Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51761

dokumentum

Burger Barna portréja Burger Barna fotóművész volt, példaértékű alkotókedvvel, kitartással és lelki erővel. Megjelent 10 könyve, fotózott napilapnak és havi magazinoknak, 23 éven... több»

Rendező: Blastik Noémi

#51763

dokumentum

A vasút történetében, az Osztrák Császárság egyedi építéstechnikai megoldásai rendkívülinek számítottak anno. Az Adriára vezető vasút az Alpok sziklás hegyvonulatit szeli át... több»

Rendező: Gernot Stadler

UEFA Európa Konferencia Liga
#51764

sportfilm

Újra a pályára lépünk! A legizgalmasabb és legjobb UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga-mérkőzések csütörtökönként élőben az RTL+-on. Kövesse nyomon az együttesek... több»

Giving Hope: The Ni'cola Mitchell Story
#51765

életrajzi

Ni'cola Mitchell története, aki brutális szexuális erőszak áldozata lett, majd bestseller íróvá és inspiráló előadóvá vált, és egy olyan szervezetet alapított, amelynek célja,... több»

#51768

zenés

Az első kislemezük 40. évfordulójára időzítve a brit duó megrendezte a Dreamworld koncertjük filmadaptációját. A legnagyobb slágereik repertoárját bemutató film a „West End... több»

Rendező: David Barnard

Szereplők: Chris Lowe, Neil Tennant

Vándorló állatvilág
#51770

dokumentum

Az esős és a száraz évszakok váltakozásának van egy látványos következménye Afrikában: az aszály beköszöntével és a táplálék megcsappanásával nagytestű növényevők... több»

#51774

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»

#51775

dokumentum

Tajvanon az őslakosok közül kevesebben hisznek még mindig a sámánizmusban. A sámánok a szellemvilággal való kommunikációért viselték a felelősséget, és rituálékra támaszkodtak,... több»

Rendező: Su Hung-en

#51777

NA Ines  (2022)

thriller

Rendező: Shae Mostinckx, Tantane

#51778

dokumentum

A költő visszatért, hogy bemutassa a 20. és 21. századi rokonait. Petőfi Sándornak ugyan nincs egyenesági leszármazottja, de apja és anyja testvérei révén oldalágon sok rokona él... több»

#51779

western

Miután Wild Billt megölik egy pókerjátszmában, Calamity Jane-nek ki kell törnie a börtönből, hogy bosszút álljon. A küldetését Deadwood seriffje, Mason akadályozza, aki őrizetbe... több»