Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51722

horror

Miután mostohaapjuk egy baljós vallási lelkigyakorlatra küldte őket, két testvér megpróbál elmenekülni a táborból, hogy megmentsék édesanyjuk lelkét.

Divinity
#51723

NA Divinity  (2025)

akció | fantasy | horror

#51724

animáció | horror

A filmben egy testvérpár, Barbara és Johnny meglátogatja nagyapjuk sírját Pennsylvaniában, viszont hirtelen zombik támadnak rájuk. Barbara elmenekül és elrejtőzik egy elhagyatott... több»

#51726

misztikus

Dr. Emilia Priestly, akinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, elutazik Mystery Islandre, egy gyilkossági rejtélyek témájú, magával ragadó üdülőhelyre. A játék kezdetén... több»

#51731

dokumentum

Cinego

Metsző dokumentumfilm egy család mindennapjairól, küzdelmeirők. Kati lányai, Janka és Adél úszók, az anyai midenben támogatja gyermekeit, még ha ez időnként elképesztően embert... több»

#51734

romantikus

Nyilvános szakítása után Charley, egy társkereső alkalmazás alapítója a csőd közelén áll, és összeáll Liammel, a magabiztos marketingszakértővel, hogy együtt megmentsék a... több»

Szülőföldjeim-Bemutatja Hegedűs Lóránt
#51735

dokumentum

Hegedűs Lóránt püspök végig vezet bennünket szülővárosán, Hajdúnánáson, és Hidas kisközségen. Bemutatja Budapesten a Ráday utcai Püspöki Hivatalt, a Kálvin téri és a... több»

Rendező: Ducsay Gábor