Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Grace Millane meggyilkolása – árulkodó mozdulatok
#51761

dokumentum

Egy testbeszéd-elemző, egy nyelvész és egy törvényszéki pszichológus vizsgálja a brit turista, Grace Millane meggyilkolásának első számú gyanúsítottját. több»

Subterfuge
#51762

NA Subterfuge  (2023)

sci-fi | thriller

Szülőföldjeim / Szülőföldem
#51763

dokumentum

Borsos Miklós Munkácsy- és Kossuth-díjas érdemes művész, a magyar szobrászat kiemelkedő egyénisége az erdélyi Nagyszebenben született. Családja 1916-ban költözött Győrbe, ahol... több»

Rendező: Wiedermann Károly

#51765

Egy tehetséges cukrász véletlenül elvállalja, hogy vendégül látja a családját az ünnepek alatt. El akarja kápráztatni őket, ezért gazdag háztulajdonosnak adja ki magát. Minden... több»

#51766

dráma | kaland | thriller

Netflix

A véletlen összehoz hat embert, akik egy olajszennyezés által elpusztított városból menekülnek egy titokzatos hajóra – nem is sejtve, hogy milyen veszélyek várnak rájuk. több»

#51767

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Egy természetfilm, amely Lengyelország vadregényes tájait, növény- és állatvilágát hivatott bemutatni a nézőknek, amellyel a régi hagyományok követői együtt léteznek. több»

March of the Polar Bears
#51768

dokumentum

Ahogy a sarkvidék egyre gyorsabban változik, egy csapat kutató lenyűgöző útra indul. Először próbálják meg követni a jegesmedvéket, ahogy keresztülszelik a Hudson-öböl jeges vizeit. több»

#51769

NA Sakra  (2023)

akció | kaland

Amikor egy ismert harcművészt gyilkossággal vádolnak, válaszokat keres saját rejtélyes történetének kérdéseire, és próbálja megtalálni az elpusztításán ügyködő ismeretlen... több»

#51770

NA Waterman  (2021)

dokumentum

Az ötszörös olimpiai érmes és hawaii őslakos Duke Paoa Kahanamoku számos rekordot döntött meg, így téve népszerűbbé a világon a szörfözést, miközben ő maga számos kihívással... több»

#51771

NA Spaceless  (2023)

sci-fi

Rendező: Gore Verbinski

#51772

akció | horror

Miután egy titkos kísérlet balul sül el, Dr. Chloe biomérnök csapdába esik egy földalatti létesítményben. Csupán 24 órája maradt, hogy az építmény dekontaminációs protokollja... több»

#51774

NA Compagnons  (2021)

dráma

Naëlle mindössze 19 éves, de máris zavaros múlt áll mögötte. Egy workshopon megismerkedik Héléne-nel, aki állást szerez neki egy kézműves céhnél, így úgy tűnik, hogy a lány... több»

#51775

NA Fair Play  (2022)

dokumentum

Három családot követünk nyomon életstílusuk egyensúlyának megteremtésében. Olyan problémákkal küzdenek, amelyek párok és családok millióit érintik országszerte, sőt világszerte. több»

Rendező: Jennifer Siebel

Szereplők: Melinda Gates, Katie Porter

Save the Green Planet
#51776

vígjáték

Egy fiatalember elfog és kihallgat egy üzletembert, akit idegen megszállónak hisz. A fogvatartó, a barátnője, az üzletember és egy magánnyomozó feszült pszichológiai csatát vívnak. több»

Rendező: Giorgos Lanthimos

#51779

dokumentum

Dokumentumfilm soha nem látott felvételekkel és új interjúkkal, amelyeket a zenekar tagjaival, Brian Wilsonnal, Mike Love-val, Al Jardine-nal, David Marks-szal és Bruce Johnstonnal... több»