Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51741

A My Lottery Dream Home sorozat karácsonyi különkiadása. A premier 2020. december 11-én kerül adásba. több»

#51743

krimi | vígjáték

Monk, a zseniális nyomozó, aki kényszerbetegségben szenved, visszatér, hogy megoldjon egy utolsó ügyet, amelyben mostohalánya, Molly, az esküvőjére készülő újságíró érintett. több»

#51745

dráma

A sorozat 2020-as karácsonyi kiadása 1965 decemberében játszódik. Trixie bosszús lesz, mert ajándék gyanánt egy házasság-közvetítő irodába íratják be, Monica Joan nővért... több»

#51747

dokumentum

Hat fiatal vezető különböző háttérrel a szebb jövő elérésén dolgozik, miután egy szervezet globális teret biztosított számukra, hogy felgyorsítsák a társadalmi változásokat. több»

#51748

dokumentum

A thai dzsungelek sűrűjében félelmetesen tökéletes vadászok figyelik zsákmányaikat, hogy lecsaphassanak rájuk. több»

Rendező: Peter Lamberti

#51750

romantikus

Mira Varna bármit megtenne, hogy megvédje családja gyümölcstortákkal foglalkozó cégét, és megmentse a csődtől. több»

#51751

dráma

Sadik Ahmet, török orvos és politikus kiemelkedő munkát végzett a Görögország észak-keleti részén élő nyugat-trák törökök jogaiért és szabadságáért folytatott mozgalomban. A... több»

#51752

romantikus

Ally egy munkamániás orvos. Josh, a barátja megkéri a kezét, de helyette összevesznek, amikor kiderül, hogy Ally elvállalt egy műszakot karácsony éjszakájára. A dolgok elfajulnak, és... több»

Stans
#51753

NA Stans  (2024)

dokumentum

Egy szuperrajongó intenzív személyes kapcsolatot ápol az ikonikus rapperrel, Eminemmel. A film a rajongói identitást és annak közösségkovácsoló erejét tárja fel. több»

Rendező: Steven Leckart

Szereplők: Eminem

#51754

NA Contorted  (2022)

horror | misztikus

Egy család egy csendes és elszigetelt helyre költözik, de már az első nap rémálmok gyötrik őket az új otthonukban. A feleséget nyugtalanítja egy furcsa hang, amit a raktárban hall,... több»

Making Spirits Bright
#51755

dráma | romantikus

Grace és Tony két külön családból származik, de együtt dolgoznak egy cégnél, ami karácsonyi dekorációkkal foglalkozik. Azonban amióta ismerik egymást, folyamatos konfliktus van... több»

Goldilocks and the Two Bears
#51756

dráma

Ingrid, Ian és Ivy, a három különleges idegen egy lakatlan társasházban találnak egymásra. Felfedezik, hogy valójában sok közös van bennük, és elkezdenek azon gondolkodni, hogy vajon... több»

#51758

krimi | misztikus | thriller

Egy modern mese a kapzsiságról, a szerelemről és az ártatlanság elvesztéséről egy konzumtársadalomban, ahol mindenki idegennek érzi magát - egyfajta kritika világunkról, anélkül,... több»

#51759

akció | misztikus

Rendező: Kai Kaldro

#51760

NA Intrusion  (2021)

dráma | horror | krimi | thriller

A nyugdíjas Michael Manzeno nyomozót bízzák meg Caroline Lockmeyer halálának felderítésével, a férfinak azonban szüksége lesz egy kis segítségre, hogy az ügy végére járhasson.