több»

„Hallgass zúgó szél, hadd beszéljek én!” – Petőfi Erdélyben
#50305

dokumentum

Ha összeszámoljuk Petőfi Erdélyben töltött napjait, egy egész év telik ki ezekből – ami nem kevés, figyelembe véve, hogy mindössze 26 évet élt, és hogy ezek a napok életének... több»

#50306

A bátor polgárok és aktivisták kampányának története, akik erőszakkal és elnyomással szembeszállva küzdöttek a szavazati jogért. A film túlmutat a címlapokon, és... több»

#50307

NA Postal Code  (2024)

akció | misztikus

Rendező: Mukesh Asopa

Szereplők: Mukesh Asopa

Ahonnan elindultam...
#50309

dokumentum

Az Écsi Gyöngyit, a vágsellyei születésű előadóművészt bemutató dokumentumfilm érdekessége, hogy a főszereplő ún. pálfordulások sorozatán esett át eddigi élete folyamán.... több»

Rendező: Nagy Imre T.

Széllel szemben
#50312

dráma | rövidfilm

Léna (Smith Nikolett) és Lili (Smith Noémi) egy gyermekotthonban élő, öntörvényű, egypetéjű 14 esztendős ikerpár. Édesanyjukhoz a kötődésük nagyon szoros, az ikrek szinte... több»

#50313

animáció

Olvad a hó, lassan nyílnak a virágok, a levegő is egyre langyosabb, és illatokkal teli. Ismeretlen állatok is ellátogtnak a mezőre. Így fordulhat elő, hogy Kis Mezei Nyuszi egy... több»

Rendező: Jo Boag

#50315

NA Cool Abdoul  (2021)

dráma

Ismail Abdoul fiatal és ígéretes ökölvívó, aki megtalálta a boldogságot felesége mellett. Amikor azonban a világsiker kapujában találja magát, kész mindent maga mögött hagyni.

Hun utódok
#50317

NA Hun utódok  (2023)

dokumentum

Ismeretterjesztő film a hun-magyar-mongol rokonságról, közös múltról - régészeti leletekkel, szakértők bevonásával igyekszik feltárni a közös múltat, dramatizált, kosztümös... több»

#50318

dokumentum

Napjaink keresztényei sok mindent tudnak a Szentföldről, a helyekről, ahol Jézus Krisztus élt és csodákat tett. Akik hisznek a Megváltó szellemi hagyatékában, elhatározzák, hogy... több»