Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50362

akció | western

Rendező: Hussain Ahmad

Szereplők: Eric Martinez

#50364

NA Winner  (2024)

életrajzi

Reality Leigh Winner valós története alapján készült, akit 2018-ban öt év és három hónap börtönbüntetésre ítéltek, mert "titkos anyagot vitt el egy kormányzati... több»

#50365

NA Cave Rescue  (2022)

dráma

A világot rabul ejtő, valódi történet alapján. Egy nemzetközi elit búvárcsapatot mozgósítanak, hogy megmentsenek egy fiú focicsapatot, amely egy barlangban rekedt a növekvő árvíz... több»

#50369

dokumentum

HBO Max

Betekintést nyerhetünk az Igazság Ligája forgatásának hátterébe. Az egyik legnagyobb port kavaró, a rajongók által leginkább követelt film kiadása eredeti formájában, ahogy azt a... több»

Rendező: Zack Snyder

#50370

thriller

Franco Amore rendőrhadnagyot a nyugdíjba vonulása előtti éjszakán hívják, hogy vizsgálja meg a helyszínt, ahol legjobb barátja és régi partnere, Dino meghalt egy gyémántrablás során.

#50372

thriller

Hátborzongató történet egy természetfeletti erőről.

A Nashville Legacy
#50373

romantikus

Naima és Damian megismerkednek és közeledni kezdenek egymáshoz, megosztva a zene iránti szeretetüket és a vágyukat, hogy nyomot hagyjanak a világban. több»

#50374

dokumentum

A szibériai sarkvidék közelében található a "Chodowaricha" meteorológiai állomás, ahol a három meteorológus, Vladimir, Sasha és Alexander figyeli az időjárást.

Rendező: Stanislaw Mucha

#50375

NA Viejos  (2022)

horror

Egy nyolcvanéves férfi, akinél felesége hirtelen öngyilkossága után a demencia tünetei jelentkeznek, paranormális események sorozatát indítja el, ezek pedig veszélybe sodorják... több»

Attitűd
#50377

NA Attitűd  (2020)

animáció

Látszólag szokványosan induló nap veszi kezdetét egy kis belvárosi lakásban, ahol a főhős megtanult együtt élni az egyre inkább széthulló életével. Kint zajlik az élet, hallja a... több»

Rendező: Pataki Szandra

Szereplők: Mészáros Bori

#50380

kaland

Egy nyughatatlan egyetemi professzort, aki egyszerűen imád rejtélyeket felderíteni, néhány régi barátja keresi fel, hogy vizsgálja ki az antikváriumban történő természetfeletti... több»