Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Ape vs. Mecha Ape
#51827

akció

Felismerve a fogságban tartott óriásmajom pusztító erejét, a hadsereg elkészíti saját harcképes mesterséges intelligenciáját, a Mecha Ape-et. Az első gyakorlati teszt azonban... több»

#51829

kaland

2030-ban, a harmadik világháború idején túlélők egy kis csoportja bejutott egy bunkerbe. Két évvel később ki kell jönniük, hogy utánpótlást keressenek, de dinoszaurusz-ragadozók... több»

The Hexagonal Hive and a Mouse in a Maze
#51830

dokumentum

Gondolatok és utazások gyűjteménye. Párbeszéd a tudás különböző formái között. Egy film a táncról, a munkáról és magáról az életről. A Hatszögletű kaptár és egy egér a... több»

#51832

dráma | horror | thriller

Az éjszakát az autójában töltve egy újonnan hajléktalanná vált nő a kimerültséggel, széteső házasságával és a titokzatos, álarcos idegenek fenyegetésével küzd. több»

#51834

NA DreamScapes  (2023)

családi

Az élet, a szépség és a bolygónk csodáinak ünnepe – a Dreamscapes a képi és zenei világ úttörő szimfóniája, amely több mint 100 ország több mint 250 művészének tehetségét... több»

Rendező: Christian Machacek

Szereplők: Kate Winslet

Nkashi: Verseny az Okavangóért
#51839

dokumentum

A gyönyörű, gondolatébresztő film az Okavango-deltába kalauzol, ahol egy különleges verseny zajlik: a vidék legjobb csónakosai fatörzsből vájt, rudakkal hajtott kenukkal (mokorókkal)... több»