Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50341

dokumentum | horror | misztikus

Connecticut legkísértetjártabb fogadójától kezdve egy sokkoló haláleset helyszínéig a Haunted Connecticut paranormális nyomozássorozat keretében beviszi Önt ezekre a nyugtalanító... több»

Rendező: Tony Cadwell

Szereplők: Eric Vitale, Tony Cadwell

#50342

thriller

Olivia és barátai nyaralni mennek. Miután Olivia a vőlegénye temetése után felvágott csuklóval majdnem megfulladt a fürdőkádban, a barátai arra gyanakodnak, hogy öngyilkos akart... több»

#50343

dokumentum

A fenséges, égnek törő hegycsúcsoktól Közép-Európa egyik utolsó érintetlen árteréig Ausztria számtalan természeti csoda otthona. Ezek az értékek azonban ma már védelemre... több»

#50345

dráma

Nem sokkal Dél-Szudán elszakadása előtt egy északi, házasságban élő egykori énekesnő megváltást keres, amiért egy déli férfi halálát okozta azzal, hogy felfogadta a feledékeny... több»

A Nagy Ő nyomában
#50346

romantikus

Amikor Nikki Parsons népszerű szerelmi és kapcsolati podcast-műsorvezetőt és leendő írót kidobja a barátja egy nappal azelőtt, hogy találkozna új szerkesztőjével, felveszi... több»

#50347

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

Giannis Antetokounmpo az NBA világsztárja, a liga kétszeres MVP-győztese, 2021-ben pedig bajnoki címre vezette a Milwaukee Bucksot. Az útja azonban egy világgal távolabb kezdődött a... több»

#50348

NA 24 Hours  (2021)

dráma | sci-fi

Hatalmas meteoirt közelít a Földhöz, amely az egész emberiség elpusztításával fenyeget.

Gabby Petito meggyilkolása – tények és áltények
#50349

dokumentum

Online: álom. Valójában: rémálom. A testbeszéd, nyelvészet és pszichológia szakértői a rendőrségi testkamerák felvételein felfedezik a Gabby Petito meggyilkolására utaló jeleket. több»

#50351

dokumentum

A középkor óta titok lebeg Észak-Mongólia hegyei fölött: vajon hol található minden idők legnagyobb hódítójának, Dzsingisz kánnak a sírja? Dzsingisz kán volt az, aki... több»

Rendező: Cédric Robion

#50353

dráma | életrajzi | történelmi

Egy pillantás a kosárlabda-sztár fiatalkorára. LeBron James és Buzz Bissinger Shooting Stars című könyvének játékfilmes adaptációja. több»

#50355

dokumentum

Mael, Adrien és sokan a világ szegleteiből egy szolidaritásra alapuló utópiát hoznak létre Párizs szívében. A falu közel 2000 lakost számlál, ők a Nagy Szomszédok (Les Grands... több»

Rendező: Bastien Simon

#50356

dráma | történelmi

#50358

NA Who I Am  (2024)

dráma

Rendező: Ahmed Roshdy

Szereplők: Rana Agrama, Emmanuel Peter

#50359

NA Scott Free  (2021)

krimi

Két testvér története, akik a bűnözés és a saját egójuk csapdájába estek.

#50360

NA Unsung Hero  (2023)

akció | dráma | romantikus | történelmi | vígjáték