Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
És te, költő? Bence Lajos létlelet
#51801

dokumentum

Bence Lajos József Attila díjas muravidéki költő verses portréfilmje. A személyes vallomás és a versmondók közvetítésében a költészet reflektál egymásra. Mert ahol egy... több»

#51803

fantasy

Néhány tinédzser véletlenül egy ősi lényt szabadít rá szülővárosára, amelyet még Halloween éjféle előtt meg kell állítaniuk. több»

John Mulaney: Baby J
#51811

vígjáték

Az Emmy-díjas John Mulaney egy ragyogóan nyers és idézőjeles stand-up különkiadással tér vissza, amelyet a bostoni Symphony Hallban forgattak. több»

Rendező: Alex Timbers

Szereplők: John Mulaney

#51813

dráma

Egy fiatalember másról álmodik, mint az üzlet, amelyet hamarosan átvesz, és a vele járó házaséle:; vonzza a falujában fellépő furcsa vaudeville-társulat pikáns élete. több»

Károly: Saját szavaimmal
#51814

dokumentum

III. Károlyt 2023. május 6-án hivatalosan is az Egyesült Királyság uralkodójává koronázzák egy látványos ceremónia keretében, melyet várhatóan százmilliók figyelnek majd... több»

#51815

thriller

Egy fiatal, érzékszerveken kívüli érzékeléssel rendelkező nő elmenekül bántalmazó férje elől, hogy aztán egy régi szállodában próbálja meg túlélni az előtte lévő napokat. több»

#51816

animáció

Egy távoli királyságban élt egy király és egy hercegnő. Az élet nyugodt és kiszámítható volt, az udvar pedig a királylány esküvőjére készült. Egy éjszaka a palota kertjében a... több»

Rendező: Roze Stiebra

Turning the Tables
#51817

vígjáték

Michael Madsen színész a hírhedt paparazzo, Billy Dant ellen fordul, és felbérel három dokumentumfilmest, hogy megörökítsék Dant életét, szerelmeit és gondjait. több»

Rendező: Michael Mongillo